Den rigtige vej at vende en hårnål

04.07.13
den rigtige vej at vende en hårnål

den rigtige vej at vende en hårnål

Det her er nok verdens ældste skønhedsbloggertip, og der er mange andre før os, der har skrevet cirka det samme indlæg. Men alligevel bliver jeg ved med selv at vende mine hårnåle den forkerte vej. Så da jeg for nylig blev mindet om, hvilken vej de egentlig skal vende, var det igen-igen en aha-oplevelse.

De fleste af os vender af uransagelige årsager hårnåle med den glatte side nedad og den bølgede side opad. Det er forkert. Hårnåle er lavet til at vende med den bølgede side nedad. Meningen er selvfølgelig at bølgerne skal forhindre den i at glide ud af håret.

Og når man så lærer at vende dem den rigtige vej med bølgerne nedad og den glatte side op, så opdager man også, at de pludselig rent faktisk bliver siddende i håret og ikke flytter sig i løbet af dagen eller aftenen (jeg taler af meget personlig erfaring her).

Fingrene i vejret – hvem af jer vender hårnåle med den glatte side nedad?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
56 kommentarer
Victoria

Haha! Det har jeg aldrig vidst, men det giver jo super meget mening nu. 😉

Frk. Vægt

Øhj, så kan jeg bedre forstå at de altid glider ud!
Fra nu af vender jeg dem med buerne nedad 😀

Pernille

Jeg vender også hårnåle forkert:-) jeg synes nemlig den glatte side, buer som om den lige passer på et rundt hoved. Men skal prøve det andet 🙂

Astrid

Ups … jeg har vendt hårnåle forkert i meget, meget lang tid!

Tina

Kan godt se at buerne ikke gør nogen gavn når de vender opad – men fx. med hårnåle hvor der sidder perler eller blomster på, der sidder de da også på den side med buerne?? såå?

Pudderdåse Helene

De bliver i hvert fald heller ikke siddende i mit hår 😛
Kh. Helene

T

Tak. Tina 53 år!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *