Sådan lægger jeg foundation – med L’Oréal True Match

23.10.13
L'Oreal True Match


L'Oreal True Match

Sponsoreret indlæg

Selvom måde Katja og jeg i bloggens levetid har været gennem en masse forskellige foundations, så er der alligevel mange, vi ikke har nået at prøve. L’Oréal True Match Liquid er bare en ud af mange, og selvom det er lidt pinligt at indrømme, så var den måske ikke højest på vores liste over kandidater. Det kan vi måske lære af til en anden gang, for da vi begge to havde testet den i en weekend, indså vi, at L’Oréal True Match Liquid er en virkelig god foundation. Grunden til, at jeg nævner det, er, at man måske ikke skal være så hurtig til at afskrive de produkter, som ikke er spritnye.

Find din farve online
Både Katja og jeg var skeptiske overfor idéen med at finde sin rette farve ud fra et spørgeskema på nettet, da vi første gang blev præsenteret for True Match maker testen på L’Oreals hjemmeside.

Gennem 8 spørgsmål om, hvor let du bliver forbrændt, farven på dine blodårer osv, så finder den frem til din foundation-farve.

Stor var vores overraskelse derfor, da den faktisk ramte rigtigt. Men når man ser nærmere på spørgsmålene, giver de faktisk også rigtig fin mening.

Testen er en rigtig fin rettesnor for de mange af jer, der har så evindelig svært ved at finde den rigtige farve. Den er en ofte større hjælp end ekspedienter, der ser på en i kunstig belysning, og hvis du husker at prøve den foreslåede farve i dagslys, så er sandsynligheden for at ramme den rette farve høj.

Men som mit eget tilfælde viser, så er det vigtigt at huske, det er en rettesnor og altid huske at prøve selv i ansigtet. Jeg er selv N-tonet, som matchmakeren også finder frem til. Men N findes ikke i den helt lyse farve på det danske marked, og N3, som den vælger til mig, er derfor for mørk. C1 passer derimod meget fint til min blege kulør.

Hvad er dit fokusområde?
Når talen falder på foundations, bliver det lynhurtigt klart, at det er noget, som giver de fleste af os temmelig store problemer. Sådan burde det jo ikke være, men et hurtigt blik på kommentarfeltet under bare et enkelt af vores indlæg om foundation vil afsløre, at virkeligheden er en anden.

Når man har kombineret hud, bliver man nødt til at vælge et fokusområde, for det er de færreste foundations, som kan det hele på en gang. Derfor er jeg altid gået efter matte eller ekstra holdbare foundations, det har ikke altid været en behagelig oplevelse, fordi de tørre områder lider under den høje andel af pudder eller matterende ingredienser. L’Oréal True Match Liquid kan begge dele, den er behagelig og holdbar, og selv efter flere timer bliver næsen ikke fedtet.

Holdbarheden er meget fin, siger Katja. Jeg har ikke selv problemer med at min hud spiser foundation, men det har Katja, og True Match holder fint på hende.

Sådan lægger jeg foundation
Et af mine bedste redskaber til at lægge foundation med er hænderne. Fordi varmen i hænderne får foundation til at smelte bedre ind i huden, som vi også har snakket om før. Det kan også hjælpe med at fremme holdbarheden af den.

Det er måske ikke den mest elegante måde at lægge foundation på, men resultatet bliver godt.

For at få en pæn finish slutter jeg af med en svamp. Hvor meget jeg behøver arbejde med svampen, afhænger af hvor nem foundationen har været at arbejde med. Men se hellere selv, hvordan jeg gør, i videoen. Jeg bruger:

  • En pensel
  • En svamp
  • Min foundation
  • En spray med vand – afhængig af foundation og hus

Om en lille uges tid har vi også en konkurrence med L’Oreal produkter – dog ikke foundation, for der skal I altså finde jeres egen farve.

Hvordan lægger du foundation?

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
M

Hvordan er finishet og dækkeevnen?

Katja Moikjær

Medium dækkeevne i hvert fald. Den dækker godt – det er bestemt ikke en light foundation. Finishen er let og naturlig dog. Jeg synes, den er virkelig pæn.

Susanne Geert

Til alle jer trofaste Pudderdåse-støtter:
Med Katja og Helenes velsignelse giver jeg hermed opfordringen videre om at hjælpe med at støtte eller sprede budskabet til flest muligt om en vigtig kampagne i anledning af Knæk Cancer-ugen.
Kampagnen tager afsæt i min 2-årige datter, skønne Madicken, som har leukæmi. Du kan møde hende her og se, hvor sej hun er:
https://cancer.tv2.dk/content/susanne-geert
Tak til alle, der vil støtte den vigtige kamp – alt tæller og gælder!

Ann

Tak for en rigtig fin videoguide! Og nogle gode tips, jeg klart kan bruge. Hold op, hvor er den foundation lagt flot – den passer jo perfekt til din hudtone…. Så her sidder jeg og ærgrer mig over at jeg netop har købt en BB cream fra Lóreal der bare slet ikke matcher min hudtone… Damn. -Jeg prøvede endda at blende den med min dagcreme, men det hjalp ikke… Fik en tydelig overgang og der er bare ikke noget værre, det er så grimt… 🙁

Mathilde

Den må jeg lige prøve, er ellers glad for maybelin 24hours (en jeg begyndte at bruge efter jeg læste et indlæg om den her;-))
Kan i måske anbefale noget om permanent øjenbryn? 🙂

Sabrina G.

Super god video, Helene! Jeg tror da lige, jeg bliver nødt til at prøve den foundation snart! 🙂
Jeg er lige startet som materialist-elev og bruger simpelthen så mange tips og tricks fra jeres blog i min hverdag – så tak til jer begge for en fantastisk skønhedsblog! Keep up the good work 🙂

Blogger og ekspert – eller luder | webwoman.dk

[…] Der findes faktisk bloggere, der har etikken i orden. Pudderdåserne – to bloggere, der skriver om produkter fra kosmetikbranchen – er i den forbindelse værd at fremhæve. De har ikke kun et ordentligt sæt etiske retningslinjer for deres blog. De overholder dem også. Det skaber tillid og troværdighed, at de tydeligt skilter med, hvordan tingene hænger sammen. De fortæller eksempelvis allerede i indledning til et blogindlæg, at det er sponseret […]

Emilie

Hvor er det en fin video Helene, du ser dejlig ud 🙂
I testen fik jeg samme resultat som dig, hvilket passer fint siden jeg lige er en smule mørkere end dig, når du har nævnt de farver du bruger i andre cremer. Tak for et godt indlæg 🙂

randi

Mange tak for tips. Håber ikke du tager det som en fornæmelse, men den foundation gør altså virkelig forskel for dit udseende. det over beviser mig om, at jeg skal til at bruge foundation regelmæssigt.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *