Tirsdagstip: Brug det du har

07.01.14
Egernet på billedet er næsten fast inventar, når jeg tager billeder i mine forældres have, og det har en unik evne til at samle forråd og aldrig få det brugt...
Egernet på billedet er næsten fast inventar, når jeg tager billeder i mine forældres have, og det har en unik evne til at samle forråd og aldrig få det brugt…

Forleden blev jeg præsenteret for et nyt udtryk, som jeg er meget stor tilhænger af. Selvom det lød meget eksotisk da min veninde Nuria sagde det, betyder ”Shop your stash” i virkeligheden bare, at du skal kigge efter i gemmerne og finde nogle af alle de oversete produkter frem, som du har liggende. Det gælder altså om at få brugt noget af alt det, du har allerede i stedet for at købe en masse nyt hele tiden. Og det er noget, de fleste af os har brug for at huske på her oven på jul og nytår.

Gammel vane
Selvom jeg er bekendt med at bruge de ting jeg har, så var jeg nødt til at spørge ind til, hvad i alverden ”Shop your stash” dækker over. Det giver jo fint mening, når man ved det, og det er heller ikke første gang, jeg har opfordret til at bruge den makeup, du allerede har liggende.
Der er mange gode grunde til at finde nye skatte i gemmerne, først og fremmest ændrer du præferencer med mellemrum, eller også har du måske rykket dig på den ene eller den anden måde.

Nye looks eller teknikker
Måske har du altid drømt om at bruge farver eller lægge den perfekte eyeliner. Eller måske er 2014 det år, hvor du har besluttet at blive dus med smokey eyes. Uanset om målet er at spare penge på produkter, at lære produkterne bedre at kende, at lære nye teknikker eller at øve looks, så er det en rigtig god ting at få kigget lageret igennem med jævne mellemrum. Om ikke andet så for at få plads til dejlige nyanskaffelser her i det nye år.

Rutiner
Fremgangsmåden med at rode i gemmerne og planlægge looks i forvejen sparer også tid i en travl hverdag. Hvis du har overvejet, hvilke muligheder der er med de forskellige øjenskygger, inden du går i gang, tager selve udførelsen langt mindre tid. Det er noget jeg har benyttet mig af i mange år, både for ikke at gro fast i dødsyge rutiner, men også for alle ovennævnte grunde. Det er så nemt, at vælge de samme looks igen og igen, hvis det er de samme produkter, som ligger i din makeuptaske.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Bodil P

Det er værre med fejlkøb, som man kun får brugt en gang og bare ikke er en eller det man ikke kan tåle. Jeg deltager i bytteparty, hvor man medbringer det man vil af med og samtidig får fingerne i noget af det som de andre ikke kan bruge. Vi kender hinanden i forvejen – er forskellige typer og hygger med god mad eller kage samtidig.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *