På tværs af sæsonerne: Sidste kapitel

08.10.12

Det sidste kapitel i min lille guide til nogle af de farver som er gået igen de sidste par sæsoner, skal handle om effektlakker. Hvis jeg kun måtte vælge én eneste neglelak hver sæson, så skulle det uden tvivl være en effektlak. Jeg elsker at lege med krakelering, mat kontra blank, glitter, tape og alt mulig andet, som giver lakeringen et personligt twist. Derfor var det noget af en opgave at vælge favoritterne ud.

OPI  Black Spotted
Photobucket
Da jeg så billederne af denne effektlak, vidste jeg bare, at den MÅTTE jeg eje. Da jeg et par timer senere havde tid til at fordybe mig i søgningen, opdagede jeg til min gru, at den var en helt særlig limited edition til OPI’s Spiderman kollektion, som kun skulle sælges i Sephora i Frankrig. Skuffelsen var stor, men på den anden side gider jeg ikke betale overpris for en neglelak på Ebay og derfor slog jeg den øjeblikkeligt ud af hovedet.
Da jeg et par uger efter var i Sephora (i Illum), stod den pludselig der på hylden og skulle selvfølgelig med hjem. Det har jeg ikke fortrudt, for effekten er både sjov og rigtig fin.

e.l.f. Golden Goddess
Photobucket
Første gang jeg prøvede en neglelak fra e.l.f. hos en veninde, var jeg fælt skuffet over holdbarheden. Siden har e.l.f. åbenbart strammet op og reformuleret lakkerne, for jeg har ingen problemer med de lakker, som jeg selv har anskaffet mig. Golden Goddess blev tilføjet samlingen efter et besøg hos smukke Emilie, som brugte den som effekt oven på Copper. Jeg synes, det er en super smuk kombination og Emilie gav mig begge lakker med hjem <3
Den er blevet brugt meget flittigt især som gradient glitter, hvor effekten er kraftigst enten ved neglebåndet eller ved tippen og så bliver den tonet ud i den ene eller den anden retning. Det er meget smukt og en enkelt og overskuelig måde at give en lakering lidt ekstra.

CND Copper Pearl
Photobucket
CND har mange forskellige effektlakker i flere forskellige farver, som man kan kombinere på kryds og tværs med deres store sortiment af cremelakker. Jeg er helt tosset med CND og har anskaffet mig en god sjat efterhånden. Copper Pearl var en af de første og den er stadig en af mine favoritter. Effekten er meget afdæmpet, men i det rette lys kommer den virkelig til sin ret og den kan bløde alle røde farver op. Effekten bliver desværre ikke fanget særlig godt på billederne, men du må tage mit ord for at det er fint!

Wet ’n’Wild E238C Party Of Five Glitters
Photobucket
Som navnet antyder finder du mere end en farve glitter i denne lak. Der er nemlig både pink, rødt, grønt, lyseblåt og sølvglitter i forskellige størrelser i denne fine lak. Effekten er meget lækker, men det kræver lige et par lag, før der rigtig sker noget. Den tilføjer et rocket og cool look til de mørke lakker og med en lysere lak under, bliver looket mere legende og let. Den egner sig fint til gradient, og kan også fint bruge som funky fransk manicure.

De andre lakker
Hvis du vil vide mere om de lakker, der er brugt som base for de fire effektlakker ovenfor, kan du læse de foregående kapitler i min serie ”På tværs af sæsonerne”. Hvor første kapitel handler om de rosa, orange, koral, røde, pink og lyserøde nuancer.
Kapitel to handler om de grønne, turkise, blå og lilla nuancer.
Kapitel tre handler om au naturel, nudes, grå og metallics.

Køb lakkerne her
OPI Black Spotted er eksklusiv for Sephora.
e.l.f. finder du i den danske webshop her.
CND Effekt kan du købe i saloner. Nærmeste forhandler oplyses på telefon 33 32 33 22
Wet’n’Wild finder du i Føtex og Bilka.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
25 kommentarer
Rie Aila

Hej piger (:
Jeg har prøvet og sidde og kigge på jeres blog, men har ikke kunnet finde noget om det.
Har I nogensinde prøvet neglelak med magneter?
Jeg har pt. en give away konkurrence på min blog, der kan man lidt nemmere se hvad jeg mener.
http://rieaila.bloggersdelight.dk/2012/10/give-away/

Pudderdåse Helene

Hej Rie Aila
Ja, de er testet, men jeg har ikke skrevet om det. Jeg kan ikke helt bestemme mig for, hvad jeg synes, præcis som jeg havde det med crackle/shatter/croco lakkerne. Og så har jeg en idé, som jeg gerne vil have afprøvet inden jeg skriver indlægget, desværre har jeg endnu ikke haft tid til at prøve…
Er der noget specielt du vil vide?
Kh. Helene

Rie Aila

Havde slet ikke set du havde svaret, det må du undskylde (:
Nå okay, hehe. Var ikke fordi jeg ville vide noget som sådan, jeg kan nemlig godt selv lide dem, og har en del. Var bare nysgerrig, fordi jeg ikke fandt dem på jeres blog (:

Pudderdåse Helene

Nu er det min tur til at undskylde den manglende respons 🙂
Jamen…de vokser på mig…hehe…det kommer nok en dag 😛

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *