Den rigtige vej at vende en hårnål

04.07.13
den rigtige vej at vende en hårnål

den rigtige vej at vende en hårnål

Det her er nok verdens ældste skønhedsbloggertip, og der er mange andre før os, der har skrevet cirka det samme indlæg. Men alligevel bliver jeg ved med selv at vende mine hårnåle den forkerte vej. Så da jeg for nylig blev mindet om, hvilken vej de egentlig skal vende, var det igen-igen en aha-oplevelse.

De fleste af os vender af uransagelige årsager hårnåle med den glatte side nedad og den bølgede side opad. Det er forkert. Hårnåle er lavet til at vende med den bølgede side nedad. Meningen er selvfølgelig at bølgerne skal forhindre den i at glide ud af håret.

Og når man så lærer at vende dem den rigtige vej med bølgerne nedad og den glatte side op, så opdager man også, at de pludselig rent faktisk bliver siddende i håret og ikke flytter sig i løbet af dagen eller aftenen (jeg taler af meget personlig erfaring her).

Fingrene i vejret – hvem af jer vender hårnåle med den glatte side nedad?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
56 kommentarer
Marie

Ahem. Giver mere mening. Ironisk at der burde følge brugsanvisning med til hårnåle 😀

Chanie

Har altid vendt dem forkert, hvor er det pinligt 😀

Katja

Haha 🙂 Tænk at jeg skulle runde de 30 (+ et par måneder…) før jeg lærte at bruge en hårnål rigtigt!!
Tak for tippet

flisbeth

Hehe der kan man bare se…man lærer noget nyt hver dag 🙂

Anne Andersen

miiiiig…. dybt suk…

Charlotte Louise

WHAAAAT?! Okay, det anede jeg ikke!

Trine

Melder mig under forkert-fanen!!! 🙂 tak for tippet

B

Mig! Men jeg har faktisk af og til spekuleret på om de mon ikke burde vende den anden vej, netop for at blive siddende.

Katrine Mørk

Har tilsyneladende altid vendt dem forkert i det tilfælde, må prøve at vende dem rigtigt næste gang 😀

Annette

Jeg er også skyldig. Stod netop og fumlede med nogle i går og kunne ikke blive enig med mig selv om hvordan de mon skulle vende 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *