Top 3 billige: Neglelakker

23.05.13
Top 3 billige: neglelak

Top 3 billige: neglelak

De fleste mærker er efterhånden med på bølgen med minilakker. Det er både overskueligt prismæssigt, men også med hensyn til at få lakken brugt op. Og så er der dem, som er billige, selvom de er i en stor flaske. De kan som regel noget med en basiskollektion, som folk så køber igen og igen, fordi de kender kvaliteten og ved præcis hvor længe lakken holder. Det gode ved at finde billige alternativer til yndlings lakkerne er især, at man ikke behøver at blive så ked af det, hvis de pludselig forsvinder eller går i stykker. De er også perfekte at have med på ferien, hvor man måske vil have lidt mere kulør på tilværelsen end normalt.
Lakkerne er ikke omtalt i prioriteret rækkefølge.

De tre farver jeg har valgt her er nogle af mine favoritter lige nu, men de fås alle sammen i rigtig mange varianter, så der burde også være en farve for dig.

Wet ’n’Wild MegaLast Salon Nail Color
Der er atten farver i MegaLast seriens faste sortimentet. De spænder fra lyse og let transparente nuancer, til koral, pink og til de helt mørke røde. I Wet’n’Wilds to andre serier WildShine og FastDry er der henholdsvis 27 og 18 farver at vælge mellem, så det burde være til at finde en favorit. Penslen i MegaLast lakkerne er virkelig god og breder sig fint ud på neglen og alle lakker undtaget et par af de meget lyse dækker ved to lag. MegaLast lever godt op til sit navn på mine bløde negle og derfor har jeg mange farvoritter blandt seriens farver, fordi de netop holder rigtig godt. De er også rigtig gode til nailart, fordi langt de fleste af farverne er så pigmenterede.
Farven her er E 2133 On a Trip, det er en blålilla creme nuance.
Wet ’n’Wild MegaLast indeholder 13,5 ml og de koster 39,95 kroner.

Mavala Nail Color Cream
Som en af de nye spillere på banen har Mavala noget at leve op til, men jeg skal lige love for, at de har fået godt fat i, hvad kunderne vil have. Klare farver både med og uden glitter og perlemor, som dækker fantastisk. Det er jo ikke, fordi Mavala er et nyt mærke i den forstand, for neglepleje og lakker har de produceret læææænge. Men de mange farver, dét er nyt og i min verden helt fantastisk, med den nyeste kollektion på seks lakker, er der hele 44 fine mini lakker. Lakkerne holder godt og den klassiske pensel fordeler fint lakken på neglen.
Farven her er 190 Honolulu, det er en klar pink creme nuance.
Mavala Nail Color Cream indeholder 5 ml og koster 39,95 kroner.

Maybelline New York ColorShow Nail Laquer
ColorShow eller Colorama som de vist hed dengang har vi set før, men nu er Maybelline for alvor med i kampen. De små fine lakker finder du i 32 farver, der er masser af fine at vælge mellem, og så er der minsandten også et par effektlakker i mellem eller i hvert fald nogen, som kan bruges sådan (tjek lige 3 Tutti Fruity ud). Penslen er en god mellemting mellem en bred og den klassiske tynde pensel, den fordeler neglelakken meget fint og jævnt. Holdbarheden har jeg ladet mig fortælle er rigtig god, den test har jeg dog endnu ikke selv udført.
Farven her er 651 Cool Blue, som er lige den lyseblå nuance, jeg har gået og ledt efter.
Maybelline New York ColorShow indeholder 7 ml og koster 29,95 kroner.

Her finder du lakkerne
Mavala kan du købe i Matas og på Nelly. Maybelline kan du købe i Matas, stormagasiner og enkelte supermarkeder. Og Wet’n’Wild findes i Føtex og Bilka rundt om i landet og på Nelly på nettet. Der er en del af vores læsere, som er gået forgæves efter Wet’n’Wild, men nu har jeg en forhandlerliste, husk altid at spørge i butikken, hvis ingen spørger, får de det i hvert fald aldrig 😉

Hvilken neglelak er din favorit, når du køber på budget?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
14 kommentarer
Louise Hede

Jeg elsker Depend. De er så billige, at man sagtens kan købe en masse forskellige farver hver eneste sæson. Rigtig godt for os på SU 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Louise
De er også rigtig gode, jeg er især vild med de mange forskellige kollektioner!
Kh. Helene

Baysen

Jeg er stor fan af L’Oréals lakker! Der er så mange fine farver, de er gode at arbejde med, og de holder fint. Ellers er jeg også ret glad for mine to nye Colorshow lakker fra Maybelline, de er jo virkelig gode til sølle 25 kr!

Pudderdåse Helene

Hej Baysen
De er også virkelig gode <3 og farve udvalget er genialt!
Kh. Helene

Maria

Kan du ikke sende tricket videre ift de Loreal lakker, for jeg er voldsomt uvenner med det billige lort, hehe. Den bløder op, når jeg er i bad og skaller generelt af ret hurtigt ….

Pudderdåse Helene

Det lyder da sært Maria =-O
Hvad bruger du udover den? Underlak? Neglelakfjerner?
Kh. Helene

CL

Kan i ikke lave en anmeldelse om Sephora’s mineral powder #45 pensel?

Pudderdåse Helene

Tjooo, vi kan da kigge på den i hvert fald 🙂
Kh. Helene

Kathrine

Lige lidt ud af en anden tangent, men hvor har du den skønne makeuppung fra? Eller neglelakpung om man vil (-;

Pudderdåse Helene

Hej Kathrine
Den er fra Make Up Store 🙂 Jeg er også selv ret vild med den!
Kh. Helene

Gitte Pedersen

Jeg synes også Depend er fantastisk, den er billig og et kæmpe udvalg af farver. Synes og By-K er super god, og lige i øjeblikket til en super pris, se den her: http://luxbeauty.dk/?type=produktkategori&id=44&popup=

Pudderdåse Helene

Hej Gitte
Jeg er også vild med Depend! Og By K… selvom jeg hellere vil bruge Appeal 4 nu 😉
Kh. Helene

Bodil P

Maybeline, Gosh og Pieces i prioriteret rækkefølge. Wet n Wild vil bare ikke holde på mine negle, det er som om den ikke hærder ordentligt.

Manja

Jeg bruger L’oreal’s Colorriche lakker.
Har ellers været en “vil kun bruge OPI!”, men eftersom de er noget dyrere, måtte jagten jo gå efter et billigt alternativ – og nu er jeg indehaver af ca. 10 stks Colorriche.
(Har faktisk farven 218 Rose Aphrodisiac og den komplimenterer min lyse hud godt + farven er SÅ fed!)
Ellers har jeg også prøvet Colorshow og synes også det er en god lak samt dem fra Oh My Gosh også skulle være noget ved – dog har sidstnævnte et meget begrænset farveudvalg.
Dog har Depend aldrig været et hit for mig, men kan se at andre har glæden af mærket. 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *