Forbered dig til et brag af en fest hos Nelly.com

18.12.13
Nytårsknald med Nelly

Nytårsknald med Nelly

Nytårsaften er i rigtig mange menneskers øjne festen over årets fester, og derfor bruger mange, jeg kender, lang tid på at forberede sig på alle tænkelige måder. Tøjet bliver hængt frem, hud, hår, negle, fødder og krop bliver plejet og passet. Det er både hyggeligt og ofte vældig tiltrængt at nusse lidt om sig selv på den måde, og derfor har jeg samlet mine bedste bud på produkter, som du kan bruge både før, under og efter festen.
Bag dagens låge i Nelly.com’s store rabat julekalender gemmer sig partypailletter, som du kan købe med 25 % rabat. Husk at tjekke de gode tilbud i julekalenderen hver dag, der er virkelig nogle gode tilbud at hente.
Vil du nå at have pakken inden jul, har du indtil klokken 23.59 her i aften til at bestille.

Forbered din hud til festen
Et par dage før og senest aftenen før en stor fest er det hyggeligt at tage en aften til selvforkælelse. God musik på anlægget eller yndlingsserien på DVD, ansigtsmasker, masser af fodcreme og tykke sokker, og bedst af alt: en ordentlig portion DIG-tid.
Personligt starter jeg altid med en eller anden form for eksfoliering, i år har jeg valgt NUXE Gelée Exfoliante Douce som er blid og rar. Geleen med de pulveriserede nøddeskaller fjerner blidt døde hudceller, samtidig føles den både kølende og behagelig på huden.
Efter eksfoliering kan jeg godt lide at bruge en fugt eller lermaske, her har jeg valgt en lermaske i samme serie som ovenstående scrub nemlig NUXE Masque Purifiant Doux. De dufter begge to skønt af roser, og ingen af dem får min hud til at flippe ud med rødme og andre trælse reaktioner.
Siden jeg opdagede Peter Thomas Roth Oilless Oil 100 % Purified Squalane første gang, har jeg vitterlig haft svært ved at få tankerne fra den igen. Selvom jeg har langt flere cremer end den gennemsnitlige kvinde, så ønsker jeg mig denne olie brændende. Og tiden er snart kommet, hvor den skal være min.

Glitterfantasier
Når huden er blevet nusset og plejet, ville det da være synd og skam ikke at vise den frem. Som du ved, hvis du bare har læst med her i efteråret, har jeg en veludviklet sans for at finde en anledning, hvor glitter passer ind. Det gør glitter selvfølgelig altid, men hvis du ikke rigtig synes, at din hverdag er til fest og glitter, så er det nytårsaften, du kan få levet dine vildeste glitterfantasier ud. NUXE Huile Prodigieuse Or giver huden den smukkeste glød, uden at du ligner en diskokugle, samtidig dufter den dejligt.

Let’s Go Crazy på neglene
Mine negle bliver ordnet på dagen, og jeg ved, at det betyder travlhed. Derfor har jeg valgt en sindssygt lækker og meget festlig lak, som kan gøre det ud for tidskrævende og avanceret nail art nemlig Deborah Lippmann Let’s Go Crazy. Når valget faldt på netop Let’s Go Crazy, er det selvfølgelig også, fordi jeg i midt firserne elskede Prince, og Purple Rain albummet er stadig en sikker vinder, når det gælder om at få mig til at skråle med.

Touch up
Desværre bliver jeg bare aldrig rigtig god til det der med touch ups, og selvom det er blevet bedre med årene, så er det stadig ikke helt godt. Derfor gider jeg heller ikke fylde min taske med alle mulige makeupprodukter, når jeg nu alligevel aldrig får dem brugt, de ender bare med at gå i stykker, fordi jeg taber tasken…
Ét eneste produkt ligger dog med garanti ALTID i min taske, og det er Shiseido Oil Control Blotting Paper, en fest uden er som… nej sådan en fest findes ikke!

Efter festen
Når man kommer hjem efter en fest, er det sidste man har lyst til, at bruge hundrede år på at tage makeup af og heldigvis er der produkter, som er så effektive, at makeuppen er fjernet på et øjeblik. Garnier Pure Active 2-in-1 Purifying Make-Up Remover Gel er et af de produkter, som jeg selv bruger, når det skal gå stærkt. Mine øjne er meget sarte, og til min store overraskelse kan de godt lide Pure Active 2-in-1 Purifying Make-Up Remover Gel.

Start 2014 med et knald
Det er heldigvis ikke fyrværkeri, du kan købe på Nelly.com. Og det kunne jeg i øvrigt ikke drømme om at anbefale. Derimod er en tur i kanen noget, de fleste af os har rigtig godt af, og det giver både god glød i kinderne og fornyet energi. Uanset om det er en fast partner, en gammel flamme eller et helt nyt bekendtskab, så er det vigtig at huske at have udstyret i orden…
Det gælder i alle livets forhold, at leg er befordrende for energien og da jeg fandt Sentio Clone A Willy Kit fik det mig til at tænke på en artikel, jeg engang læste om Cynthia Plaster Caster. Tænk en imponerende samling, man kunne have stående på pejsehylden i livets efterår…
I den lidt mere seriøse afdeling, synes jeg personligt, at det er ret vigtigt at huske på, at der er kæmpestor forskel på kondomer. I perioder med en fast partner er det en god idé at teste de forskellige muligheder, det rette kondom kan nemlig vise sig at være altafgørende for nydelsen og oplevelsen. Hos Nelly kan du købe mange forskellige varianter fra RFSU.
Det er ikke altid tingene kører som smurt og så er det jo rart, at hjælpen ligger i skuffen i natbordet. Glidecreme kan være en nødvendighed, og igen er der stor forskel på kvaliteten. Når jeg selv er på udkig efter den slags, sørger jeg for, at produktet kan bruges sammen med kondomer. Og derfor faldt valget på Klick Caring Silk Glide fra RFSU, den skulle også være skånsom mod sarte slimhinder.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *