Fredagsfavorit: Yves Rocher Couleurs Nature Limited Edition Nail Lacquer

03.01.14
Yves Rocher Couleurs Nature Limited Edition Nail Lacquer

Yves Rocher Couleurs Nature Limited Edition Nail Lacquer

Det er nok ikke den helt store overraskelse, at jeg er faldet for en grå neglelak… Derfor har jeg valgt at tage de to andre lakker fra Yves Rochers vinterkollektion med. Den mørkegrå Gris Intense har en smule perlemor, som blot giver den liv på neglene, den helt mørke bordeaux Prune er uden perlemor og Opale, som er et top coat, har en meget smuk rødlig (og lidt blå) perlemorseffekt.

Husk at lege
Det er noget, jeg har skrevet tit, men det er stadig en af de ting, som ikke kan blive sagt nok. Det særlige og virkelig interessante ved de fleste effektlakker er jo, at de kan bruges sammen med hvilken som helst anden lak. Forsøg dig frem med dine andre lakker, der er med garanti en masse muligheder og flotte kombinationer, som du ikke bør gå glip af. Derfor er det så vigtigt, at du tager dig tiden til at lege lidt.

Særdeles nybegyndervenlig pensel
Selvom disse tre lakker er fra Yves Rochers vinterkollektion, så er neglelakkerne i Couleurs Nature serien værd at tjekke ud. Personligt synes jeg, at det er nogle virkelig gode lakker.
Først og fremmest er det en virkelig god pensel, de har. Penslen sørger for et meget jævnt og tyndt lag lak, den er meget let at manøvrere med, og det betyder i sidste ende, at dem, der ellers har lidt svært ved at lægge neglelak pænt på neglen, har held med denne. Lakkerne dækker virkelig ofte med et enkelt lag og holdbarheden er også helt i orden.

Der er cirka tyve farver Couleurs Nature Nail Lacquer i det faste sortiment, og de koster 65 kroner for 5,5 ml. neglelak. Find den fine kollektion i Yves Rochers danske webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Amira

Ak ja, hvem der bare ikke bed negle. Elsker når folk har seje negle og ville selv gå all-out hvis jeg kunne.
Men jeg må nøjes med at kigge 😉

Helene Randløv

Kære Amira
Jeg ved præcis, hvordan du har det! Det er godt nok mange år siden, men jeg er selv neglebider.
Kh. Helene

Anne M

Uh hvor I lokker!
Jeg har bestilt to røde lakker hjem og glæder mig til at modtage dem. Jeg er nybegynder ud i neglelak og (mit indre luksusdyr) foretrækker at få det ordnet hos en professionel, men min pengepung er ikke så glad for den løsning 😉 Så nu må jeg i gang med at øve mig selv!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *