Bobbi Brown Marrakesh Chic kollektion efterår 2011

16.10.11

Bobbi Brown har lavet en superfin lille efterårskollektion, som både Helene og jeg er meget begejstrede for. Den består af 8 nye og limited øjenskygger og fem læbestifter, der er i fast sortiment.

Rich Color Eyeshadow
Bobbi Brown Marrakesh Chich Rich Color Eyeshadow Rich Kashmir og Pink Silk

Hakket i den fine øjenskygge er helt og holdent min og min klodsetheds skyld!

Det mest interessante er absolut øjenskyggerne, som kommer tæt på at være Bobbi Browns version af MACs Pro Longwear øjenskygger. De er da også lanceret på cirka samme tid i de to søsterfirmaer, som begge er ejet af samme virksomhed. Så mon ikke der er en sammenhæng?

Dette er ikke øjenskygger som alle andre, og hvis du bruger dem, som du bruger dine almindelige øjenskygger, bliver du fælt skuffet. Du skal arbejde med dem på en helt anden måde.

Bobbi Brown Marrakesh Chic Rich Color Eyeshadow Rich Kashmir og Pink Silk

Konsistensen er en nærmest cremet pudderøjenskygge, der er højt pigmenteret. Du skal nærmest skubbe den op på pensel og buffe (duppe) den ind i huden. Du skal kort sagt være lidt hård ved den.

Til gengæld for den ekstra indsats får du en meget smuk øjenskygge, som lægger sig utroligt fint og holder suverænt godt. Og som er meget fint pigmenteret.

Jeg har prøvet den i farverne Pink Silk og Rich Kashmir. Pink Silk er en smuk og diskret lys pink og Rich Kashmir er virkelig en perfekt gråbrun til smokey eyes. Super farve, der er det perfekte miks af grå og brun med det rette niveau af shimmer.

Prisen er dog også høj. 200 kroner stykket. Det ER en høj pris for en enkelt øjenskygge, og hvis du skal have to for at få en duo, så er du oppe på 400 kroner for en duo palette.

Men Bobbi Browns palette-system fungerer virkelig fint, og det giver også valuta for pengene. Og i forhold til 195 stykket for MACs Pro Longwear Eye Shadow er det jo ikke den store forskel.

Når du køber to øjenskygger, får du gratis en 2 pan palette til at sætte dine øjenskygger i med i købet.

De otte farver er:
Sand Dune
Pink Silk
Rich Kashmir
Desert Lily
Rich Slate
Wine
Coffee Bean
Royale

Lip Color

Boobi Brown Rich Lip Color SPF 12 Desert Rose og Lip Color Desert Plum

Bobbi Brown lancerer med Marrakesh Chic kollektionen også fem nye læbestifter, og det er faktisk mine første Bobbi Brown læbestifter. Det er en meget positiv oplevelse. De er cremede, pigmenterede og holdbare.

Boobi Brown Rich Lip Color SPF 12 Desert Rose og Lip Color Desert Plum

Især Lip Color i Desert Plum er jeg fan af. Den er en lækker efterårsfarve, som er næsten semi-mat i konsistensen og lige, hvad jeg manglede til efterårets bordeaux trends. Desert Rose er en klassisk nude rose i Rich Lip Color SPF 12 formlen. Desværre indeholder den ikke ingredienser til at beskytte mod UVA, så du kan ikke regne med den som solbeskyttelse. Det er ellers en virkelig god læbestift.

Boobi Brown Lip Color Desert Plum

Læbestifterne koster også 200 kroner stykket.

De fem læbestifter er:
Lip Color Desert Plum
Creamy Lip Color Pale Plum
Creamy Lip Color Pink Blossom
Rich Lip Color SPF12 Desert Rose
Metallic Lip Color Plum

Bobbi Brown Marrakesh Chic
Der kommer et indlæg med dette look senere på eftermiddagen.

Bobbi Brown ER makeup i en dyrere prisklasse, men for prisen får du virkelig gode produkter. Marrakesh Chich kollektionen er ingen undtagelse, og jeg kan kun anbefale at kigge nærmere på kollektionen, mens den stadig er til salg. Læbestifterne bliver dog en del af den permanente kollektion.

Her kan du købe det
Du kan købe Bobbi Brown i Magasins stormagasiner og på Magasins website, hvor du også kan se alle farver i kollektionen.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Conni Nørskov

skønne, skønne farver. Især øjenskyggerne synes jeg er vildt lækre! Glæder mig til at høre nærmere om look’et – du ser rigtig godt ud! 😉

Pudderdåse Katja

Tak 🙂

Kitty

Hejsa:-)
Lige et spørgsmål… Jeg er vild med læbestiften desert plum fra BB, som jeg mener at du har på på billedet hvor du demonstrerer Smut smokey eyes? Men på det billede ser den umiddelbart lysere ud end på dette her med Marrakesh chic? Er det den samme læbestift/farve?

Pudderdåse Katja

https://pudderdaaserne.dk/2011/11/26/lordagslook-med-briller/ På det her billede? Det er taget for meget længe siden, men nej, det er afgjort Desert Rose og en skrivefejl fra min side – det kan jeg da se med det blotte øje. Jeg retter det, tak fordi du opdagede det.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *