MAC Retro Matte – ultramatte læbestifter

10.10.13
MAC Retro Matte

MAC Retro MatteMAC Retro Matte All Fired Up og Flat Our Fabulous

MACs Retro Matte konsistens læbestifter er ægte matte læbestifter. På den helt tørre, ultraholdbare, pigmentmættede og grænsende til hønserøvs-måde. Og de er fantastiske.

Indtil nu har der kun været en enkelt, nemlig Ruby Woo, men MAC lancerer i disse dage en hel Retro Matte kollektion, hvoraf fire yderligere farver bliver en del af den permanente kollektion.

Hvis du kender MACs matte læbestifter, ved du også, at de kun er halvmatte. De føles stadig cremede. Det gør Retro Matte ikke.

De er knastørre, gennemfarvede og ultraholdbare. Bagsiden af medaljen er, at de er skånselsløse mod dine læber. Hvis de er den mindste smule i dårlig stand, så vil en så mat læbestift fremhæve det, og hvis du har tørre læber, vil de føles endnu mere som en hønserøv.

Men hvis du lægger en Retro Matte læbestift på et par velplejede læber, så er resultatet ultroligt smukt og dramatisk.

Læbestifter af denne type finder man ikke hos mange mærker. De er en vitterlig sjældenhed, og det er nogle meget smukke farver.

På billedet ser du den pink All Fired Up og den næsten lilla Flat Out Fabulous.

MAC All Fired Up og Flat Out Fabulous

Jeg er vild med disse læbestifter. De klare farver, som går på læberne i fuldstændig den farve, du ser i tuben, og den særlige effekt en ultramat farve har. Hvis jeg nu havde været velforberedt, så havde jeg fået taget et billede af mig selv med dem på – men det er jeg ikke. Og under alle omstændigheder kan jeg næppe vise den så smukt som Cecilie her med Flat Out Fabulous.

De otte farver er:
STEADY GOING light pink matte – limited
RUNWAY HIT light nude matte – limited
DANGEROUS orangey red matte – ny i den permanente kollektion
RELENTLESSLY RED bright pinkish coral matte – ny i den permanente kollektion
ALL FIRED UP bright fuchsia matte – ny i den permanente kollektion
FLAT OUT FABULOUS bright plum matte – ny i den permanente kollektion
RUBY WOO very matte vivid blue red – allerede fast i den permanente kollektion
FIXED ON DRAMA rich wine matte – limited

MAC Retro Matte læbestifterHer kan du købe det
De nye Retro Matte farver koster 165 kroner stykket ligesom MACs øvrige læbestifter. Du kan købe dem online hos Magasin.dk og på MACs egen webshop. Du kan også købe dem i Magasin og i Salling Aalborg.
Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Baysen

Åh! Jeg ville ønske, jeg kunne bære sådan en læbestift! Uanset hvor velplejede mine læber er, forvandles mine læber til en hønserøv, så snart der kommer læbestift på. Så nu har jeg opgivet og nøjes med lipshine og deslige.

Katja Moikjær

Jeg har meget tørre læber, der skaller. Da jeg tog den på i går, havde jeg MACs lip primer under. Det gjorde en kæmpe forskel. Måske et forsøg værd?

Baysen

Den bruger jeg hver gang, men det er som om, det ikke er nok…

RELENTLESSLY RED |

[…] Jeg vidste faktisk ikke, at MAC lavede helt matte læbestifter. Jeg har netop læst følgende på Pudderdåserne: “De er knastørre, gennemfarvede og ultraholdbare. Bagsiden af medaljen er, at de er […]

Ditte

Hej søde dåser 🙂
jeg har en mat læbestift fra Mac – vist ikke lige en retro matte; den hedder Candy Yum-yum. Den er rigtig fin, men hver gang jeg bruger den, lægger den sig med DET SAMME i læbernes naturlige hudfolder/linjer 🙁
Den “flyder” ikke ud i huden, men bliver godt nok på læberne. Men jeg kan simpelthen ikke smile uden det ser helt tosset ud – for så ser man jo straks hvordan læbestiften samler sig i mange linjer på læberne. Bruger også Macs lip primer, men det hjælper ikke specielt.
Kender i det problem? Og hvad kan man evt gøre ved det?
God jul 🙂 Kærlig hilsen Ditte.

Helene Randløv

Hej Ditte
Du må undskylde det sene svar! Det har taget tid at svare, fordi jeg simpelthen har tænkt, så det knagede… Hvordan reagerer læbestiften, hvis du ikke har primer under? Umiddelbart tænker jeg, at det er mængden af produkt på læberne, som driller dig, men jeg har prøvet, siden du skrev, og jeg kan ikke få min læbestift til at opføre sig sådan.
Vil du måske sende mig et billede af dine læber med og uden læbestiften?
Kh. Helene (helene@pudderdaaserne.dk)

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *