Tirsdagstip: Sådan kan du redde en skrøbelig eller knækket negl

04.10.11
L'Oreal Fresh sommer kollektion 2011

Du kender det sikkert godt, neglene knækker altid lige inden, du skal til fest (eller andet, hvor du gerne vil have pæne negle). Måske kender du også tricket med at lime en knækket negl med neglelim? Det virker udmærket, men desværre langt fra altid.
En måde, som endnu ikke er fejlet for mig, er at klippe et stykke silke eller bare en tepose i facon som neglen og lime den fast oven på neglen med en ordentlig klat (negle)lim. Hvis der ikke hører pensel til din lim, er det en god idé at finde en anden pensel at fordele limen med. Når limen er tør, buffer jeg med en helt almindelig neglebuffer, så neglen er pæn og glat på overfladen. Derefter kommer jeg lak på som sædvanligt og med lidt forsigtighed holder neglen (trods revner) sig pæn i flere dage.
Når du er klar til at file neglen ned, kan du opløse limen med acetone (selvfølgelig afhængigt af hvilken lim du har brugt). Min mor, som har skadet sin ene negl, sådan at den har en permanent revne, kan få fine lange negle med denne metode.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Jeanette B

Jeg plejer altid at bruge et stykke kirurgtape og så bare male lakken ovenpå. Så slipper jeg for lim. Og det holder rigtig fint!

Pudderdåse Helene

Fedt tip, det må jeg prøve 😀

Anja Sand Bjerre

hvordan undgår I at det kommer til at bule og blive virkelig grimt med lakken ovenpå??

Pudderdåse Helene

Hej Anja!
Jeg buffer neglen med en af de “neglefile” med 4 sider, så har neglen en fin glat overflade. Det bliver hverken grimt eller bulet 😀
Mvh. Helene

Mariann Foldager Jensen

Hej. Jeg vil gerne sige tak for tippet. Efter mange års neglebidning og gelenegle flere gange, så gror mine negle næsten ikke og flækker, flosser og revner de på alle leder og kanter, så selv når jeg mister 1 milometer eller 2, så bliver de meget korte og det virkede umuligt at de kunne blive lange. Denne metode virker perfekt og jeg kører på 14 dage med det samme stykke tepose. Og jeg har endda skiftet lak uden at lime nyt stykke på. Og under min glimmerlak fra Nilens jord, så kan man intet se. Tror endelig det vil lykkes at få lange og pæne negle. Tusind tak.

Helene Randløv

Hvor er det bare fantastisk at høre Mariann! Tillykke med de smukke negle :-*
Kh. Helene

Viana

Hvor får man neglelim henne

Helene Randløv

Det kan du blandt andet købe i Matas

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *