Vind 1000 kroner til at shoppe i USA med ShopUSA

21.10.13
Amerikanske beauty produkter

Amerikanske beauty produkter
Både Helene og jeg køber ofte makeup fra USA, som man ikke kan købe i Danmark. Der er selvfølgelig rigtig mange spændende mærker i USA, vi må kigge langt efter herhjemme.

De mest interessante amerikanske webshops som for eksempel Nordstrom, Sephora, Walmart mfl. sender jo bare ikke til Danmark. Eller dem som for eksempel Nordstrom, der gør, har så mange begrænsninger på, hvilke varer de ikke må sende til Europa, at det kan være lige meget, når man snakker skønhed. Det er jo netop deres limited produkter, vi vil have…

Jeg har i lange perioder lukreret på gode venner i USA til at modtage pakker og sende videre for mig.

Men med ShopUSA er det faktisk lidt ligesom at have en god ven i USA, der kan tage imod pakker fra amerikanske webshops og sende dem videre for en. I dette tilfælde er ens gode ven i USA bare et dansk firma med en postadresse i Virginia, som videresender ens pakker til ens danske adresse. Helt lovligt naturligvis.

Jeg ved, at mange af jer allerede bruger ShopUSA, men for I andre, så er her en introduktion til, hvordan det fungerer:

1. Man tilmelder sig som kunde på deres hjemmeside.

2. Man modtager en postadresse i Virginia, USA som man bruger, når man bestiller fra amerikanske webshops.

3. Før du bestiller på en webshop i USA kan du på ShopUSA beregne de præcis omkostninger, du skal betale til ShopUSA, for den vare, du køber. Der er en beregner på forsiden, som viser alle omkostninger til fragt, told og moms. Told og moms bliver betalt via ShopUSA, og der kommer altså IKKE yderligere opkrævninger, når pakken kommer til Danmark.

4. Bestil fra en (næsten) hvilken som helst webshop i USA til din ShopUSA adresse. Næsten fordi nogle webshops ikke vil tage imod europæiske kreditkort.

På nogle varer kan der endda være penge at spare. Det synes jeg ikke, der rigtig er på skønhedsprodukter (med mindre man måske køber nok af dem…). Her er den store gevinst, at vi får adgang til et kæmpe udvalg af produkter, vi ellers ikke kan købe herhjemme. Som for eksempel:

Marc Jacobs makeup
Bond I LOVE NYC
Chanels limited edition lanceringer hos for eksempel Nordstrom
Lorac
Burberrry makeup
Tom Ford Beauty
Laura Mercier
Tarte
Kat von D
DERMAdoctor

Vind gavekort til ShopUSA på 1000 kroner
Du kan vinde et gavekort til ShopUSA på 1000 kroner plus gratis fragt og gratis oprettelse af en adresse i USA.

For at være med i konkurrencen skal du skrive her i kommentarfeltet, hvad du vil købe, hvis du vinder gavekortet. Husk også at linke til det, du ønsker dig i din kommentar.

Om en uge vælger ShopUSA selv vinderen. Vinderen vil den forbindelse skulle oplyse navn, adresse og email.

Hvis jeg selv kunne være med, så ville jeg købe en hel masse nye skuffeindretning fra The Container Store til mine makeupskuffer, som jeg endnu ikke har fundet en optimal løsning til herhjemme. Hvad ville du købe?

Læs mere her om hvordan ShopUSA fungerer her

Sponsoreret indlæg

ShopUSA

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
141 kommentarer
Ida

jeg ved godt det ikke er makeup, men så ville jeg endelig kunne få noget af Lauren Conrads kohl kollektion hjem, blev ulykkelig da jeg fandt ud af de ikke sendte til DK (havde jo selvfølgelig allerede brugt flere timer på at vælge det rigtige i kurven)

Marianne Laenr

Jeg ville straks købe en blush fra Tarte http://www.sephora.com/amazonian-clay-12-hour-blush-P278610?skuId=1306844.Eller måske et par stykker 😉

Laila Heldal

Synes man kan finde de fleste lækre beauty items i UK men Tarte Amazonian Clay blushes er det ikke lykkedes mig at finde andre steder, så dem ville jeg hapse et par stykker af. Jeg har en enkelt jeg købte via ebay, men den er knækket 🙁 … Øv..øv. Derudover har jeg set at de har Maybelline Color tattoo i andre farver bla. en rød. Og så har jeg ledt efter Lorac Pro Palette andre steder uden held.

Shila

Hvis jeg vandt ville jeg nok spæde op med 1000,- (eller 2000,- alt efter hvor meget jeg kan smugle ud af budgettet, uden at hr. S opdager det) selv og gå amok i Lorac, Burberry makeup og Kate von D.

Malou

Matte øjenskygger er svære at finde, og her får man en del lir fra Too Faced med, blandt andet den af jer anbefalede Shadow Insurance. Har aldrig prøvet mærket på eget ansigt, så denne pakke ville jeg vælge 🙂
(men sikke dog et produktnavn, haha…)
http://www.sephora.com/better-than-sex-modern-matte-collection-P382258?skuId=1554310

Pia Hansen

JEG ER VILD MED DENNE TRÆNINGS JAKKE, SÅ HVIS JEG ER HELDIGE AT VINDE VIL JEG KØBE DENNE 🙂
http://www.shopusa.com/shopusa/denmark/amerikanske-webstore/victorias-secret

Sanne Andersen

Uhh jeg ville også bestille en masse fra the container store- så mange fede ting 🙂

K

Jeg ved liiige hvad det skulle være:
http://shop.nordstrom.com/s/tom-ford-shade-illuminate-highlighter-shader-duet/3622619?origin=category-personalizedsort&contextualcategoryid=0&fashionColor=&resultback=285&cm_sp=personalizedsort-_-browseresults-_-1_1_C
Den her fantastiske highlighter og contouring creme har jeg længe gerne villet prøve, så det skulle selvfølgelig være den.

Pernille Aaby Larsen

Virkelig smart koncept! Jeg ville da helt sikkert bruge gavekortet på lækkerier fra Marc Jacobs 😀

Din kommentar