Dior Diva Diorific neglelak julen 2012

30.10.12
Dior Diva Diorific

Dior Diva Diorific

I har måske hørt mig sukke, sukke og atter sukke over billederne af Diors nye limited Diorific neglelakker i forbindelse med Diors Grand Bal julekollektion 2012. I virkeligheden er den endnu mere fantastisk, og jeg er helt solgt, nu hvor den endelig er landet i Danmark med resten af Grand Bal.

Farven er en meget meget mørk brun/bronze – næsten sort – med guld glimmer i. Jeg har ikke nogen anden farve, der er magen til, eller kender til nogen. Den er virkelig fin og virkelig unik. Perfekt til sæsonen og meget smuk.

Den er nem at lægge og dækker perfekt i to lag. Den har holdt fire dage på mig med top- og basecoat fra Essie.

Her kan du købe det
Dior Diorific neglelak i farven Diva koster 200 kroner og er et limited produkt, som du kun kan købe lige nu i forbindelse med julekollektionen Grand Bal. Du kan købe den i stormagasiner, Matas og parfumerier.

Hvad synes du om den?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Frøken Jensen

Er farven meget lig billederne? Synes nemlig ikke rigtig jeg kan se glitteret.

Pudderdåse Katja

Ja det synes jeg. Glitteret er meget diskret. Det er ikke tydeligt – klassisk Dior.

rijaH

Ih den er pæn 😀 Muuuuuust have!

Pudderdåse Katja

Jaaaaaa, jeg ved det. Har du set de andre i kollektionen? Men der stod ikke lige fire Diorific på min månedsløn…

rijaH

Oh yes… vil virkelig gerne ha fingrene i et par stykker udover den her.. meeen prioteringerne er desværre et andet sted 🙁

Sara

Den er virkelig fin , men må nok indrømme at mit hjerte tilhører chanels malice i år . Ved I hvornår den lander her i danmark ? 🙂

Pudderdåse Katja

Starten af november. Jeg tripper selv omkring Chanel standeren.

HanneZ -+Mode+På+Bloggen

Har set frem til dem. Er også mest til den sorte/brune som du viser her eller måske den i guld. Men flot er den 🙂

Pudderdåse Katja

Jeg synes også, den røde er ret flot. I virkeligheden alle fire. Suuuk

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *