Som to dråber vand: MAC Undercurrent og Gosh I Sea You

15.05.13
MAC Undercurrent og Gosh I Sea You

MAC Undercurrent og Gosh I Sea You

MAC Undercurrent og Gosh I Sea You

Undercurrent Pearl Glide er en af de fedeste eyelinere, MAC har lavet. Da den kom med Art Supplies kollektionen, som stadig er en af mine favorit-MAC-kollektioner nogensinde, måtte jeg få venner i USA til at sende herhjem, fordi kollektionen ikke kom til Danmark.

Undercurrent er en helt speciel blågrøn med guldglimmer, som man lægger mærke til, når man bruger den. Jeg er vild med den, og jeg var ikke den eneste – den blev udsolgt lynhurtigt. MACs Pearl Glides er dybe i farven, cremede og skønne at bruge. Siden er både Undercurrent og fem andre Pearl Glides blevet en del af den permanente kollektion hos MAC.

Billig version fra Gosh
Hos danske Gosh har de vist set dybt i krukken med Pearlglide, for i deres nyeste serie af Velvet Touch eyelinere er der en tro kopi. Med Gosh Velvet Touch 018 I Sea You skal man have bedre briller end mig for at se en stor forskel (det er MAC til venstre – forskellen på det store billede er alene pga. lyset. Nærbilledet giver det korrekte indtryk).

Udover på prissedlen. Gosh Velvet Touch koster 80 kroner, MAC Pearl Glide koster 135 kroner.

Hvilken vil du vælge? Originalen eller den billige?

Her kan du købe det
MACs Pearl Glide i Undercurrent (og de øvrige fem fantastiske farver) kan du købe hos Magasin.dk og MAC. Gosh’ version kan du købe i blandt andet Matas og større supermarkeder. Der er også kommet flere fine varianter med mere glimmer i andre farver.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
14 kommentarer
Line

Har forelsket mig totalt i den smukke guldring på billedet… hvor er den mon fra ? 😀

Pudderdåse Katja

Det kan jeg godt forstå, jeg er også virkelig glad for den 🙂 Den er fra Maria Black: http://shop.maria-black.com/collections/rings/products/frey-ring-gold

Line

Mange tak 😀

Line

Den billige, men jeg har heller aldrig brugt farvede eyeliners før, så det er lidt et sats 🙂

Pudderdåse Katja

Så er det da også på tide 🙂 Begge mærker har også fine marine-blå, det kan være en blid overgang. Det bruger jeg meget

nuria

MÅ EJE! Og jeg tror jeg vil forsøge mig med den billige fra Gosh, ejer ikke særlig meget derfra, og MAC er min favorit! 🙂

Louise

Virkelig dumt spørgsmål! Men skal den der velvet touch eyeliner spidses? 🙂

Penny

GOSH’s eyelinere plejer at skulle spidses, så det vil jeg tro :).

Pudderdåse Katja

Ja. Det skal de begge

Maria

Der ser ud, som om MAC har guldglimmer, og Gosh har sølvglimmer. Er det også sådan i den virkelige verden, eller bare på computerskærmen?

Maria

… og nu vil jeg nødig modsige en pudderdåse, men jeg synes ikke, de to farver ligner hinanden. Den ene er jo grøn, og den anden blå.

Pudderdåse Katja

Det er kun på skærmen. Der er måske en smule mine glimmer i Gosh, men man kan bare koncentrere farven lidt mere

Berit C. - Attached to Fashion

Selvom de jo egentlig ligner hinanden ret meget, ville jeg nok alligevel vælge den fra MAC. Synes farven ser lidt mørkere og en anelse mere turquoise ud. Hvordan er det med holdbarheden? Er der en stor forskel? For det spiller en stor rolle i min verden.

Pudderdåse Katja

Jeg synes faktisk Gosh holder bedre – de har altid lavet de bedste eyelinere synes jeg

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *