MAC julekollektioner 2013: Divine Night, Stroke of Midnight og Nocturnals

01.11.13
MAC DIVINE NIGHT Beauty
MAC DIVINE NIGHT Beauty
Foto: MAC

Det er slemt der i september, når de første billeder kommer af julens mange gavesæt, kollektioner og looks kommer. Den første følelse, der rammer mig hver gang, er: Jeg må eje det hele! Efter at have brugt timer på at glo på billederne får jeg skåret det unødvendige fra (nej, der findes ikke rigtig noget unødvendig makeup). Når jeg så får fingrene i sagerne, så skal jeg virkelig passe på kun at købe det, jeg har aftalt med mig selv. Lykkes det? Nej, det gør det faktisk sjældent!

 photo DIVINENIGHTAmbient_zps3edcb4e2.jpg

Divine Night
En super gennemført og glitrende kollektion bestående af smukke dybe farver og en masse helt nye og meget fine varianter af Mineralized Eye Shadows, Blushes og Skinfinishes. Der er to nye farver Fluidline og fire flotte Kohl Power Eye Pencil. Personligt er jeg ikke spor begejstret for de melerede øjenskygger, da jeg synes, at de bliver meget mudrede i farverne, derfor er jeg selvfølgelig vild med, at Mineralized Eye Shadow denne gang er delt op i to farver.

MAC STROKE OF MIDNIGHT Eyes Ambient photo STROKEOFMIDNIGHTEyesAmbient_zps2fd30c46.jpg

Stroke of Midnight
Det er her, du finder paletter, lækre makeup punge med rigtig gode produkter, penselsæt, kort og så videre. I år er indpakningen sort og hvid med et touch af guld. De er meget fine og jeg synes at både paletter og sæt er flot afstemt og meget anvendelige. Husk at du støtter AIDS-fondet, når du køber julekort, gavemærker og Viva Glam produkter hos MAC.

MAC NOCTURNALS Ambient photo NOCTURNALSAmbient_zps9239a05f.jpg

Nocturnals
Mit pigment elskende hjerte slog mere end et par slag over, da jeg så de afsindigt lækre sæt, som MAC har sat sammen i år. De sidste par år har jeg ikke været videre begejstret, fordi sættene har indeholdt Crushed Pigments, som jeg desværre aldrig rigtig er blevet helt glad for. Men i år er der hele tre sæt, som både tæller smukke pigmenter og en del glitter, jeg er fan!

Find kollektionerne her
Du finder de tre kollektioner hos MAC i Magasin, i Salling i Aalborg, online i MAC’s egen webshop. Allerede nu kan du købe kollektionerne i Magasins webshop.

Har du overvejet om du skal have nogle af de fine sæt med hjem?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
AFA

I er så kompetente og rare, så jeg håber I kan svare på mit (dumme) spørgsmål 🙂 Jeg har lige købt en 217, og jeg synes den lugter af ged. Er det normalt? For jeg synes ikke det er et problem med mine andre mac pensler.

Helene Randløv

Hej AFA
Tusind tak for ros <3 Selvfølgelig vil vi svare.
Ja, det er desværre helt normalt, at pensler med naturhår kan have en lidt sær dyrisk lugt, jeg oplever dog at lugten forsvinder efter et par ganges vask :-/
Kh. Helene

Sara

Hej dåser,
Jeg føler mig meget som en novice, når det kommer til skinfinish. Hvordan bruger i den? Og hvilken type pensel bruger I?
Tak for en fantastisk blog, som er helt uundværlig for mig <3

Helene Randløv

Hej Sara
Det kommer helt an på hvilken en MSF det er. Dem der er hedder “natural” bruger jeg som pudder, det er faktisk en af mine favoritter, når det kommer til mineralpudder. De andre bruger jeg som highlighter eller blush afhængigt af farven. Især elsker jeg at bruge dem til effekter med en matchende blush, det giver et virkeligt lækkert skær til huden. Oftest er det bare 168, jeg bruger 🙂
Tusind tak for ros :-* Vi er jo alle startet et sted, så lige om lidt er du PRO 😀
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *