Udsalgs og rabatkoder til weekenden fra Escentual, Yves Rocher, Body Shop, Lookfantastic mm

Video: Sådan dækker du mørke rande

Helene dækker mørke rande

Mørke rande er en stor udfordring for mange, derfor viser jeg her, hvordan du får dem dækket. Hos mig er det øjenkrogen, som bliver blålig, når jeg er træt eller syg. Bliver farven ikke udlignet her, ender jeg med et meget sært gråligt skær i øjenkrogen. Og den highlighter, som netop bliver brugt for at åbne øjet, fremhæver i stedet det tunge og trætte look.

Kontrastfarver
Det der skal til er en corrector. Den skal udligne farven, og derfor er det kontrastfarver, du skal tænke på.

 • Rød
  Er du rød om øjnene er det noget gult du skal bruge (eller grønt, hvis det er meget volsomt, men det kan godt være en udfordring at få det grønne skær væk).
 • Blå
  De typiske mørke rande er blålige og derfor er det orange ud skal have fat i. En let laksefarvet eller koral kan også gøre det.
 • Lilla
  Hvis dine rande er en kombination af blå og rød, er det en gullig nuance, du skal have fat i. I sagens natur er det af og til nødvendigt, med en kombination af de ovennævnte farver.

Desværre er corrector ikke helt let at finde hos de mærker, man kan få i Matas og det er der, de fleste går hen, når de skal købe den type makeup. Derfor valgte jeg at bruge Wet n Wild Cover All Concealer Palette, som du kan købe i udvalgte Føtex og Bilka, hvor den koster 59 kroner. Hos Bobby Brown, Make Up Store, Make Up For Ever og MAC er udvalget større og chancen for at finde en passende farve langt større.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

 • Tanja Maria

  Flotte Helene!
  Super god video! LIge hvad jeg havde brug. Har nemlig selv mørke rander under øjet samt rødme på kinderne!
  Tror hvis jeg skal forbi min nærmeste MAC butik ;)

  God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Tanja Maria
   <3 Tak :-*
   Det er godt at høre at det kan bruges til noget. Håber du finder gode produkter, som kan hjælpe.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgs og rabatkoder til weekenden fra Escentual, Yves Rocher, Body Shop, Lookfantastic mm