Dagens negle: Dior Vernis Trianon Edition

24.02.14
Dior Vernis Porcelaine 204 og Perlé 187

Dior Vernis Porcelaine 204 og Perlé 187

I min søgen efter den perfekte lyseblå, bragte vejen mig forbi Diors forårskollektion Trianon, som ud over at være fuld af sarte og fine pasteller er meget romantisk. Hvornår gik jeg sidst ombord i pastelfarvede øjenskygger? Det sker sjældent… meget sjældent. Når det gælder neglelakker, kan jeg derimod godt være med.

Kærlighed ved første blik
Det var netop neglelakkerne fra den meget pastelfarvede Trianon kollektion, som fik mig til at dreje hovedet og kigge en ekstra gang. Den helt sarte babylyseblå Porcelaine 204 er bare en ud af efterhånden utallige lyseblå lakker i min samling. Det startede sidste år med den der lyseblå nuance, som bare bliver ved med at spøge i min bevidsthed.
Porcelaine 204 er ikke helt den, jeg har drømt om, men den er stadig vildt fin, og jeg har allerede haft den på flere gange.
Som nævnt tidligere er dette forår mere i pastellernes tegn end nogensinde før… I hvert fald har jeg fortrængt det grundigt, hvis det har været sådan. Dior har tænkt på alle og har derfor både den smukke koral nuance Bouquet 457 og den flotte pink Bloom 777 med i kollektionen. Så der er også noget for dig, som ikke lige er til lyseblå.

Topcoat med effekt
Dior har hele tiden været med på nail art bølgen. Og med Trianon kollektionen kommer den matte glitter topcoat Perlé 187 med en let ru effekt. Den er på ingen måde lige så ru som hverken Zoya, OPI eller de andre ru effektlakker, jeg har prøvet, da den slet ikke hænger fast i hår og tøj. Den har i stedet en meget fin mat overflade, så det smukke pink glitter får et smukt underspillet skær.
På billedet synes neglene bare matte, men det smukke pink glitter ses let, så snart lyset falder på neglene

Fremragende pensel
Selvom de fleste producenter efterhånden har valgt at erstatte de slanke pensler med de brede. Så er det alligevel en anderledes og virkelig stor fornøjelse at lægge neglelak med penslen i Dior Vernis. Den er nemlig så bred, som man selv gør den. Det vil sige, du kan brede den helt ud ved at trykke lidt hårdere, og du kan lægge lakken i smalle striber, hvis du ikke trykker så hårdt. Uanset hvordan du gør, er det meget lettere at styre og derved undgå griseri på neglebånd og i siderne.

Dior Vernis koster 195 kroner stykket, og du finder dem i Magasin, Sephora, parfumerier og udvalgte i Matas.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Evelinasfina Skönhetsblogg

Helt i min smak! Love it 🙂

Camilla - Cfashion

Rigtig fin lyseblå farve 🙂 Jeg er selv stor fan af OPI’s effektlakker, de ru giver et flot look.
/Camilla

Yvonne i

Nøj… Hvor er det nogle fede lakker. Så sarte og fine og frække.

Mette

Jeg gik jo helt rebel og har anvendt Perlé som almindelig lak MED shiny shiny topcoat. Den er SÅ flot!
Kh Mette

Helene Randløv

:-O jamen dog Mette! Living on the edge 😛
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *