Sådan gør du: Looks fra Sally Hansen & Rent the Runway

13.11.13
Sally Hansen F13

Sally Hansen F13

Her hjemme i vores lille andedam er de seks nye smukke lakker fra Sally Hansen ”bare” en efterårskollektion. Men historien bag kollektionen er ikke helt så enkel. Den er blevet til i samarbejde med tre designere nemlig: Rodarte, Tracy Reese og Prabal Gurung. Det er ikke alle lakkerne, vi kommer til at se på det danske marked, og det forstår jeg sådan set godt, for de ligner lidt nogle af de permanente lakker. De tre lakker fra hver designer, er blevet brugt manicuren til de respektive shows.

Rodarte
Nude negle med ombre tipper i sort, gunmetal, sølv, kobber og guld. Da jeg så dem første gang, måtte jeg selvfølgelig straks kopiere dem. På daværende tidspunkt tænkte jeg ikke nærmere over, hvem som stod bag manicuren. Pudsigt nok er det præcis den manicure, jeg refererer til i min anmeldelse af Sally Hansens Exotica kollektion, som er et mash-up af de to looks fra Rodarte og Prabal Gurung.
Lakken 831 Stocking Nude er nude på den cool måde. Især er den rigtig let at kombinerer med andre farver.

Tracy Reese
Samarbejdet med Sally Hansen går hele femten år tilbage, men det er vist første gang vi rigtig får lakkerne at se i Danmark, selvom det er blevet til nogle cool kollektioner i gennem årene.
Til showet blev der lagt en såkaldt ”Outline manicure” med en flot metallisk lak (Wedding Glitters, som jeg nok i anledning af kollektionen ville erstatte med 835 Coat of Arms) lagt som base på hele neglen. Oven på lægger du 836 New Wave Blue, men den skal kun lægges på midten, det vil sige, at der er en kant af den metalliske nuance ved neglebåndet hele vejen rundt.
834 Perfectly Poppy en flot valmuerød nuance uden shimmer
836 New Wave Blue en flot klar turkis nuance uden shimmer

Prabal Gurung
For nogle år siden var militærtrenden igen på podierne, måske husker du Chanels Les Khakis? Som blev revet væk verden over. Prabal Gurungs kollektion var stærkt inspireret af militærtemaet, men de tilhørende neglelakker er langt fra støvede. Det er sjette sæson Sally Hansen står for neglene på showet, det er den sindssygt dygtige Jin Soon Choi, som har skabt et af hendes signaturlooks nemlig den V-formede manicure. Du genskaber den ved at lægge 833 Loden Green på hele neglen, når lakken er helt tør, sætter du to stykker tape på neglen, så der bliver dannet en lang spids trekant fra neglebåndet ned mod tippen. Hvis du er sikker på hånden, kan du naturligvis droppe tape .
832 Nightwatch er en smuk dyb marineblå nuance uden perlemor.
833 Loden Green er den lækreste oliven nuance også uden perlemor.
835 Coat of Arms ligner nærmest et miks mellem flere forskellige flydende metaller.

Harlekin inspirerede negle
Min manicure er bare fri leg med ”striping tape”, altså helt smal tape som er velegnet til at få striberne helt skarpe.
Først lagde jeg 835 Coat of Arms på hele neglen. Da neglelakken var helt tør, satte jeg striping tape på, så der blev dannet et harlekin mønster. Derefter malede jeg med kollektionens resterende fem farver i ruderne.

Sally Hansen finder du i Matas og online i Matas webshop, hvor lakkerne koster 89 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Janne

Hej,
Jeg ville høre om I ikke gad tjekke det mærke der hedder Unique (haircare/bodycare) ud?:-)
Jeg søger nemlig at finde både hårprodukter og creme der er så “sunde” som muligt og så faldt jeg lige over netop dét mærke, men eftersom jeg ikke er nogen ekspert så kunne det være super fedt hvis I kunne tjekke om firmaet lever op til alt det de lover (og det er meget) , eller bare hvis I ved noget om det som kunne hjælpe mig lidt på vej:-)
På forhånd tak for svar,
Mvh Janne

Helene Randløv

Hej Janne
http://www.uniqueproducts.dk/ Det her?
Kh. Helene

Janne

Ja det er det 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *