Fredagsfavorit: Nivea Daily Essentials Sensitive

21.03.14
Nivea Daily Essentials Sensitive

Nivea Daily Essentials Sensitive

I forbindelse med Danish Beauty Award har jeg testet langt flere produkter på meget kortere tid, end jeg plejer. I tirsdags blev Katja og jeg fotograferet af René Bang, og inden da sad jeg temmelig desperat med et ordentligt lag creme i ansigtet, i håb om at min hud gad se bare nogenlunde normal ud. I situationer som den er der kun ganske få produkter, som hidtil har hjulpet, men nu er der håb forude, Nivea har nemlig lanceret en serie til os med sensitiv hud.

Har du sensitiv hud?
Nivea har udviklet en test, så du selv har mulighed for at finde ud af, om din hud i virkeligheden er sensitiv. Efter at have svaret på de seks spørgsmål fik jeg følgende svar: Du har brug for ekstra specialbehandling. Ved at ændre svarene lidt nåede jeg frem til svaret, at det selvfølgelig ville være oplagt for mig at teste Nivea Daily Essentials Sensitive.
Diverse læger har for længst givet op, når det gælder min hud, så det er længe siden, jeg tog sagen i egen hånd. Derfor er jeg selvfølgelig glad for, at det bliver stadig lettere at få fat i hudpleje til sart og sensitiv hud.

Serien er fri for…
Med de mange forskellige påstande om, hvor sunde cremerne på badeværelseshylden er, er der gået lidt sport i at fortælle, hvilke ingredienser der selvfølgelig ikke er i produkterne. Nivea er fri for parfume, farvestoffer (har jeg intet forhold til) og parabener (det synes jeg er beklageligt, når nu cremerne er i dåse).
Jeg synes hellere producenterne skulle fortælle om alt det gode, der faktisk er i cremerne…
I Nivea Daily Essentials Sensitive er der både vindruekerneolie, lakridsekstrakt og vitamin B5, men Nivea vil ikke hoste op med procenterne, så jeg vil nøjes med at sige, at det faktisk er nogle ret interessante ingredienser, netop når vi taler reagerende hud.

 En lille serie til de sarte
Vi synger altid den samme sang, om at milde renseprodukter er noget af det vigtigste i din plejerutine, og i Nivea Daily Essentials Sensitive serien er der to skønne milde varianter. I øvrigt rummer serien to cremer, som er til den fedtede men meget rare side, når huden bare er træt, øm og irriteret.

  • 3-i-1 Micellar Water: Yderligere præsentation er næsten overflødig. Efterhånden er der ikke et eneste mærke, som ikke har deres egen version af den populære rensevæske. For mit vedkommende er Nivea Daily Essentials Sensitive 3-i-1 Micellar Water den første, jeg har haft held med at bruge uden at få røde og sviende øjne. Et andet stort plus ved den er, at den bare koster 59,95 kroner.
  • Cleansing Milk: En klassisk rensemælk som efterlader huden ren og rar at være i. Den fjerner også øjenmakeuppen. Den koster 59,95 kroner.
  • Dagcreme SPF15: Det er en meget behagelig creme, som beroliger huden øjeblikkeligt. Den har en rig men alligevel geléagtig konsistens, som køler huden let. Prisen er 89,95 kroner.
  • Natcreme: En meget rig og nærende creme, som virkelig er behagelig på irriteret hud. Selv når huden er ru eller så tør at den skaller, kan Nivea Daily Essentials Sensitive natcreme gøre underværker. Cremen koster 89,95 kroner.

28 dage af mit liv
Det var egentlig en bannerannonce her på bloggen, som fik mig til at finde produkterne frem. Hverken Katja eller jeg havde mulighed for at deltage i lanceringen, så alt det med testperiode og “pengene retur garanti” så jeg først, da banneret landede på bloggen.
Da min hud allerede der var helt slidt, tænkte jeg at en sideløbende test var oplagt. Det var en sindssygt god beslutning og jeg har været helt tryg ved at overlade min hud til den virkelig effektive men også meget milde og rare Nivea Daily Essentials Sensitive serie.

Prøv det
Hvis du har sart hud, kan du i teste Nivea Daily Essentials Sensitive i 28 dage og få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds, eller du ikke kan tåle produkterne. Det eneste du skal gøre er at fortælle, hvad og hvordan de ikke virkede for dig.
Du kan læse andre kvinders oplevelser på Niveas Facebook profil og selvfølgelig også dele dine egne oplevelser.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
14 kommentarer
Julie

Fedt!! Så mangler vi bare en uparfumeret bodylotion fra Nivea 🙂
Ved I om det er på vej??

Helene Randløv

Hej Julie
Sådan en har jeg desværre ikke hørt om.
Kh. Helene

Tereza

I love nivea products, I always trust them to work well

Sofie

Hej Pudderdåser!
Har I en idé om hvordan denne serie vil være til en hud, som primært er tør og sart MEN som også har tendens til at få en bums i ny og næ?

Katrine

Fedt med flere produkter uden parfume!
Meeen, den der test? Jeg forsøgte forskellige svarmuligheder og ligegyldigt hvad så er produktet selvfølgelig ideelt for min hud 😉
Håber de tager initiativet videre og lancerer mange flere parfumefri produkter.

Helene Randløv

Hej Katrine
Hæhæ, der er mindst to svar muligheder 😛
Ja, vi stemmer også for flere produkter uden parfume.
Kh. Helene

Katja Moikjær

Sikke en overraskelse 😀 😉

Laura

jeg tænkte om I ikke ville lave et post hvor I fortæller om de bedste solcremer? I har fortalt om de dårlige, men ved ikke hvad jeg skal købe som er helt iorden.
Håber I kan hjæpe

Katja Moikjær

Hej laura
Jo vi vil og vi gør det nærmest hvert år. Prøv at søge på bloggen, så finder du masser

Sofie

Hej!
Jeg har nu købt hele Sensitive-baduljen, men er i tvivl om, hvordan man bruger dem bedst – altså hvad hudplejerutinen er? Jeg er med på, at man morgen og aften renser først, og derefter putter creme på, dagcreme om morgenen og natcreme om aftenen. Men renser man med både rensemælken og miscellar water både morgen og aften, eller en hver gang? Og bruger I vand sammen med den ene eller anden eller begge rens? Det lyder nemlig ikke til på hjemmesiden, at der nogensinde indgår vand.
Håber, I kan guide mig lidt her. 🙂
De bedste hilsener,
Sofie.

Katja Moikjær

Kære Sofie
Rensemælk og micellar water skal ikke bruges sammen. Du bruger enten den ene eller den anden alt efter, hvad der passer dig. Eller for den sags skyld Micellar water til øjenmakeup o. lign. og rensemælk i hele ansigtet. Det betyder ikke så meget, men der er ingen grund til at rense dobbelt.
Du kan ikke bruge vand med en micellar water. Du kan fjerne rensemælken både med eller uden vand. Vælg den måde, der passer dig bedst.
Kærlig hilsen
Katja

Sofie

Super, tak for hjælpen!
De bedste hilsener,
Sofie.

Lise

I Tyskland fås den i tube fremfor krukke. Til 5 euro for samme mængde som i DK

Helene Randløv

Tak for info Lise :-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *