Kollektions-guide til MAC i maj: Art of the Eye

10.05.13
MAC Art of the Eye

MAC Art of the Eye MAC Art of the Eye MAC Art of the Eye

I disse dage kommer maj-kollektionerne fra MAC i butikkerne og online. Der er fem nye kollektioner:

Temperature Rising
Temperature Rising er MACs store bronzer-kollektion, som altid kommer på denne årstid. Der er Pro Longwear bronzere, almindelige bronzere og fere interessante flydende bronzere. Leveringen har været forsinket, så den er ikke kommet endnu.

In Extra Dimension
Extra Dimension er en særlig formel, som MAC bruger til både blush, øjenskygger og highlightere. Den har været der før, og denne gang virker blushene umiddelbart rigtig fine. De giver en lille smule farve og shine, og her kommer den creme-pudrede konsistens til sin ret. Highlighterne er shine med shine på – det er highlighter med spark i. Extra Dimension er en creme-pudder konsistens, som ER speciel.

Fashion Sets
Fashion Sets er en monokromatisk kollektion med fire matchende sæt læbestift, lipliner, øjenskygge, neglelak og lipgloss. De fire farver er en babypink, en orange, en hotpink og en lilla – og de er rigtig fine. Fashion Sets er netop kommet og burde være i butikkerne nu eller i morgen.

Baking Beauties
Baking Beauties er en pussenusset kollektion til cupcakebagende lyserøde blogger-piger. Det er ikke os, og vi har ikke prøvet nogle af produkterne, så vi har ikke det store forhold til den. Vi har svært ved at se os selv med lavendel eller mørkebrun læbestift. Men paint pots og glitter er altid godt.

Art of the Eye
Art of the Eye er en fin online kollektion, som billederne er af. Kollektionen er inspireret af og skabt til det mellemøstlige marked. De interessante produkter efter vores mening er de farverige single øjenskygger, reflects glitter og chromagraphic pencils.

På billederne er det den matte orange Farasha og den matte grønne Hajar Karim.

De fem øjenskygger er glade, pigmenterede og farverige. Det samme gælder de tre chromagraphic pencils, som er højpigmenterede linere, du kan bruge til at skabe vild øjenmakeup med.

Læg også mærke til øjenskyggen Parrot, der er en aqua med glimmer. Den har i årevis været et af de mest hypede og absurd prissatte MAC-.produkter på eBay og lignende steder, siden den kom med Salsabelle kollektionen helt tilbage i 2004.

Her kan du købe det
Art of the Eye kan du kun købe på MACs egen webshop. Resten af kollektionerne kan du også købe i din Magasin, hos Salling i Aalborg og i Magasins onlineshop. Her har også været leveringsproblemer, så mange produkter er ikke på lager endnu online, men de kommer det i starten af næste uge.

PS. Tjek også lige Magasins ‘Tax-free’ udsalg med 20 procent på en masse skønhedsprodukter

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Mette Line

Hej dåserne. Baking Beauties er ikke online eksklusiv. Kommer både i butikkerne og online 🙂

Pudderdåse Katja

TAK :-*

nuria

Temperature Rising er online hos magasin nuuuu 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *