Tirsdagstip: Øv dig i looket på forhånd

04.07.12
Armani S/S 2012

Uanset om det er hverdagsmakeuppen, makeuppen til din store dag, til jobsamtalen eller bare til festen, som du glæder dig til. Så er det vigtigt, at du ikke ender med at sidde på dagen og overveje, hvordan det nu er man laver smokey eyes, røde læber, winged eyeliner eller hvad det nu kan være. Derfor skal du øve dig i god tid. For det første er det meget lettere at få det tilsigtede resultat. For det andet er det langt hurtigere at lave et look, som allerede er velkendt og afprøvet.

De gange jeg har stået og overhørt en desperat kvinde klage sin nød til en ekspedient, fordi hun har ventet til sidste øjeblik med de fornødne indkøb eller vejledning, har jeg slet ikke tal på. Det er både trist og lidt ærgerligt, at man venter, når nu hjælpen og dermed det vellykkede resultat er inden for rækkevidde.

Billedekilde: Style.com

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Sofie

Hej,
Jeg kunne ikke være mere enig i dette indlæg 🙂
Har iøvrigt ledt og ledt, men kan det passe, at MAC’s “body and face” foundation ikke har været afprøvet herinde? Jeg har lige købt den idag og tænkte, at det kunne være interessant at se om I havde skrevet om den, når nu I glædeligt nævner MAC i andre sammenhæng 🙂
Hilsen Sofie

It's the Drinks // N

Haha, det lyder seriøst som noget, jeg også kunne finde på at gøre – vente til sidste øjeblik, altså 😉
Burde virkelig øve mig i forvejen, som I også siger. Godt tip! 🙂
/N

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *