Mine yndlingshighlightere til øjnene – fra MAC

18.06.13
MAC highlightere i pro palette

MAC highlightere i pro palette

MAC Blanc Type, Brule, Shroom og Dazzlelight øjenskygger

Dette her er mine fire absolutte yndlingshighlightere til øjnene. Faktisk kan jeg slet ikke huske, hvornår jeg sidst har brugt nogen anden end de fire? Og det er sgisme ikke fordi, jeg ikke har andre i overflod. Men disse fire små klassiske lyse øjenskygger fra MAC går der stort set ikke en dag, uden jeg har i brug, og jeg har brugt de samme i evigheder.

Ja, der er andre mærker, der også laver gode lyse øjenskygger. Jeg bruger dem bare ikke, for det her og bliver mine favoritter.

Jeg har alle min MAC øjenskygger i en Pro Palette, som du kan se på billedet. Du kan sagtens købe de samme farver som almindelige MAC øjenskygger uden palette.

Blanc Type
Øverst til venstre er Blanc Type. Det er en helt mat beige øjenskygge uden nogensomhelst shimmer. Den er uundværlig til at lave diva-look med fx, og jo ældre jeg bliver, jo gladere bliver jeg for helt matte øjenskygge uden glimmer. Blanc Type er fra MACs Matte2 øjenskygger, som er de lækreste og blødeste matte øjenskygger, man kan tænke sig.

Brule
Første gang, jeg fik Brule, hadede jeg den. “Den er jo præcis samme farve som min hud”, brokkede jeg mig. Det er en del år siden, hvor highlightere gerne skinne som en diskokugle. I dag er Brule min ultimative yndlingshighlighter til øjnene, og den jeg bruger absolut mest. Less is more, især når det kommer til highlightere. Brule har næsten samme farve som min hud – bare bedre.

Shroom
Hvis ikke Shroom er en af de mest solgte MAC øjenskygger, så skulle jeg blive meget overrasket. Det er en fantastisk highlighter, som næsten alle MAC-fans bruger. Den er også hudtonet, men med diskret perlemor i og er meget smuk. Næst efter Brule er det den mest brugte herhjemme. Shroom går også fint som highlighter på amorbuen eller andre steder i ansigtet.

Dazzlelight
Hvis man bruger meget Dazzlelight, så bliver det for meget. Hvis man bruger en lille bitte smule, så bliver det perfekt. Dazzlelight er en lys beige med masser af perlemor i.

Sådan gør du
Highlighter til øjnene skal primært ligge på brynbenet lige under øjenbrynet, der hvor det er højest. Det løfter både øjet og øjenbrynet og dermed hele ansigtet. Afhængig af din øjenmakeup kan du også bruge en lille smule i den inderste øjenkrog til at åbne øjet eller trække highlighteren fra den inderste øjenkrog og et stykke op på den inderste del af globelinjen.

Her kan du købe det
MACs øjenskygger koster 150 kroner stykket og kan købes hos Magasin, i Salling Aalborg og på Magasins webshop.

Hvis du køber refills til pro paletter, som dem jeg har, koster de 95 kroner stykket, og så skal du købe en tom palette ved siden af til at have dem i med plads til enten 4 eller 15 øjenskygger i. Dem kan du kun købe i Magasin på Kgs. Nytorv, i Århus og på MACs egen webshop.

MAC Blanc Type, Brule, Shroom og Dazzlelight øjenskygger
Fra venstre mod højre: Blanc Type, Brule, Shroom og Dazzlelight

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Vanessa

Jeg elsker Dazzelight. Giver dig dog ret, at man kan godt bruge for meget af den, men lidt af den, så er den altså helt perfekt! 🙂

Pudderdåse Katja

Præcis 😀 Helt enig

Iben

Hvis man har brug for en lidt all-round highlighter til henholdsvis kindben og brynbenet vil du så foretrække en af disse eller sticken fra Nars? Begge lyder interessante efter at have læst om dem her inde 🙂

Pudderdåse Katja

Uha, jeg ville jo bruge Shroom eller Brule til brynbenet og Nars Copacabana til kindbenet 🙂
Men det kommer meget an på, hvad du normalt bruger af øjenskygge og hvilken foundation du bruger?

Iben

Mange tak for hurtigt svar! Jeg bruger normalt ikke øjenskygge, men er dog igang med at lede efter en naturlig, brunlig nuance. Foundationen er flydende, hvis der er det, du tænker på 🙂

Pudderdåse Katja

Det er det nemlig 🙂 Så tror jeg du skal starte med Copacabana fra NARS

Maria

To spørgsmål:
1: kan man købe refill farver i alle MAC afdelinger, eller skal man til Kgs. Nytorv hver gang?
2: kan man tage sine nuværende skygger i de enkelte skygger og ligge i en Pro palette?

Pudderdåse Katja

1: Som skrevet står kan du kun købe dem i Århus, Kgs. Nytorv og på Maccosmetics.dk
2: Det kan ikke bare sådan lige, men hvis du “depotter” dem, som det hedder, så kan du. Det er nemt, men kræver lidt arbejde. Jeg gør sådan her: http://www.youtube.com/watch?v=o–oPgjo43o

Maria

1: jeg havde bare forstået det, som om at det kun var paletterne der var tilgengælige på kgs. nytorv osv
2: det ser da rimeligt okay ud, det må jeg gøre, for de fylder meget alle de øjenskygger!

Pudderdåse Katja

Ah nej – undskyld. Der, hvor de sælger de tomme paletter, sælger de også refills. Det hører sammen 🙂
Jeg har depottet rigtig meget. Det er nemt, og jeg har kun ødelagt en enkelt 😉

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *