Tirsdagstip: Husk kaffen

12.07.11
Kaffe
Kaffe
Foto: Lasse Baltzer

Det kan være virkelig overvældende at gå igennem en parfumeafdeling, i lufthavne er det tit et sandt bombardement af lugtesansen. Det er ikke nemt at købe parfume under de vilkår. Lugtesansen er nærmest bedøvet af de alt for mange indtryk og hovedpinen lurer.
De fleste kender tricket med at neutralisere anden lugt med kaffe og det gælder også for dufte. Kaffen renser næsen, ligesom en sorbet renser ganen mellem måltider. Heldigvis er der en del parfumeafdelinger, som har taget tricket til sig og stillet kaffebønner rundt omkring i små glas.
Hvis du leder efter en ny parfume, er det en rigtig god idé selv at tage kaffe med. På den måde kan du rense næsen mellem de forskellige parfumer, du vil dufte til.
Jeg har vænnet mig til altid at have en lille beholder med kaffebønner i med i tasken. Den har reddet mig mange gange efterhånden.

Billedekilde: Lasse Baltzers blog

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Con9

Åh ja, kaffe er Gud – på alle tænkelige måder! 🙂

Anette

Kaffe er min addiction på alle fronter. Fedt foto!

Pudderdåse Katja

Også min. Tror jeg tager en kop mere.

Mille

Når vi nu er ved kaffens lyksagligheder kan det anbefales at “vaske” hænderne (fødder,albuer,baller you deside) i brugt kaffegrums.Det peeler skånsomt, og olierne i kaffen giver blød hud- totalt WIN! 🙂

Maria

Jeg bruger kaffegrums som bodyscrub! Det er det bedste jeg har prøvet, og så er prisen jo fantastisk 😉

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *