Tirsdagstip: To måder at undgå pandalooket

03.04.13
Panda
Panda
Foto: WWF

Der er næppe tvivl om hvad pandalooket er for et, og at det er noget, de fleste af os gerne vil undgå, selvom looket nu er yderst klædeligt til pandaen på billedet.
Det er ligegyldigt, om du så bruger den mest vandfaste og holdbare eyeliner, i løbet af dagen vil den typisk begynde at vandre længere og længere ned ad kinden.

Én, to og tre…
I overskriften står der to måder, i virkeligheden er der tre. Den ene metode er desværre meget brugt og ret så kedelig, hvis du spørger mig.

  1. Den kedelige metode er at undlade både mascara og liner.
  2. En anden metode til at undgå den vandrende farve, er at bruge øjenskygge i stedet for liner. Det betyder selvfølgelig, at du også behøver en god smal og eventuelt skrå pensel at påføre øjenskyggen med. Det kan også være en storfordel at fugte penslen let inden brug, på den måde opnår du en mere intens farve og en mere lineragtig konsistens.
  3. Den tredje og sidste metode er at bruge den eyeliner, som du plejer at bruge og derefter fiksere eyelineren med lidt løst pudder.
    Til denne metode skal du også bruge en pensel, selv bruger jeg en flad øjenskyggepensel. Læg liner under øjnene, som du plejer og saml løst pudder op med penslen og læg det under lineren i begge sider. Derefter sætter du penslen lodret præcis under lineren og kører penslen frem og tilbage lige i kanten af lineren uden at tvære farven ud. Hvis der ikke er kommet farve på penslen, kan du bruge den igen til at blende resten af pudderet godt ind i huden. Ellers skal du naturligvis bruge en anden pensel.

Billedekilde: Billedet er lånt fra WWFs Pandaclub.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Rikke

Hej Dåser! 🙂
Jeg har købt The Rocket, efter at have læst anmeldelsen her og den ER virkelig god! Dog har jeg et problem – jeg får en “omvendt” panda :-/ Dvs. en sort halvcirkel hvor de øverste vipper rammer øjenkammen/låget….(giver det mening?)
Hvordan undgår jeg det?
Takker for en god og meget anvendelig blog 🙂
Krims krams

Pudderdåse Helene

Hej Rikke
Tak for ros <3 Nu husker du at tage mascara på de nederste vipper først ikke?
Kh. Helene

Rikke

Ok, prøver at tage de nederste først 😉 Men “den omvendte panda” kommer først efter jeg har haft mascaraen på i nogle timer….

Pudderdåse Helene

Hej Rikke
Hvad har du på øjenlåget? Øjenskygge? Ellers kan du prøve med lidt pudder. Det burde løse problemet 🙂

Victoria

Tak for tippet!
Kan du fortælle om i bruger noget så ens øjenskygge ikke forsvinder? Måske er det mine skygger der ikke er gode nok? 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Victoria
Yep, som primer bruger både Katja og jeg altid Too Faced Shadow Insurence. Hvis du søger på bloggen, kan du finde en hel del lovprisninger af den <3 Der er selvfølgelig andre primere derude, og du kan også bruge de fleste cremede øjenskygger.
Det har ikke noget med dine øjenskygger at gøre 🙂
Kh. Helene

Baysen

Hvad gør man med dryssende streg og mascara? Det er nemlig mit store problem – og selvom jeg undlader begge dele under øjet. Nogle gange drysser stregen allerede, når den lige er lagt, men ellers drysser begge dele i løbet af dagen og efterlader støv under øjnene… Hvad skyldes det? Og hvordan undgår man det? Skyldes det makeuppens kvalitet? Eller er det mængden/for tykke lag?

Monica Thorsager

Er glad for at jeg ikke har nogle problemer med pandalooket 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *