Makeupfavoritter fra Oriflame med rabatkode

26.07.13
Oriflame makeup

Oriflame makeup

Der er nogle mærker, som bare følger en hele livet, et af dem, som har fulgt mig, er Oriflame. Min mor var abonnent i mange år og der er blevet smurt Tender Care aka ”den lille lyserøde” på alt fra tørre læber til små rifter. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at dele en rigtig lækker konkurrence med dig i starten af næste uge, jeg har nemlig fået lov til at samle produkter til min helt egen goodiebag til en værdi af 1500 kroner. I dette indlæg har jeg valgt fem produkter ud, som jeg vil gå mere i dybden med.

Min sommermakeup
De produkter, jeg har valgt ud her, er nogle, som bare har ligget og ventet på at komme på bloggen. Først og fremmest fordi jeg kender dem fra relanceringen af Oriflame i Danmark sidste efterår, men også fordi de bare er spændende.

I flere uger har min hverdagsmakeup bestået af en farvet solcreme, øjenbryn, mascara, blush og lidt farve på læberne. Uden at tænke nærmere over det, er det præcis produkter til dette look, som jeg valgte ud til den lækre goodiebag.

Oriflame Beauty er makeupdelen af Oriflames omfattende sortiment, der er masser af virkelig lækre farver, og rigtig gode produkter til meget rimelige priser.

Tender Care Lip Balm
Min makeuprutine starter altid med læbepomade, og som nævnt ovenfor er Tender Care en virkelig legendarisk en af slagsen. Denne Tender Care er i stift form, som jeg foretrækker frem for den lille runde dåse.

Den sørger for bløde læber hele året rundt og er effektiv både som beskyttelse og helbredelse, når det er gået galt og læberne er tørre og ru. Der ligger altid en i min makeuptaske, på badeværelset, på natbordet og i tasken, sådan at der altid er mulighed for hurtig lindring af tørre læber, neglebånd og hvad ved jeg.

Tender Care Lip Balm koster 110 kroner og du finder den i Oriflames danske webshop.

Perfecting Face Primer
En vandbaseret primer, yay! Den er fantastisk og jeg elsker konsistensen! Silikone på min hud fungerer bare dårligt, og selvom der selvfølgelig også er silikone i, så har den en helt anden konsistens end de fleste andre primere.
En af mine kæpheste er at bruge produkter, som passer sammen – vandbaseret, oliebaseret eller silikonebaseret. Her er mærker ligegyldige, så længe de forskellige konsistenser matcher. Holdbarheden bliver forlænget væsentligt med kompatible produkter, og det er præcis derfor, jeg vælger at bruge en vandbaseret primer, min solcreme er nemlig vandbaseret, ligesom min foundation som regel også er det.

Perfecting Face Primer koster 111 kroner (medlemspris 85 kroner) og kan købes i Oriflames danske webshop.

Eyebrow Kit
Det kan nemt blive lidt af et udstyrsstykke at have pæne øjenbryn, da det oftest involverer flere forskellige produkter. Oriflame har sørget for det meste i dette fine kit til øjenbrynene, der er to forskellige farver, en voks og to pensler. Det eneste, jeg mangler, er en pincet, men sådan en har jeg alligevel altid i tasken (man er vel mor til to knægte), så jeg er godt tilfreds med sættet, som det er.
Skyggerne har den helt rigtige gråbrune farve, så selv jeg, som ellers bliver rød af de fleste brune farver, får en naturlig farve bryn. De to pensler er rigtig gode og nemme at arbejde med.

Eyebrow Kit koster 129 kroner (medlemspris 69 kroner), og det kan købes i Oriflames danske webshop.

Perfect Blush
Først havde jeg to, så gav jeg Katja den ene, fordi hun ikke skulle leve uden den, og så var min egen pludselig pist væk. Men nu er den hjemme igen, og jeg er endelig blevet genforenet med denne skønne blush i farven Fresh Pink. Det er den af de tre blushes, som er min klare favorit. Farven er super anvendelig og meget klædelig, selvom den ser lidt kraftig ud. Perfect Blush er godt pigmenteret, så du kan også sagtens bruge den både på øjnene og på læberne til et helt monokromatisk look.

Perfect Blush koster 125 kroner (medlemspris 89 kroner) og kan købes i Oriflames danske webshop.

Wonder Lash Mascara
Det er den samme sang som sædvanligt. Jeg bliver simpelthen så glad, hver gang jeg finder en lilla mascara, som jeg kan tåle. Wonder Lash er ikke den mascara, som giver mest længde, men den giver fin volumen og det vil jeg hellere have end længde, især når jeg ikke har anden øjenmakeup på. Farven er dyb blommelilla, den er så mørk, at den umiddelbart ser sort ud, men den giver lige det lilla skær, som får mine øjne til at se lidt mere grønne ud.

Wonder Lash Mascara koster 140 kroner og du finder den i Oriflames danske webshop.

Rabatkoden Pudderdåserne giver lige nu 100 kroner rabat, hvis du køber for minimum 300 kroner.

Du skal taste koden Pudderdåserne ind i feltet til kampagnekode. Du kan først se rabatten fratrukket, når du kommer til den sidste side, hvor du skal vælge levering, betalingsform osv., så lad være med at undre dig, hvis den ikke fratrækker det med det samme. Du skal blot kunne se rabatten trukket fra på den side, hvor du vælger betalings- og leveringsform.

Bliv medlem
Du skal også huske at blive medlem i Oriflames kundeklub, så du kan købe til de lavere medlemspriser. Det koster ikke noget at være medlem, og du binder dig ikke til andet end et login og et nyhedsbrev.

Har du nogle favoritter fra Oriflame?

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *