Yves Rocher Luminelle Colors

24.03.12
Luminelle Colors

Den kendte Luminelle serie fra Yves Rocher har fået en ansigtsløftning både med hensyn til farver og emballage. Det er ikke lige til at se forskellen på det ydre, nej Yves Rocher har skåret i plast indholdet, hele 18 % mindre i gennemsnit i emballagen.
Serien er et godt og billigt alternativ, hvor både øjen- og læbeprodukter er pigmenterede og holdbare. Jeg har testet produkterne og særligt de smukke Lip Gloss er blevet brugt flittigt.

Mascara
Det er en vaskeægte no nonsense mascara. Den er nem at fordele på vipperne, giver fylde, sørger for fint definerede vipper og så har den en rigtig flot sort nuance. Den er helt stille og rolig, men du kan sagtens arbejde fylde og længde på, hvis det er det du vil. Farven jeg har prøvet er 81 Sort, men er du mere til brun mascara kan du også finde sådan en.

Øjenskygger
Photobucket
De to nuancer jeg har prøvet er 61 Havgrøn og 42 Glitrende Lilla. De er som nævnt fint pigmenterede og det er ikke vanskelligt at få skyggerne til at give farve trods manglende primer. Begge farver kan både lægges kraftigt, men det går også fint at blende dem ud. Den grønne er mere klar i farven, hvor den lilla efter min mening har en lidt mere udefineret brunlilla nuance.
I serien finder du tolv forskellige farver af denne single øjenskygge, der er rigtig mange fine farver at vælge i mellem, så du bestemmer selv, om du vil hoppe med på forårets pasteltrend, eller om du vil dyrke det meget mørke smokey eye, som også hittede på podierne denne sæson.

Neglelakker
Photobucket
Bortset fra den virkelig nuttede lillebitte flaske så har Yves Rocher lanceret nogle rigtig fine farver. Helt nøjagtigt er det blevet til tolv forskellige, som varierer fra transparent med glitter, fine rødlige nuancer, lilla, helt mørk blå og grøn. Så det burde være muligt for dig at finde en favorit. De to farver, jeg har prøvet, er 13 Fuchsia og 51 Midnatsblå. Begge var lette at lægge på og dækkede flot ved to lag.

Lipgloss
Photobucket
Mit absolutte favorit produkt af de fire jeg har haft fingrene i. To af de seks farver fandt vej hjem til mig nemlig 41 Brombær og 21 Fersken, og de er SÅ lækre. Den anderledes læbeformede applikator skulle jeg lige vænne mig til, men den gør det meget lettere at tage glossen på uden spejl. Konsistensen er som gelé og fuldstændig uklistret men alligevel holdbar.

Læbestift
Igen finder du tolv fine nuancer, som både kan tilfredsstille dig som elsker farver eller dig, som er til de mere neutrale farver. Lige denne konsistens har jeg ikke testet, men generelt er jeg meget glad for Yves Rochers læbestifter.

Kajal
Det er det ord, som minder mig mest om firserne. Blandt de tre eye linere i kollektionen kan du finde en sort, en brun og en midnatsblå. Disse blyanter har jeg heller ikke testet, men jeg har gode erfaringer med Yves Rochers øvrige eye linere, og jeg formoder at konsistens, og pigmentering er nogenlunde som vanligt.

Tjek alle produkterne ud, se de forskellige farver og køb dem her i Yves Rochers danske webshop. Priserne ligger fra 25- 59 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Cecilie

Hejsa:)
super godt indlæg, jeg tænkte på om yves rocher produkter indeholder parfume og parabener?
knus herfra:)

Pudderdåse Helene

Hej Cecilie
En del af Yves Rochers produkter er temmelig parfumerede. Med hensyn til parabener er min første indskydelse et nej, men jeg er faktisk ikke helt sikker på at det gælder alle produkter.
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *