Dagens ønske: Aveda Heart Lands

29.10.13
Aveda Heart Lands Look
Aveda Heart Lands Look
Foto: Aveda

En sen nattetime fandt jeg nogle meget fine billeder på pinterest. Et par dage senere fandt jeg ud af, at billederne stammede fra Aveda og hørte til den utrolig smukke efterårskollektion Heart Lands. Kollektionen byder på dybe bærfarvede læber og et meget anderledes look på øjnene. Billederne sidder som svejset ind i min hukommelse og jeg må bare eje det hele. Farverne matcher rigtig godt mine favorit neglelakker i øjeblikket, så jeg bliver rigtig matchy matchy.

Kollektionen
Det er vist langt fra en hemmelighed, at jeg er lidt af en makeup tosse, og sandsynligheden for at finde lignende farver i samlingen er nok stor. Alligevel er jeg hundrede procent sikker på, at læbestifterne og den lilla gloss skal være mine. Øjenskyggerne, eyelinerne og den nude gloss er jeg også helt tosset med.
Avedas makeuplinje har hængt fast siden første gang, jeg fik fingrene i de super pigmenterede og meget anvendelige produkter. I denne kollektion finder du fjorten produkter i gyldne og mørke farver, som er skønne både alene og i kombination med hinanden på kryds og tværs.

Aveda heart lands pack
Foto: Aveda

På billedet ser du kollektionen i sin helhed. Fra venstre med uret er det:

Nourish-Mint Rehydrating Lip Glaze i farverne Honeytree og Winterberry.
Nourish-Mint Smoothing Lip Color i farverne Redwood og Sweetplum.
Petal Essence Single Eye Color i farverne Ginger Root, Antique Gold, Dusk Orchid, Hyacinth, Viridian og Bronze Patina.
Nourish-Mint Lip Liner i farverne Red Petals og Plum Petals.
Petal Essence Eye Definer Juniper og Night Lily.

Her finder du Aveda
Får nogle uger siden åbnede Aveda dørene for endnu et salgssted nemlig Magasin på Kgs. Nytorv, det er stadig sådan, at jeg håber på online salg fra Magasin. Ellers finder du Aveda hos Sephora, Aveda Beauty Avenue og Palma Spa. Nærmeste forhandler oplyses på telefon 26 38 03 80. Priserne ligger fra 180-240 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Anne

Jamen SÅ flot!
Tak for tippet, også et must her!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *