Video: Blå øjenskygge til hverdag

11.11.13
Blå hverdags makeup

Blå hverdags makeup

Det gælder om at have en god rutine, når makeuppen skal lægges i en fart om morgenen. Looket jeg lægger i videoen er helt klassisk med lys skygge på hele låget og mørk markeret globelinje. Det er selvfølgelig helt bevidst, at jeg næsten kun bruger matte skygger. Selv er jeg stor fan af matte skygger, her er der dog mening med galskaben, men meget mere om det i en anden video.
Det er et helt klassisk look, som nemt lader sig tone op eller ned. Det er et gennemgående tema, lad dig endelig inspirere, og gør så præcis som du har lyst til.

Har du travlt om morgenen?
Det er ikke det hurtigste look, men det kommer tæt på. Du kan ikke sammenligne længden af videoen, med den tid jeg reelt bruger på makeuppen om morgenen, det går stærkt… Her hygger jeg mig bare. Som jeg nævner i videoen er en god mat beige øjenskygge ikke helt dum at have. Med sådan en skygge vil du sandsynligvis få mere ud af mindre pigmenterede øjenskygger. Alle fire øjenskygger er Intense Color Single Eyeshadow  fra Yves Rochers Couleurs Nature linje.

  1. Inden jeg startede kameraet, tog jeg primer på, det er udelukkende for holdbarhedens skyld. Som highlighter i øjenkrogen brugte jeg 21 Rose Nude, og derefter lagde jeg 101 Rose Thé Mat på hele den bevægelige del af øjenlåget.
  2. Derefter lagde jeg 123 Blue Indigo Mat i globelinjen, den bliver næsten lagt i hele globelinjen for en større kontrast mellem det lyse og det mørke. Hvorfor jeg også lagde den sorte 113 Noir Ébène Mat under den blå i yderste øjenkrog. Den sorte øger dybden og intensiverer looket.
  3. Til sidst lagde jeg den blå under nederste vippekant og tilføjede sort mascara, IsaDora Perfect Powder Blusher i farven 11 Rose Tan og MAC Lipstick i farven Modesty.

Her finder du produkterne
Øjenskyggerne er fra Yves Rocher, og dem finder du i sagens natur kun online i Yves Rochers danske webshop. De matte kan du finde her og den med shimmer finder du her.
Perfect Powder Blusher kan du finde i Magasin, på nettet er IsaDora både på Nelly.com og i Magasins webshop.
MAC Lipstick finder du i Magasin, Salling i Aalborg, online i MAC’s egen webshop og i Magasins webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Nanna

Hvor er det godt, at du garnerer denne type indlæg med et stillbillede, af det du har lavet. Det er bare lettere at se detaljer på et stillbillede. Men kunne du ikke vende dig, så lyset kommer forfra i stedet for fra siden? Det gælder i øvrigt også selve videoen

Katja Moikjær

Så skal jeg vende mit spisebord og det kan vi desværre ikke lige. Det er bare en udfordring at få godt lys
Stillbilledet er selvfølgelig en nødløsning, fordi vi glemte at tage et billede 😉

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *