Perfekt nude neglelak: L’Oreal Color Riche Oyster Bay

09.04.14
L'Oreal Color Riche Oyster Bay-8

L'Oreal Color Riche Oyster Bay-8

Den perfekte nude neglelak er nok noget af det sværeste at finde. Hvis farven ikke er helt i skabet, så kan en nude neglelak resultere i fingre, der mest af alt ligner lange kødpølser.

Jeg har nu fundet min. Den, der giver det eftertragtede polerede, nude look uden at clashe med min hudfarve.

Farven er L’Oreal Color Riche Oyster Bay fra L’Oreals forårs-pastel kollektion Le Blancs. Farven er en halvtransparent rosa-beige med lidt guld-shimmer i. Og så koster den 40 kroner.

Din perfekte farve er ikke nødvendigvis den samme som min. Vores hænder har ikke samme hudtone og det er den, det hele afhænger af.

Men Oyster Bay er helt sikkert min, og jeg skal have købt et par kasser, for Les Blancs er en limited forårskollektion.

Her kan du købe det
L’Oreal Le Vernis Color Riche koster 40 kroner og kan købes i Matas, stormagasiner og større supermarkeder. På nettet kan du finde den hos Magasin.dk og på Smartgirl.

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Mathilde

Hej pudderdåser!
Jeg er en 16-årig pige, som så mange andre teenagere, har en tendens til fedtet hud med enkelte urenheder. Samtidig er min hud også meget sart og parfume og æteriske olier slår min hud ud. Jeg synes, at det er virkelig svært at finde en god, fugtgivende (ikke fedtende) creme UDEN parfume og parabener, som samtidig er til at betale. Har i nogle forslag? Derudover ville jeg høre, om det er rigtigt, at mineralolie og silicone tilstopper huden, og om uren hud ikke skal eksfolieres, da det kan spræde urenhederne?
Elsker jeres blog, får så mange gode beauty tricks!
På forhånd tak – Mathilde

Pernille Aaby Larsen

Min perfekte nude neglelak er også fra L’Oreal – den hedder 101 Opera Ballerina. Og så fandt jeg den endda på tilbud, så jeg gav kun 20 kroner 🙂

Helle

OPI Samoan Sand er den smukkeste nude farve jeg har fundet.
Faktisk er det nok min yndlingsneglelak, nu jeg tænker over det 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *