MAC Pressed Pigments – glimmer på den nemme måde

13.08.13
MAC Pressed Pigments

MAC Pressed Pigments

MAC har lavet deres elskede pigmenter i fast øjenskygge-form. MACs almindelige pigmenter er løse øjenskygger i som regel kraftige farver med voldsomt meget glimmer i en fantastisk blød konsistent, der kan give en lækker og dramatisk effekt. Med Pressed Pigments er de nu kommet som en fast ‘øjenskygge’, der er nemmere at arbejde med, men ikke mindre fantastisk.

Hvis du elsker MAC, så er det svært at undgå at elske deres pigmenter. I årevis har de lavet de mest fantastiske farver – både matte, intens glimmer og duochrome. Udfordringen med løs øjenskygge, som pigmenterne i bund og grund blot er, er, at det kan drysse som ind i helvede, og at det måske ikke egner sig til 2 minutters morgenlook – i hvert fald ikke for en fjummelfinger som mig. Jeg elsker dem, når jeg har tid til det, men jeg griber ikke ud efter dem, når det skal gå stærkt.

Men det gør Pressed Pigments. De forener effekten, glimmeret og magien fra pigmenterne med det bekvemme fra en kompakt øjenskygge. Jeg bruger dem både alene eller som ekstra effekt sammen med andre øjenskygger.

Nye farver til den eksisterende kollektion
I sidste uge lancerede MAC nye farver af deres Pressed Pigments. Nogle af dem er limited, mens andre bliver som en del af den permanente kollektion. Hvis du klikker på ‘limited edition’ her på MACs hjemmeside under Pressed Pigments, kan du se, hvilke der er limited og altså forsvinder, når de er udsolgt. De er dog ikke allesammen på MACs hjemmeside lige nu, Lime Ice mangler i hvert fald.

MAC Pressed Pigments

Fra venstre mod højre:

Spot Lit – udgået pigment fra en gammel kollektion, men den er så fin, så jeg tog den med.

Damson – brunlilla med guldglimmer, som changerer på fineste måde. Limited produkt.

Lime Ice – meget lys mintgrøn. Limited produkt.

Sådan bruger du Pressed Pigments
Du skal tage de samme hensyn, når du bruger Pressed Pigments, som når du bruger løse øjenskygger som for eksempel MACs løse pigmenter, fordi de drysser:

  • Brug en primer, der klistrer nedenunder. For eksempel Too Faced Shadow Insurance, MAC Paint Pot eller anden cremeøjenskygge. Det er absolut nødvendigt, hvis du vil undgå glimmer under øjet i løbet af dagen. Og selv med, så er der stadig en risiko for at det drysser. Sådan er det bare med glimmer.
  • Læg din øjenmakeup før du tager foundation på og resten af din makeup på, for det drysser. (Det skal du i det hele taget altid gøre)
  • Hvis du vil fremhæve farven yderligere, kan du med fordel bruge en let fugtet pensel forsigt i et hjørne af øjenskyggen, så du ikke ødelægger den.

Her kan du købe det
MACs Pressed Pigments koster 175 kroner og kan købes i Magasin, Salling i Aalborg, MACs egen webshop og på Magasins webshop. De to webshops har ikke alle pigmenterne. For eksempel har Magasin Lime Ice, som MACs onlineshop ikke har. De har så til gengæld ikke nogle af de andre.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Dorte

Kommer der ikke en video

Dorte

Kommer der ikke en video :). Det kunne i hvert fald være fedt.
Og det med at man skal lægge foundation efter? Det lyder som noget rod i mine ører, men det er jo nok en vanesag. Jeg slutter altid med øjenmakeup’en og har vist ikke problemer med drys.

Pudderdåse Katja

Vi skal nok lave en video, hvis I gerne vil have det.
Hvis du ikke har problemer med makeup, der drysser, så er der ingen grund til at ændre på rækkefølgen. Men hvis du prøver disse, så vil du forstå hvorfor.
Det er nu hverken noget rod eller spor besværligt. Men vi skal nok lave en video 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *