Video: Urban Decay Naked

30.11.13
Urban Decay Naked look

Urban Decay Naked lookLige så meget som jeg elsker Urban Decay Naked paletterne, lige så meget hader Helene dem. Ikke på grund af kvaliteten eller farverne som sådan, men fordi hun aldrig går med brun øjenskygge og generelt ikke er fan af det beige look.

Det er jeg derimod, og derfor gav jeg hende en udfordring. At lave et look KUN med den første Urban Decay Naked palette. Ingen lilla, ingen grøn, ingen brun, ingen gul – kun de beige, brune, grå og sorte toner, som Naked paletten er bygget op om. Hun fik også kun lov at tage en nude læbestift på, nemlig en af mine gamle favoritter Fanfare fra MAC..

Se Helene lave et look udenfor hendes comfort zone her. Titlen “Kjeld Kedelig”, som vi altid har kaldt det for sjov, hang ligesom bare ved. Og det er ikke ment som noget negativt – jeg ser i hvert fald tit sådan ud selv.

Her kan du købe det – med 10 procent rabat
Urban Decay forhandles desværre ikke i Danmark. Der dukker dog enkelte produkter op engang i mellem i Sephora.

Du kan købe Naked-paletterne og de øvrige Urban Decay produkter på nettet fra England hos blandt andet Direkte link til Lookfantastic her. KUN til og med mandag er der 10 procent på alt Urban Decay – også Naked paletterne. Tilbuddet ser – mod forventning – også ud til at gælde forudbestillingerne på Naked 3.

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Christina / Krummes Krummelurer

Elsker det 🙂 Det er lige mine farver 😉
Christina

Lisbeth

Hmmm. Den læbestift kan godt blive føjet til min samling 🙂 Hvilke farver ville du selv vælge som hverdags-look Helene?

Chris

Det klæder dig vildt godt

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *