Ny slags penselsæt: MAC Ice Parade Holiday 2011 Make It Perfect Brush Kit

30.11.11

Foto: MAC

MACs penselsæt, som kommer hvert år til jul, har i mange år været genstand for debat og kritik blandt MAC-kendere. De har været maskinlavet og af en væsentligt ringere kvalitet, der på ingen måde kan måle kan måle sig med MACs sædvanlige pensler af normal størrelse. Og selvom de selvfølgelig er billigere, så er ca. 500 kroner for et penselsæt i mini-størrelse ikke noget kup, når kvaliteten har været som nogle år.

Men i år er det ifølge MAC selv anderledes. De har skiftet produktionsmetode, og MACs penselsæt er nu lavet efter samme principper som de store pensler. Jeg har IKKE selv købt et penselsæt endnu, men jeg har pillet og rodet i dem i Magasin, og de føles væsentligt anderledes, end de har gjort nogle andre år.

Jeg har især været interesseret i Mineralize Make It Perfect Brush Kit, som indeholder fire duo fibre pensler, hvoraf de to ikke er set før – ikke engang i full size. Og det føles rigtig godt, 130se var rent faktisk sammenlignelig i følelsen med den almindelige 130. Jeg mærkede også på de andre pensler og kvaliteten føltes god – selvom det selvfølgelig aldrig bliver helt det samme, men det er prisen altså heller ikke.

Jeg har som sagt ikke købt sættene og har derfor ikke arbejdet med dem, men det er en god nyhed fra MAC, at de nu og fremover bliver fremstillet på en anden måde og efter samme principper som de store. Og hvis du er interesseret i at prøve MACs små julepenselsæt, så er i år helt sikkert året.

Her kan du købe det
Hvert Make It Perfect Brush Kit indeholder mellem 4 og 5 pensler og koster 485 kroner. Du kan købe det i Magasin, Salling i Aalborg og på Magasins webshop.

Har I prøvet MACs penselsæt før? Hvordan syntes I, de var?

PS. Har I set Johannes julekalender? Der er rigtigt gode præmier!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Bente

Hej Katja
Jeg købte 2 penselsæt, bla. det du omtaler og blev utrolig skuffet over kvaliteten. Jeg må sige, at jeg ikke havde forventet dårligere kvalitet, da jeg for mange år siden købte et sæt som jeg er overbevist om er af samme kvalitet. Jeg kontaktede min Mac forhandler og beklagede min nød og det skal siges, at jeg fik mine penge retur uden besvær, fin service.
Jeg kunne bare godt ønske, at det blev oplyst ved købet. Jeg købte sættene for at få nogle korte pensler til feriebrug, men vil ikke gå på kompromis med kvaliteten. Jeg havde overhovedet ikke overvejet dårligere kvalitet, troede blot jeg gjorde et scoop!!
Vh Bente

Pudderdåse Katja

Altså dem fra i år? Og det var dårlig kvalitet? Det var trist at høre 🙁 Hvad var dårligt ved dem?

Bente

Duopenslerne kunne jeg ikke vaske rene for sort farvestof, jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det hvide penselsæt var hårene ikke bløde og de var ikke klippet pænt og der var noget grønt på en af penslerne. Jeg kunne ikke bruge dem til noget. Hellere købe 3 pensler for 1000 kr end få 9 ubrugelige. Jeg troede jeg gjorde et scoop, men jeg kan intet dårligt sige om Mac. Jeg fik mine penge igen uden nogen problemer

Anna

Jeg fik et af sættene med røde skafter – husker ikke om det var sidste eller forrige jul. Nogle af penslerne (239SE og 219SE) er ganske udemærkede og bliver brugt dagligt. Én af penslerne (129SE) er noget rigtigt hø og føles meget plastik-agtig i børsterne. Og så er der også en skrå, 266SE, som jeg ikke rigtig har noget forhold til. Men jeg tror egentlig den er fin nok, jeg har bare aldrig rigtig brugt den.

Renee | Beauty Fool

MAC makes such great brushes but are so expensive. 🙁 But these sets are really great – I bought a brush set from them in 2008 and they are still as good as new, very worth the price! Now I am tempted to get these. 😀
xx Renee

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *