Video: Sådan lægger du blush

24.11.13
Blush på den ene og den anden måde

Blush på den ene og den anden måde

Du havde sikkert opgivet håbet om at læse noget som helst om, hvordan man lægger blush her på Pudderdåserne, men her er den mest efterspurgte og længe ventede guide til at lægge blush.
Der er bare nogle indlæg, som man får galt i halsen, som lige mangler det sidste, eller som bliver så sindssygt lange, at det slet ikke giver mening at udgive dem. Sådan er det med det blush indlæg, jeg har lovet at skrive alt for længe…

Billedet
Når du ser billedet tænker du forhåbentlig noget i retning af WTF… Både fordi billedet er cirka hundrede år gammelt, men især fordi min blush er placeret temmelig bizart. Billedet illustrerer dog virkelig glimrende, hvor vigtigt det er at holde op med at smile, når du lægger din blush. Som du kan se, har det virkelig meget at sige i forhold til udtrykket i ansigtet.

Det blev en… video
Hvis jeg vidste, hvordan jeg skulle få fattet mig i korthed, havde jeg skrevet forklaringen. Og du havde ikke behøvet at vente så helt utrolig lang tid på dette indlæg. Derfor endte det med, at indlægget blev til en video, hvor jeg kun koncentrerer mig om selve placeringen af blush. De bedste pensler, farver og alt det andet må komme hen af vejen…

Kig på linjerne
Inden du ser video, skal du gå ud og kigge dig i spejlet. Se på proportionerne, hvor sidder de forskellige ting i forhold til hinanden? Spejlet er faktisk det vigtigste redskab i makeuprutinen, det gælder om at se på de overordnede linjer, og derefter udnytte den viden til at fremhæve de bedste træk i dit ansigt.

Videoen
Som sagt vil jeg ikke bruge forsøge at forklare mig her, så se videoen i stedet…

Blush og pensel
Den blush jeg bruger i videoen er fra IsaDora, og den hedder 11 Rose Tan og har en rigtig fin og anvendelig farve. Der er som nævnt i videoen et temmelig heftigt lag på for at illustrere, præcist hvor blushen skal ligge. Det er ikke meningen, at du skal gå rundt med så meget blush, med mindre det er en del af dit look. Penslen jeg bruger er fra MAC, det er en af mine foretrukne blush pensler og den har nummer 168. Du finder både MAC og IsaDora i Magasin eller i Magasins webshop. IsaDora Perfect Powder Blusher koster 119 kroner og MAC 168 Large Angled Brush koster 295 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Sabrina G.

Fantastisk god guide, Helene 🙂

Katja

Super video!

Anne

Super guide! 🙂 kan i anbefale en god creme blush?

Helene Randløv

Hej Anne
Mine egne favoritter er Cremeblend Blush fra MAC, tuberne fra Oriflame, og de fine nye fra Rimmel.
Kh. Helene

Christine

Hej Helene
Fed guide! Hvordan bruger man blush og bronzer på samme tid?
Mvh Christine

Helene Randløv

Hej Christine
Personligt lægger jeg altid bronzer først, sådan: https://pudderdaaserne.dk/2011/04/29/guide-sadan-laegger-du-bronzer/
bagefter lægger jeg blush som i videoen 🙂
Tak for ros :-*
Kh. Helene

Helle Alvilda Storgaard

Hej Helene
1000 TAK for jer ❤️ Tænk jeg i en alder af 51 år nu ved hvor min bluse skal ligge!! Den har altid ligget alt for lav men jeg vidste det ikke 🙈 Jeg kan godt se resultatet er meget flottere nu når den ligger korrekt og virkelig markerer mine kindben meget finere!!
Tak for jer 😘😘
Kh Helle Alvilda

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *