Rio Galvanic Wand

16.11.12
Rio Galvanic Wand

Rio Galvanic Wand

Sponsoreret indlæg
Måske er du stødt på denne behandling, når du har fået ansigtsbehandling? En ny behandling er det i hvert fald ikke. Tilbage i halvfemserne var det en meget brugt del af ansigtsbehandlinger, det var der jeg mødte det første gang. Dengang kendte jeg ikke til teknologien bag og registrerede derfor kun den ret markante effekt, som behandlingen gav. Med Rio Galvanic Wand har du mulighed for at tage denne virksomme behandling hjem til dig selv og dermed tilføre både glød og vitalitet til huden.
Rio producerer alskens smarte apparater til hjemmebehandlinger, læs meget mere om dem og Galvanic Wand på Rios Facebook side.

Teknologien
Rio Galvanic Wand benytter iontoforese, som er ionisationsterapi, det betyder, at du kan føre aktiver såsom lægemidler og i dette tilfælde hudpleje elektrolytisk gennem huden (eller slimhinderne). Rio Galvanic Wand kan ikke stå alene og vil i værste fald give ubehag, hvis den bliver brugt uden den medfølgende rensende vitamin gel eller plastrene med både collagen og retinol.

Behandling og effekt
Når nu man alligevel har bildt sig selv ind, at man trænger meget mere til at sidde i sofaen, end til at pleje sin hud. Så er det jo fantastisk med en behandling, man let kan tage med ind i stuen. Det eneste du skal bruge til behandlingen med Rio Galvanic Wand, er foruden selve apparatet, Vitamin Clensing Gel, Collagen & Retinol Patches og måske lige en fugtig klud til hænder og ansigt.

Rio Galvanic Wand, Vitamin Clensing Gel og Collagen & Retinol Patches

Behandling med Vitamin Cleansing Gel

  1. Du starter med at lægge et synligt lag af gele i hele ansigtet. Hvis du under behandlingen oplever en prikkende fornemmelse, skal du tilføje mere gel.
  2. Rio Galvanic Wand tændes og indstilles til at udsende negative mikrostrømme (-) og intensiteten sættes til et (1) og kan let justeres undervejs i behandlingen. Da du selv virker som leder for mikrostrømmene, er det vigtigt at holde på begge sider af apparatet. Apparatet vil lyse rødt, når du behandler huden.
  3. Herefter fører du langsomt Rio Galvanic Wand rundt i ansigtet eller på det område, du ønsker at behandle. Hele behandlingen tager mellem tre og seks minutter.
  4. Derefter vasker du geleen af og tørrer huden grundigt.

Denne behandling giver huden et friskt skær og virker helende på små sår og skrammer. Jeg havde stort held med at bruge den på en bums, som jeg var kommet til at pille i. Efter behandlingen var selve bumsen langt mindre rød og huden meget friskere at se på.

Behandling med Collagen & Retinol Patches
Der er to plastre i hver pakke og det er vigtigt først at åbne plastrene umiddelbart før behandlingen for at undgå, at virkestofferne forgår.

  1. Placér de bueformede Collagen & Retinol Patches på de områder, du ønsker at behandle. De skal trykkes godt fast for at blive siddende under behandlingen.
  2. Rio Galvanic Wand tændes og indstilles til at udsende positive mikrostrømme (+) og intensiteten sættes til et (1) men kan let justeres undervejs i behandlingen. Da du selv virker som leder for mikrostrømmene, er det vigtigt at holde på begge sider af apparatet. Apparatet vil lyse blåt, når behandlingen er i gang.
  3. Bevæg langsomt apparatet frem og tilbage over de plastre du har sat på huden. Hvert plaster behandles i 5-15 minutter. Der kan med fordel veksles mellem flere plastre under behandlingen. Plastrene afgiver retinol og collagen i op til tres minutter, så du kan sagtens lade plastrene sidde på efter behandlingen.

Som bekendt er collagen en af hudens vigtige byggeklodser og retinol hjælper huden med at optage collagen. Så denne behandling vil give huden et kraftigt boost og reducere synligheden af fine linjer og rynker. Det er en meget virksom behandling og huden ser synlig yngre ud, samtidig med at man opnår en virkelig lækker glød.

Gør det ondt
Da jeg læste, at det er iontoforese, som får Rio Galvanic Wand til at virke, blev jeg virkelig nervøs. Det var der heldigvis ingen grund til at være. Selvom Rio Galvanic Wand er indstillet på den højeste intensitet, er det højest en let prikken eller sammentrækning, man kan mærke.

Min nervøsitet skyldes oplevelser med iontoforese som behandling af svedige hænder og fødder tilbage i mine tidlige teenageår. Det er uden tvivl det værste, jeg har udsat mig selv for. Den dag i dag får jeg kuldegysninger ved tanken om, hvor rædselsfuldt det var, så jeg er virkelig glad for at kunne fortælle, at Rio Galvanic Wand på ingen måde kan sammenlignes med de behandlinger.

Gør det selv behandling hjemme i stuen
Du vil se markant forskel bare fra gang til gang og ved at bruge Rio Galvanic Wand tre gange om ugen i en periode på tre måneder, vil effekten være meget synlig. Hvis man har sart hud, anbefales det netop, at der går minimum to dage mellem behandlingerne.

Jeg har selv testet Rio Galvanic Wand tre gange og der er ingen tvivl om, at min hud har langt lettere ved at tage i mod den pleje, som jeg smører i ansigtet.
Efteråret betyder ellers meget tør hud og det har jeg ikke mærket noget til efter, jeg er startet på behandlingerne med Rio Galvanic Wand. Huden fremstår langt mere levende og bliver mindre rød og irriteret end sædvanligt.
Jeg synes det er en kæmpe fordel, at man kan hygge med en film, mens man får en fantastisk og meget virksom ansigtsbehandling. Jeg har prøvet utallige gadgets, som alle kræver strøm, vand eller noget helt tredje, som betyder, at det skal foregå på badeværelset. Til sammenligning er Rio Galvanic Wand batteridrevet.

Hvad koster den og hvor kan den købes
Der er ikke så lidt sparet ved at anskaffe sin egen Rio Galvanic Wand. En lignende behandling på en klinik er dyr og derfor er de 999 kroner, som Rio Galvanic Wand koster i vejledende udsalg, hurtigt tjent hjem. I æsken findes både 50 ml. Vitamin Clensing Gel og 5X2 Collagen & Retinol Patches. Som også sælges hver for sig.

Køb Rio Galvanic Wand i Kop og Kande, hos Ellos og Wupti.com.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Jytte

Lyder rigtigt spændende. Var inde på Ellos og kigge, men synes ikke jeg kan finde de der patches derinde… Hvor kan man købe dem – og koster de en bondegård?

Trine

Lyder som et ønske til “under træet” 🙂
Har læst lidt om derma roller kender I til den, og hvis ja virker den?
Kh Trine

lulu

hej,har kigget på denne,men er lidt usikker…hvordan er kvaliteten på maskinen?er der en oplader med eller er det batterier.. hm har du set forandring i din hud? har kigget rundt på nettet efter hvilke produkter jeg skal investere i,og bliver ret svimmel 😀

Pudderdåse Helene

Hej Lulu
Ja, forandringen er virkelig til at få øje på, især i de perioder, hvor jeg har brugt den intensivt. Kvaliteten er umiddelbart fin, jeg har i hvert fald ikke oplevet at min laver ballade.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *