Fredagsfavorit: WellNails Sort of Looks Like a Smurf Penis

05.07.13
WellNails Sort of Looks Like a Smurf Penis

WellNails Sort of Looks Like a Smurf Penis

Selvom min favorit i sidste uge også var neglelak, så er der alligevel meget langt fra Wet n Wild til det danske indiebrand WellNails. Unikke lakker med god holdbarhed kendetegner WellNails. Du finder ikke kedelige lakker i sortimentet, der er derimod masser af sprøde effektlakker og super smukke jellys. Det er skønne Charlotte, som står bag de unikke og meget smukke lakker. Inspirationen og alle navnene på lakkerne stammer fra Charlottes yndlings serie: How I Meet Your Mother, som jeg desværre ikke kender så godt, at jeg kan genkende nogen af delene. Det ændrer dog ikke på, at jeg har lyst til at eje mange flere WellNails lakker og heldigvis er der grundige forklaringer til navnene på samtlige lakker, så selv jeg kan være med.

Blå jelly
At Sort of Looks Like a Smurf Penis er endt, som favorit er ret sært, for blå har aldrig rigtig været min yndling, når det kommer til neglelak. Denne blå er anderledes, først og fremmest er den fuld af glitter og så er det den absolut første jelly, som jeg har brudt mig om. En Jelly er en farvet transparent base, og dem, jeg har prøvet tidligere, har bestemt ikke været medgørlige. De har altid været stribede og slet ikke pæne, med mindre de er blevet lagt i minimum fire lag. Med så meget neglelak på neglene, er det jo hundrede år om at tørre, og det har jeg hverken tid eller tålmodighed til. Sort of Looks Like a Smurf Penis er helt anderledes, med et lag ser den pæn ud, og med to lag er den perfekt. Den har reddet min opfattelse af jellys og givet mig lyst til at give dem en chance til.

Sort of Looks Like a Smurf Penis hedder også Blue French Horn (til de mere sarte) og du kan købe den i Charlottes webshop WellNails, hvor den koster 12$. Du skal ikke være nervøs for told, neglelakkerne bliver både produceret og sendt fra Danmark.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Katja

Hvor er de bare fine. Jeg ønsker mig dem alle sammen, også de udsolgte!!
How I met… navnene er så sjove – og seriens første mange sæsoner kan ses på netflix – så bare i gang 🙂

Sara

Ja, serien kan absolut også anbefales! 😉

Pernille Larsen

Jeg synes, det sjoveste ved WellNails er, at sidens ejermand er totalt vildt med How I Met Your Mother, og flere af lakkerne har navne og udseende inspireret af tv-serien. Det synes jeg er meget sjovt, hvis man også selv er fan!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *