Sneak peek: Daphne Guinness for MAC – Interior Life Quad

29.11.11
Daphne Guinness for MAC - Interior Life Quad

1. januar – eller det vil jo nok i praksis i butikkerne sige 2. januar – lancerer MAC deres samarbejde med Daphne Guinness. Og det kan kun blive godt. Kollektionen indeholder nogle af mine favoritter – pigmenter, Cremesheen Glass og Pro Longwear Lipcremes for eksempel og ikke mindst: Blush Ombrés som vi sidst så med Spring Colour Forecast collectionen. Dengang var der fire Blush Ombres, og det var Ripe Peach, der især blev revet væk. Med Daphne Guiness får vi to gengangere fra dengang: Vintage Grape og Azalea Blossom.

Daphne Guinness er datter af den stenrige irske Guinness-familie (dem med øllen). Hun er kendt som muse, trendsetter og fashionista og er optaget i The International Best Dressed List Hall of Fame. Hun er ikke hvem som helst, hang ud med Warhol i 80’erne og for eksempel Nars har tidligere lavet en kollektion med hende også.

Interior Life Quad

Daphne Guinness for MAC - Interior Life Quad

Denne gang er det så MAC, der gør det, og vi har prøvet en enkelt ting fra kollektionen, nemlig Interior Life Quad. Og jeg kan med glæde sige, at MAC fortsætte stilen med de gode quads. Der var ellers længe sidste år, hvor vi mest så quads af en dårlig kvalitet, men ikke længere. (Mon de har skiftet leverandør? Det er nok en hemmelighed)

Daphne Guinness for MAC - Interior Life Quad
Interior LIfe Quad: Heather Belles, Bruised Sky, Interior Life, Stratus

Den fine quad i douche grå og lavendel toner indeholder nogle virkelig lækre skygger. Især de to mellemste nuancer er smørbløde og skønne. Den eneste, der driller er den helt lyse Stratus, som I skal kigge godt efter på billedet for at få øje på. Men den vil fungere som en meget diskret highlighter sammen med resten af looket.

Her kan du købe det
Interior Life Quad koster 345 kroner og kommer til salg med resten af Daphne Guinness kollektionen 1. januar i Magasins stormagasiner, Salling i Aalborg og på Magasins webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Julie

Hej Katja!
Hvad kommer de forskellige produkter til at koste?

Pudderdåse Katja

Det her kommer til at koste 345 kroner. Resten skal jeg nok skrive ind, når jeg laver indlægget med promobilleder og officiel info en af de nærmeste dage 🙂 Men jeg kan ikke nå det i dag, det tager nogle timer at lave.
Men det er samme priser som MACs standard kollektion. De er ikke dyrere end de normale, som det ellers sker nogle gange med de specielle kollektioner. Så en Daphne Guinness pigment koster det samme som en almindelig pigment. Så burde du kunne regne de fleste priser ud 🙂

Mette WK

Hvordan ser det ud med parfumeindholdet i den?
Det er godt nok nogle lækre farver… Rigtig gode til min skandinaviske (læs: hysterisk blege) kulør 😉

Pudderdåse Katja

Der er ikke parfume i. Har heldigvis aldrig set parfume i MACs øjenskygger 🙂

Mette WK

Halleluja! (Nu er det jo jul) Jamen, så har min allergihud da mulighed for at udvide make-up samlingen. Synes jeg er ved at køre lidt sur i Clinique :-S
Jeg har just opdaget jeres skønne blog, da jeg ellers er gået LANGT udenom skønhedsblogs, fordi jeg synes de er alt for ukritiske. Men efter at have læst de gamle indlæg om både parabene-massehysteri og myten om naturlig parfume, kunne jeg slet ikke få armene ned. Hvad med at lave et lille “vores favoritter uden parfume”-indlæg, hvis I ikke allerede har gjort det? Det ville virkelig gøre en allergiker glad 😀

Pudderdåse Katja

DET er en god ide. Der er nemlig meget makeup uden parfume, som ikke reklamerer med det.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *