Yves Rocher: Grand Rouge

16.04.13
YR Grand Rouge packshot
YR Grand Rouge packshot
Foto: Yves Rocher

Allerede da Yves Rocher for nogle år siden reformulerede alle sine Couleurs Nature læbestifter, lå de på min top fem over favorit læbestifter. Konsistensen er blød og behagelig, farverne er skønne og holdbarheden er genial.
Og nu har de gjort det igen. Under navnet Grand Rouge har Yves Rocher lanceret atten smukke læbestifter, en ufarvet og fem liplinere i forskellige nuancer, otte blushes og fire neglelakker (dem får du at se senere) i Couleurs Nature serien.

Læbestifter
Kollektionens læbestifter er delt op i seks farvefamilier: Pink (10), lilla (20), rød (30), koral (40), brun (50) og rosa (70). Der er tre nuancer i hver familie i varierende intensitet. På den måde er det ret nemt at få overblik over, hvilken familie man har med at gøre, når man kigger på nummeret.
Endnu har jeg kun kigget nærmere på de tre her under.

YR 13 Rose Somptueux, 31 Rouge Vif, 43 Corail Incandescent photo YRGrandRougeSwatches_zpsd25b3a1e.jpg
Fra venstre mod højre er det den mørkeste af de pink: 13 Rose Somptueux, den lyseste af de røde: 31 Rouge Vif og den mørkeste koral: 43 Corail Incandescent.
Grand Rouge læbestifterne koster 119 kroner.

Flawless Lip Liner
Hvis du er rigtig perfektionistisk med hensyn til at finde den perfekte farve lipliner til din læbestift, (det er jeg), så har du sikkert ledt forgæves mere end en gang. Derfor er en ufarvet lipliner helt uundværlig i mit univers. Selvom jeg har liplinere i alle mulige (og umulige farver), er det oftest den ufarvede jeg griber efter og især den jeg vælger, når jeg skal have makeuppen med.
Når du bruger en ufarvet lipliner, behøver du heller ikke at være nervøs for at tegne forkert. Og du ender aldrig med det meget uklædelige 90’er look med den alt for mørk mørke lipliner, som bare bliver siddende.
Flawless Lip Liner koster 69 kroner.

Automatic Lip Liner
Efter den præsentation af den ufarvede lipliner er det måske lidt vanskelligt at overbevise dig om, at en farvet lipliner er det helt rigtige produkt for dig. Det vil jeg derfor helt lade være med!
Denne type lipliner, som bliver drejet op (og ned igen!), er dog super nem at arbejde med og de fem farver passer naturligvis rigtig fint til læbestifterne i Grand Rouge kollektionen. Farven på billedet her er 31 Rouge.
YR 31 Rouge photo YRGrandRougeLipliner_zps36466bed.jpg
Automatic Lip Liner koster 69 kroner.

Natural Blush
YR 50 Rose Vif photo YRGrandRougeBlush_zps4e8ab0d5.jpg
Den blush her over er 50 Rose Vif, som er den perfekte pink. Det er ikke så tit, jeg selv bruger pink blush, men denne her giver kinderne en fin diskret farve. De andre farver har jeg kun pillet ved til lanceringen, og jeg kan desværre ikke huske om der er perlemor i dem alle otte. En ting er sikkert, det er nogle meget fine og anvendelige nuancer.
Natural Blush koster 89 kroner.

Alle produkterne kan købes i Yves Rochers danske webshop, hvor der lige nu er 30 % på hele købet, hvis du indtaster koden: YR30. Koden giver rabat på alle produkter og gælder til og med den 21. april.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *