Anmeldelse: Signify Me Desert Glow

24.07.11
Signify Me by Gitte spectral og sparcles

Signify Me er noget så relativt sjældent som et danskejet makeup mærke, og vi har set nærmere på den nye sommerkollektion Desert Glow. Jeg har haft deres pigment Spectral, glimmeren Sparcles og lipserum mellem hænderne.

Signify Me by Gitte spectral og sparcles

Spectral
Spectral er en løs pigment, som de fleste af jer vil kende som MACs pigmenter eller tilsvarende produkter fra Make Up Store eller Face Stockholm. Jeg synes, det er fedt at se et så snævert makeup produkt fra en dansk producent, og det er nogle ret fine og unikke farver.

Signify Me by Gitte spectral og sparcles

Det mest oplagte at bruge dem til er selvfølgelig som øjenskygge. Du kan bruge dem som løs øjenskygge, og det betyder, at du skal bruge dem på en fugtig base. Signify Me har en version, som jeg ikke har haft tid til at lege med endnu, men vores favorit er som altid Too Faced. Det hjælper også at fugte penslen en smule, når du arbejder med det. Og som Helene altid prædiker, så når du arbejder med pigmenter og glitter, så læg altid din øjenmakeup FØR din foundation og resten af din makeup. Så gør det ikke noget, hvis det drysser, hvad det uværgerligt vil komme til.

Jeg er ret vild med farverne, fordi det er pangfarver, og der er to matte i blandt. Den matte gule 710 og den grønne 600 er mine favoritter. Matte pigmenter er svære at få fat i og giver en fed effekt. Den pink B218 er en tøset pink med en smule shine i.

Spectral koster 189 kroner.

Sparcles
Sparcles er Signify Me’s version af glimmer, og igen er det typisk hos MAC, Makeup Store og Face Stockholm, vi køber den slags, så dejligt at se hos et dansk mærke. Denne er lysegrøn og god at arbejde med. Du er igen nødt til at have noget fedtet at fæstne med for at bruge den. Læs mere om at bruge glitter her.

Både spectral og sparcles kan bruges andre steder end på øjnene alt efter farven selvfølgelig. Du kan duppe dem på kinderne (okay måske ikke lige den grønne eller gule, vel?), blande dem med lipgloss, neglelak eller som Helene har skrevet om med bodylotion.

Sparcles koster 130 kroner.

Lip Serum

Signify Me Lipserum

Lip Serum soft nr. 1 hører ikke med til sommerkollektionen, men nu hvor jeg har den ville jeg lige vise jer den, fordi pigmenteringen er så fin. Det er en godt pigmenteret gloss, og for mig som altid brokker mig og transparente gloss er det dejligt. Lip Serum shine er en transparent gloss. Lip Serum har en ret imponerende ingrediensliste og påstanden om plejende egenskaber er ikke overdrevet. Begge indeholder gode planteolier og både E-vitamin og en form for Retinol.

Signify Me lipserum

Pakningen af Lip Serum er ved at blive ændret, så udseendet kan se anderledes ud, end den jeg har billede af, men indholdet er det samme. De koster 175 kroner.

Her kan du købe det
Du kan købe Signify Me på deres egen webshop og hos andre online forhandlere og parfumerier.

070223 Da webshoppen for længst er lukket og umiddelbart kilde til indhold af meget tvivlsom karakter, har jeg fjernet linket.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Regitze Milan

Hej piger.
Jeg vil blot takke for en herlig blog med en masse, lækker journalistik! Jeg er fast læser!
Kh Regitze // beautyblock.dk

Pudderdåse Helene

Hej Regitze!
Mange tak skal du have <3
Mvh. Helene

Bente Hennskov

Til orientering kan Urban Decay Naked Palette p.t. købes på
beautybay.com så nu ser jeg frem til at I laver nogle looks.
Vh Bente

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *