Yves Rocher Sexy Pulp

09.06.12
Yves Rocher Sexy Pulp Swatches

Helt tilbage i marts lancerede Yves Rocher nye produkter i Couleurs Nature serien. Sexy Pulp er en fabelagtig volumen mascara og volumen gloss til læberne. Udover creme og hudpleje er det nok mascaraer, vi tester mest, derfor går der nogle gange lidt tid, inden jeg kommer igennem dem.

Sexy Pulp Ultra-Volume Mascara
En ny mascara gør en stor forskel og oftest er det både udfordrende og tidskrævende i helt op til en uge. Det er vitterlig de færreste mascaraer, jeg har formået at blive gode venner med, første gang jeg bruger dem. Derfor tager det tid at teste, for jeg giver selvfølgelig ikke op med det samme.
Hvis jeg efter en uge stadig ikke er blevet dus med formelen og børsten, bruger jeg en af mine favoritter noget tid, for derefter at vende tilbage og prøve igen.
Alt det arbejde slap jeg for med Sexy Pulp Ultra-Volume Mascara.
Når man har vipper som mine, som hverken er super lange eller kraftige (eller plejer at være det… læs anmeldelse af neuLash her), så er man vant til at arbejde for sagen, når der skal farve på vipperne. Og en mascara skal kunne det hele, før jeg er tilfreds. Det vil sige, at den skal få mine vipper til at syne både tætte og måske ikke lange… men i hvert fald længere og med den rette bue.
Nu synger Sexy Pulp Ultra-Volume Mascara på absolut sidste vers og det er ikke med min gode vilje, at jeg skal til at prøve kræfter med en ny formel og børste.
Som du måske fornemmer, har jeg været temmelig begejstret for Sexy Pulp Ultra-Volume Mascara og det er på ingen måde sidste gang den er del af mit daglige look. Faktisk overvejer jeg kraftigt om den smukke blå variant, skal være del af min makeup garderobe denne sommer.

Sexy Pulp Ultra-Volume Mascara koster cirka 119 kroner og fås i farverne sort, brun og blå. Yves Rocher købes i den danske webshop her.

Sexy Pulp Volume Gloss
Tendensen siger læbestift, men det betyder jo ikke, at man er til den noget kraftigere farve og ofte mere matte konsistens. Mange vil straks tænke ”nej tak” på grund af navnet Sexy Pulp Volume Gloss og tanken strejfede da også mig. Hvem har ikke prøvet den stikkende, brændende og temmelig ubehagelige fornemmelse, nogle af de såkaldte lip plumpers giver? Og navnet læner sig jo op ad plump… om end pulp er noget helt andet og det er Sexy Pulp Volume Gloss heldigvis også…

Yves Rocher Sexy Pulp Swatches

Sexy Pulp Volume Gloss kommer i nogle rigtig lækre farver, som giver helt det rigtige hint af farve. Guldbeige, som er den ene af de farver, jeg har prøvet, er perfekt til nude læber. Den giver præcis så meget farve at den kamuflerer læbens rødme men ikke så meget, at læberne går fuldstændig i et med resten af ansigtet.
Den farve, som hedder mørkerød, er også præcis så pigmenteret, at den sagtens kan stå alene. Oven på en lipliner der er lysere, vil Sexy Pulp Volume Gloss give glans og tilføre karakter. På en mørk lipliner vil det fine perlemor give både dybde og netop volume, så du undgår det noget stramme udseende, som de mørke læber kan give.
Farven koral har ligget fast i min taske og er næsten brugt op, fordi den kan klare skærene som eneste farve til læberne, som jeg ellers godt kan glemme, når det går rigtig stærkt. Den tilfører de fleste looks en friskhed og den passer bare til det hele (næsten).
Rosa er den sidste af farverne, som jeg har prøvet, den fik jeg i den sødeste lille mini version og den er blevet brugt mindst lige så flittigt som koral. Den er mere som en klassisk gloss med hensyn til pigmenteringen, men glansen kan man stadig ikke komme uden om.
Udover de fire farver jeg har prøvet, findes  Sexy Pulp Volume Gloss i fire andre farvevarianter, hvor af den ene er transparent.
Sexy Pulp Volume Gloss er efter min mening ikke klistret på læberne og den holder udmærket, så længe du ikke drikker eller spiser, den slags aktiviteter er altid en udfordring for din læbefarve, især hvis det er den lettere og mere glossede type, som Sexy Pulp Volume Gloss jo er. Den virker fantastisk rar og plejende på læberne og så længe den sidder på, er tørre flager og andre uskønne ting en saga blot.
Glossen lugter og til dels smager af hindbær, men jeg synes ikke, at det er en ubehagelig måde. Selvom jeg sædvanligvis er ret sart, når det gælder lugten i læbeprodukter.

Sexy Pulp Volume Gloss koster cirka 109 kroner i Yves Rochers danske webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
M.

kender i en god læbepomade med den der stikkende brændene fornemmelse i?(allergener?)
jeg kan godt klare smerten og vil bare have noget der gør ens læber større:)

Nostalgi fra Yves Rocher | StyleStories

[…] Lipgloss’en har jeg også prøvet, og den er jeg også virkelig tilfreds med. Farven (Koral) er skøn! Farver ikke meget, men fremhæver lige læbernes farve, og den er hverken klistret eller for blank, og er heller ikke for parfumeret. Kan anbefales! Mascaraen har jeg ikke prøvet endnu, men den anbefales varmt af de damer Pudderdåserne. […]

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *