Find din farve: Røde læber giver flere mænd

14.07.12
Røde læbestifter

Der er lavet flere studier af røde læbers effekt på mænd, og de viser, at de klassiske røde læber øger kvinders tiltrækningskraft på mænd. Dette franske videnskabelige studie viste, at kvinder med rød læbestift blev oftere og hurtigere kontaktet af mænd på en bar. I dette engelske studie demonstrerede forskerne, at mænd opfattede kvinder med rød læbestift som mere tiltrækkende.

Nu er makeup mest af alt noget, jeg gør for min egen skyld. Men det er da meget sjovt at vide alligevel?

Mænd kan lide det – kvinder bliver bange
Men selvom det åbenbart tiltrækker det modsatte køn, så er rød læbestift noget af det sværeste for rigtig mange kvinder. Man føler sig ofte udsat, og at man stikker ud, når man endelig tager den forjættede røde farve på. Selvom andre som oftest vil mene, at man ser knusende godt ud. Og at finde den helt perfekte røde farve er noget af det sværeste.

Her er mine favoritter – men det afhænger rigtig meget af din hudfarve, hårfarve og ikke mindst farven på dine tænder.

MAC Cockney
Jeg har skrevet om Cockney før, fordi det er den perfekte røde læbestift for tøsedrenge. Den er en “Lustre”, og det vil sige, at den er en anelse transparent. Det gør den en smule mindre skræmmende end mange andre røde. Den er stadig rød – men rigtig god til begyndere.

MAC Russian Red
Det samme kan man ikke sige om MACs Russian Red. Det er en mat læbestift med fuld dækning fra MAC i knaldrød. Den matte konsistens gør den effektfuld, moderne og ikke mindst holdbar. MACs matte farver er ikke ultra-matte, de er stadig let cremede og behagelige. Russian Red er i sandhed en klassiker.

Guerlain Rouge G i Gala
Den er åndsvagt dyr, og pakningen er grænsende til det tåbelige. Men det er bare den uden sammenligning bedste røde farve til mig. Ever! Og konsistensen er fantastisk. Guerlains Rouge G er skønne, pigmenterede og cremede. Og Gala er min perfekte røde farve.

Her kan du købe det
MACs læbestifter koster 165 kroner og kan købes hos Magasin og på MACs egen webshop. Guerlain kan du købe i Magasins butikker og enkelte parfumerier for 325 kroner (cirka).

Læs hvordan du lægger de perfekte røde læber her (men de fleste dage er jeg doven og tager bare læbestift på).

Går du med rød læbestift?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
Jannie

Hej Pudderdåser,
Spændende indlæg! Katja, du nævner at den rette røde læbestift afhænger af hår, hudfarve samt tænder – hvordan ved man hvilke læbestifter der passer til én? Det er lidt en jungle..
Jannie

Pudderdåse Katja

Prøver sig frem – der er ikke rigtigt andet for 🙂 Ned i Matas, Sephora eller Magasin og gang i alle testerne.

Sacha

Når der står festivitas på programmet, har jeg forsøgt mig med det.
Men når der ryger alkohol ind, så har en grim erfaring lært mig at jeg ikke skal fornye farven, for så sidder den lige så meget udenfor læberne, som på læberne 😀
Til hverdag har jeg max noget pomade på, men jeg kunne godt overveje læbefarve hvis jeg faldt over en der er falder naturligt ind i min læbefarve.

Pudderdåse Katja

Ehmmm ja det der med læbestift over det hele i en brandert kender jeg. Prøv fx MAC Russian Red. De matte bliver siddende bedre.

Guapizimo

Ahhh så er det derfor min mand ikke er kæmpe fan af jeg har rød læbestift på, han ved hvor meget opmærksomhed jeg tiltrækker mig, ha ha.
Jeg bruger af og til rød læbestift også på en almindelig arbejdsdag, men jeg skal være i humør til det, for jeg føler der bliver lagt meget mere mærke til mig. Jeg har selv M.A.C. Red som jeg er rigtig glad for!

Pudderdåse Katja

Det er det da 😀

Sofie

Her er det så omvendt – mig der er vild med det og kæresten der er bange 😉

Pudderdåse Katja

Det er det også her 😀

Tina T

Jeg har købt rød læbestift hold da op det faldt godt nok ikke i go’ jord – min mand/svigermor synes det er ikke det er pænt. ØV her gik og jeg troede jeg så godt ud hvad i klædt mig rød læbestift til middag i Berlin ingen rosende ord der fra hverken svigermor eller mand, måske jeg har valgt den forkerte farve???

Tina T

prøver lige igen uden stavebøffer: Jeg har købt rød læbestift hold da op, det faldt godt nok ikke i go’ jord – min mand/svigermor synes ikke det er pænt. ØV – her gik og jeg troede jeg så godt ud havde i klædt mig rød læbestift og flot tøj til middag i Berlin, ingen rosende ord kom der fra hverken svigermor eller mand, måske jeg har valgt den forkerte farve???

Pudderdåse Katja

Tror du skal prøve det af på nogle andre end din mand og svigermor før du afskriver den. Bare en ide 😉 Især hvis du har en mand og svigermor som mig

Karin V. Sørensen

Jeg har aldrig kunnet finde den helt perfekte nuande rød – og brokkede mig gevaldigt over det til en makeupartist. Hun gav mig det mærkelige, men, skulle det senere vise sig, gode råd, at man tager to ‘forkerte’ nuancer rød læbestift og putter ovenpå hinanden, og vupti: så har man en smuk nuance der klæder en. Oprindeligt stammer rådet vist nok fra Charlotte Torpegård.
Tænkte det lød skørt men jeg måtte da hellere prøve, og måske jeg bare har været heldig, men jeg synes to forskellige røde nuancer gir et ret smukt resultat 🙂

Pudderdåse Katja

Ja det stammer fra Charlotte. Og det ER et godt råd 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *