Tirsdagstip: Tid til at teste hudpleje

17.07.12

Det er rigtig dyrt at surfe rundt i forskellige hudplejeserier. Da jeg for snart femten år siden meget pludseligt fik en voldsom allergisk reaktion, gik jeg selvfølgelig straks på jagt i produktjunglen og jeg blev ikke rig på andet end et ganske slidt dankort og en tom konto. Det var vældig opslidende og jeg blev lige trist hver eneste gang, hudplejeserien viste sig at svigte og jeg endnu engang måtte smide hele serien ud, fordi jeg igen reagerede med nældefeber og udslet. For det første er det selvfølgelig virkelig irriterende at slå ud af sin hudpleje, for det andet er det jo spild af gode produkter og ikke mindst af penge.

Uanset om det er nysgerrighed, en rejse, allergi eller andet der gør, at du kigger på hudpleje, bugner butikkerne netop nu af skønne rejsesæt og derfor er det en rigtig god idé at tjekke de interessante serier ud netop nu. Der er efterhånden mange mærker, som har forskellige serier i rejsesæt.

Jeg har forelsket mig i Ling New York Weekly At-Home Facial & Daily Regimen Kit, et virkelig lækkert sæt med super drøje produkter. Jeg har fået mulighed for at teste det og når jeg har testet lidt længere, skal du nok få en anmeldelse. Indtil videre er jeg i hvert fald helt solgt. Det er dog en lidt dyr fornøjelse, men på den anden side er der syv af Ling New Yorks best sellers, som både rummer de daglige rense og plejeprodukter, men også tre virkelig lækre masker og en speciel dampmaske: et stykke tykt frotté formet efter ansigtet, som du bruger sammen med maskerne.

Ling New York Weekly At-Home Facial & Daily Regimen Kit koster 765 kroner og kan købes hos SpaShop.dk.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Caroline Colfelt

Hej!:) Jeg har lige et spørgsmål omkring Sephora i Illum; Er de begyndt, at sælge Urban Decay derinde? Hørte nemlig om én der havde købt deres Naked Palette 2 derinde! Kan det passe? 🙂
På forhånd tak!:)

Pudderdåse Helene

Hej Caroline
Ja, det kan sagtens passe, MEN det er kun Naked 2, som de sælger derinde, resten af sortimentet har de ikke!
Kh. Helene

Caroline Colfelt

Ahhh okay! Tusind tak for hjælpen og god onsdag til dig!:)

mille

Hej dåser 🙂
Hvis der er nogle der ved noget om det her, så må det være jer to! Sagen er den, at jeg er gravid i 6. uge. Jeg er i den forbindelse kommet til at tænke en del på mit forbrug af parfum. Hvad nu med det? Har I et alternativt forslag til, hvad jeg kan bruge i stedet for? Er vi ude i nogle olier, som dufter godt og i så fald, hvad vil I så anbefale? Jeg er bestemt ikke hysterisk, men tænker bare, at parfume og graviditet ikke går så godt hånd i hånd, hvis man gerne vil skåne kroppen for de fleste unødvendige kemikalier… Og selv om Chanel har været mig en fast følgesvend i adskillige år, må jeg hellere lægge vores bekendtskab på hylden for en stund. Men kun at bruge antiperspirant de næste 9 mdr. tiltaler mig bare ikke så meget.
Håber I kan hjælpe med et godt råd.
KH

Pudderdåse Helene

Hej Mille
Olier som dufter er også parfume, det er same same but different.
Det, jeg selv gjorde, var at sprøjte lidt parfume i håret. I øvrigt er det næppe det, du gør i de næste ni måneder, som vil gøre den store forskel. Det er alt det, du har gjort indtil nu 🙂
Kh. Helene

Lise

Jeg har et slemt udbrud af nældefeber pga noget medicin.
Det er første gang jeg har det og hvor er det bare frygteligt!!
Nogle gode råd??
Vh Lise

Pudderdåse Katja

Din stakkel Lise. Jeg vil sige vær rigtig forsigtig. Brug kun meget milde og helt uparfumerede produkter. Jo mindre, jo mindre. Rigtig god bedring.
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *