Tirsdagstip: Frem med solcremen

28.03.12
La Roche Posay Anthelios og Posthelios

I dag kom min søn hjem fra børnehaven med solskoldede kinder. Ikke meget, men røde på den solforbrændte måde henover kinder og næse. Det er første gang siden vinteren.

Den gode nyhed er, at det er forår! Endelig! Men det betyder også: Husk solcremen fra nu af. Især på børn og andre, der skal være ude hele dagen.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Mette

Tillader mig lige at kommentere, at UV-indekset ikke er kommet helt over 3 endnu og dermed er strålingen endnu ikke helt så kraftig, at det anbefales med solcreme til små børn.

Pudderdåse Katja

Nææææ, men når barnet er solskoldet, så får han altså solcreme på 😉

maibritt J

hej 🙂 jeg elsker jeres blog og jeg tænkte om i måske kunne lave et indlæg med jeres anbefalinger til gode solcreme med og uden selvbruner i 🙂

Pudderdåse Katja

Hej Maibritt
Tak skal du have 🙂
Det har vi skrevet rigtig rigtig rigtig meget om. Prøv at søg i søgefeltet på solcreme og så dukker der bunkevis af anmeldelser op.
Der kommer også flere her i løbet af foråret.
Kh. Katja

Camilla

Det kan godt være at UV-indekset ikke er så højt endnu, men jeg vil hellere være på den sikre side! Min egen solcreme er i hvert fald allerede i brug og min lille søn får også på. Jeg plejer at gå efter om min hud bliver rød, kommer der fregner og lugter min hud af sol?? Så er det tid til solcreme:-)
/Camilla

coco

hej Pudderdåserne
tak for en super cool blog.
ville lige spørge jer mht mexoryl som la roche posay og l’oréal benytter sig af.
kan det virkelig passe at man så kun behøves at smøre solcremen (faktor 30) på om morgenen og derefter vil den beskytte huden de næste 8-10 timer? det ville være meget praktisk hvis det er sandt. min hudlæge har godt nok også sagt dette.hun siger at mexoryl er fotostabilt.
kan i komme med exempler på solcremer med høj faktor, indeholdende mexoryl, som er gode til tør hud og gerne ikke alt for dyre??bruger store mængder solcremer religiøst hver dag året rundt, men vil gerne have optimal beskyttelse
mange tak:)
MVH
Coco

Pudderdåse Helene

Hej Coco
Mange tak for ros….
Vi kigger lige på det og vender tilbage 😀
Mvh. Helene

Nanna

Hej Pudderdåser. Har I lavet en anmeldelse af en solcreme, der er god til fedtet hud (og som er billig)? Jeg synes nemlig, at solcreme er mega fedtet, og det er slet ikke noget jeg har lyst til at smøre i ansigtet. Hvis I har, må i gerne lige linke til indlægget (eller evt. skrive om det ved lejlighed)

Pudderdåse Helene

Hej Nanna
Det er vist på tide med et indlæg dedikeret netop denne type solcreme…indtil det er skrevet, kan jeg nævne de mærker, som jeg selv bruger (fordi jeg får meget fedtet T-zone, når det bliver varmere). Det drejer sig om Cliniderm, Vichy og La Roche-Posay, som alle har en solcreme med matterende effekt i sortimentet. Kiehl’s har også en meget let og lækker creme.
Jeg kan ikke navnene i hovedet og er på fra telefonen, så jeg håber, det kan pege dig i den rigtige retning.
Mvh. Helene

Nanna

Tak for svar. Der er i hvert fald nogle mærker, jeg kan undersøge nærmere

coco

hej igen
tak for jeres svar på det andet indlæg mht kræftens bekæmpelse.
jeg vælger at bruge min solcreme som det aller første på huden efter huden er renset.dette mener min hudlæge er det korrekte+kræftens bekæmpelse giver hende ret.
jeg har fået af vide at man skal bruge solcreme året rundt også om vinteren hvis man ønsker at beskytte sig selv eller evt børns hud.
synes personligt det er totalt dårlig stil at forældre ikke beskytter deres børn med solcreme året rundt. der er altid UV stråler uanset årstid og børns hud er extremt skrøbelig.
mvh
Coco

Pudderdåse Helene

Hej Coco
God idé at fortsætte som du hidtil har gjort 🙂
Mine drenge sørger selv for solcreme året rundt og belærer endda min mand om vigtigheden 😛 Så jeg er nu ikke bekymret.
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *