Vil du teste Vichy?

16.01.14
Vichy 100dage100kvinder
Vichy 100dage100kvinder
Foto: Vichy

I går var jeg til pressemøde hos Vichy, det var ret spændende og handlede om en ny creme, som bliver lanceret i marts…
Og så handlede det om Den Ideelle Hud. Altså din hud som du foretrækker den. Hvilke udfordringer, vi fokuserer på, er nemlig individuelt, og derfor skal hudplejen også være det. Vichy sætter sig selv på den ultimative prøve og lader hundrede kvinder teste et personaliseret hudplejeprogram i hundrede dage. Kampagnen går under navnet 100dage100 kvinder.

Værktøj
Det er muligt for dig at være med i kapløbet om at blive en af de hundrede kvinder, som får mulighed for at teste de af Vichys produkter, som passer bedst til dig. Du skal blot benytte dig af Vichys spritnye hudanalyse og indtaste kampagnekoden PRDK, hvis du har mod på at være med.

Brug computeren
I øjeblikket er det kun muligt at få analysen til at fungere optimalt på en almindelig computer, men tabletversionen er næsten klar, og versionen til smartphone er også på trapperne. Det er ret sjovt og bedst af alt let, så giv analysen en chance.

Sådan gør du
Sørg for at have et vellignende portræt af dig selv liggende på computeren, inden du går i gang med testen (eller tag et undervejs). For at du skal få mest ud af det, bør det være et skarpt billede, hvor du ikke har makeup på. Du skal nemlig selv pege på dine bekymringer eller udfordringer, og derefter få dem til at “forsvinde”.

100dage100kvinder
Kampagnenavnet forklarer næsten det hele… men det går altså ud på, at de hundrede udvalgte kvinder skal teste produkterne og fortælle lidt om deres oplevelser, fremskridt og erfaringer med produkterne på Vichys blog. Undervejs vil der være konkurrencer og masser af tips, vejledning og gode råd.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Heidi Wickmann

Hej,
De 2 første link virker ikke.
Mvh.
Heidi 🙂

Helene Randløv

Det gør de nu!
:-*

Siffe

Hej pudderdåser. Jeg er for nyligt begyndt at læse jeres skønne blog, og jeg elsker den. Jeg vil lige komme med et lille tip der intet har med sagen at gøre:
Inde på Astma-allergi Danmark har de noget der hedder kemilex
http://www.astma-allergi.dk/kemilex
Derinde kan man søge på forskellige ord fra varedeklarationerne på alt muligt skønheds relateret. Der er en liste med produkter der indeholder det stof du har en søgt på og en liste med produkter der ikke gør. Desuden er der en beskrivelse af hvad det er og om det kan være allergifremkaldende. Super måde at tyde varerdeklarationer, syntes bare lige jeg ville dele det med jer. Hån
Bohr i kan bruge det.

Helene Randløv

Kære Siffe
Tak for anbefalingen, det kan ikke gentages nok! Vi har skrevet om sitet her:
https://pudderdaaserne.dk/2012/10/01/kemilex-kemiinfo-om-ingredienser-for-dodelige/
Kh. Helene

Kathrine

Nu er jeg så med. Men deres produkt anbefalinger er nogle produkter som jeg ikke kan tåle! Bl.a. deres normaderm rens. ØV. Monstro hvis jeg kommer med, at de så synes jeg skal bruge det produkt 🙁

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *