Eyeko Pretty London

08.09.11
Eyeko Pretty London

Nogen gange er det lidt sjovere at anmelde produkter. Det gælder naturligvis oftest de produkter, som man er rigtig begejstret for eller de produkter, man har drømt om at prøve.
Derfor er det mig en glæde at anmelde Eyeko, som jeg i mange år elskede for deres neglelakker.
Jeg har fået fingrene i tre forskellige produkter: Liptastik Glossy Lip Pen som er en læbestift i form af en blyant, Graffiti Eyeliner Pen som er en eyeliner med filtspids og Fat Balm, som er en lille stift, som både kan bruges til kinder og læber.
Efter at have hørt at Eyekos neglelakker er ved at udgå, undersøgte jeg straks sagen og faktisk er det sådan at ALLE Eyekos produkter er limited. Derfor vil jeg opfordre dig til at være hurtig, hvis du også synes produkterne ser interessante ud.

Liptastik Glossy Lip Pen
Hvis du følger med på bloggen, ved du, at jeg har en forkærlighed for lækre læbestifter helst med masser af farve. Du ved også, at smart emballage er noget jeg prioriterer højt. Det skal ikke være fancy og designer smart, det er funktionaliteten, som er vigtigst.
Liptastik Glossy Lip Pen er det hele og oven i købet i en helt fantastisk konsistens. Jeg er STOR fan.
Som navnet antyder, finder du i denne blyant en læbestift med en fantastisk glans. Den er lækker og cremet, samtidig med at den rige pigmentering sørger for en rigtig god holdbarhed.
Eyeko Liptastik Glossy Lip fås i tre farver: Lip Lover en smuk tomatrød nuance, Loud Mouth rosenrød pinkish nuance og Hot Lips er, som navnet antyder en hot pink nuance.
Liptastik Glossy Lip Pen koster 7€.

Eyeko Liptastik Glossy Lip Pen
Fra venstre mod højre er det Eyeko Liptastik Glossy Lip Pen i farverne: Hot Lips, Lip Lover og Loud Mouth

Graffiti Eyeliner Pen

Det er en klassisk filt pen, som er nem at lave både tynde og tykke streger med. Holdbarheden er i orden og har både klaret regnvejr og de sædvanlige løbende cykeløjne.
Graffiti Eyeliner Pen fås i tre farver Black, som er en fint pigmenteret sort. Navy Blue, som er en lækker klar blå og Purple, som er en virkelig smuk og klar lilla nuance.
Graffiti Eyeliner Pen koster 6.50€.

Eyeko Graffiti Eyeliner Pen
Eyeko Graffiti Eyeliner Pen i farverne Purple (øverst) og Black (nederst)

Fat Balm
En multianvendelig lille stift, som fungerer rigtig godt både på læber og kinder. Den giver kun ganske lidt farve, de to farver jeg har prøvet er så lækre og meget smukke.
Det eneste minus ved disse små buttede stifter er duften (kig på navnene og du vil få en idé om, hvordan de dufter), den er lige lovlig kraftig og meget vedholdende. De indeholder en smule perlemor, men det er ikke overvældende. De er meget plejende og kan fint gøre det ud for en læbepomade og har oven i købet SPF15.
Fat Balm fås i seks forskellige farver: Strawberry giver et let rødt skær, Raspberry en varm pink farve, Minty en lyserød nuance med en del perlemor, Cherry meget lækker rød farve, Frosting en fin lys pink og Toffee en let lys brun, som giver en meget smuk nude farve på læberne.
Fat Balm koster 7.50€.

Eyeko Fat Balm
Eyeko Fat Balm i farverne Strawberry (øverst) og Toffee (nederst)

Køb Eyeko produkterne i Eyeko Pretty Londons webshop her, de sender portofrit i hele Europa.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Karina

Jeg knus-elsker simpelthen Eyeko. Jeg er virkelig blevet anhængig af deres mascara, og jeg kan nu ikke længere finde ud af at bruge andre! Prøv den, siger jeg bare 🙂 – Og iøvrigt: Tak for Jeres ihærdige, professionelle og meget brugbare blog.

Pudderdåse Helene

Hej Karina!
Mange tak for de søde ord! Det lyder spændende med den mascara… Den må jeg prøve
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *