Anmeldelse og 15 procent rabat KUN i dag: Naked 1, 2 og Basic paletterne

09.03.13

 photo IMG_5269-9-2.jpg

Urban Decay Naked paletter photo IMG_5267-7-2.jpg

Jeg har været Naked palette fan, siden jeg fik min første for et par år siden. Siden har Urban Decay kørt Naked konceptet til det yderste, og det er vist stort set kun en Naked mascara, der mangler i samlingen: der er nu tre øjenskyggepaletter, en Naked BB Cream, Naked foundation, Naked blush og Naked allevegne.

Men øjenskyggepaletterne er stadig blandt mine favoritter. Det kan godt være at brun ikke er for eksempel Helenes farve, men det er og bliver bare min (man er vel barn af 90’erne). Og brun er hvad du får med Naked paletterne. Her er kun brune, beige, grå og sorte toner. De er bare så lækkert udført, og kvaliteten er som altid med Urban Decay i top.

Jeg bliver jævnligt spurgt, om man skal købe Naked 1 eller 2 paletten, og det er ikke et spørgsmål, jeg kan svare på. Det er lidt ligesom at skulle give et andet menneske rådgivning, om de bedst kan lide rød- eller hvidvin.

Konceptet bag paletterne er fuldstændig ens, farverne er bygget op om samme idé, og kvaliteten er helt den samme. Så hvilken en du skal købe? Det kommer helt an på, hvilke farver der tiltaler dig mest. Begge paletter er fuldstændig lige brugbar.

Naked Basic er anderledes. Den består af 5 matte og en halv-mat farve. Det er en virkelig praktisk palette med en række gode basisfarver. Mat sort, mat mellembrun og gode highlightere er altid godt at have. Det er ikke en palette, som jeg vil bruge alene på samme måde som Naked 1 og 2. Det er som navnet antyder rigtig gode basisfarver, som man supplerer med. Her er paletterne:

Naked

 photo IMG_1317-2-1.jpg

 photo IMG_1320-2-1.jpg

Naked 2

Urban Decay Naked 2 Palette photo IMG_5263-3-2.jpg

Urban Decay Naked 2 swatches photo IMG_5278-18-2.jpg

Naked Basic

Urban Decay Basic Palette photo IMG_5266-6-2.jpg

Urban Decay Basic swatches photo IMG_5280-20-2.jpg

Rabatkode hos HQhair
HQhair.com har lavet en rabatkode som KUN gælder i dag lørdag 9. marts til og med midnat ENGELSK tid. Den giver 15 procent rabat på alle Urban Decay Naked paletter. Koden er NPAL15

Der er også for tiden en gratis Urban Decay Super Curl Mascara (jeg har ikke selv nogle erfaringer med den) for hver 2 Urban Decay produkter, du køberr på HQhair.com.

Her kan du købe det
Urban Decay er desværre ikke på det danske marked. Det var en kort periode muligt at købe Naked 2 i Sephora, men den er udsolgt igen. Du kan derfor kun få dem til Danmark via udenlandske webshops som fx. HQhair.com, lookfantastic.com og lignende, hvor de koster lige over 300 kroner. Basics koster ca. 170.

EDIT: Sephora har fået Naked 1 og Naked Basic på lager igen for en begrænset periode.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
26 kommentarer
Zindy raida

A aargh jeg vil så gerne købe naked palatte 1,2,3 men de er udsolgt over alt har du nogen ude om de er udgået eller hvorfor de ikke kan opstøves nogen steder

Helene Randløv

Hej Zindy
De er udsolgt fra producenten i øjeblikket, de skal nok komme igen.
Kh. Helene

Cecilie

Heeey 🙂
Hjemmesiderne er jo ikke danske, så kommer der gebyr, porto på. Eller kom der ikke noget ekstra på, fordi den skulle ind i Danmark 🙂

Katja Moikjær

Nej, der er engelske og dermed indenfor EU. Lookfantastic og HQhair har gratis fragt til DK.

Victoria

hvad med sephora.com?? kommer der ikke told på der? 🙁

Katja Moikjær

Jo, men du kan bruge Sephora.fr i stedet. De sender fra Frankrig

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *