Sneak peek: MAC Semi Precious

27.06.11
MAC Semi Precious

MAC Semi Precious

Både Helene og jeg har kunne høre vores bankkonto skrige siden de første billeder af MACs Semi Precious kom. Og frygten for overforbrug i juli er ikke blevet mindre, efter at jeg har set den live. Det er simpelthen en fantastisk kollektion.

Den består af 12 unikke mineralske øjenskygger, som er meleret af mange farver, som når man blander dem på penslen får en helt anden nuance. Det er næsten ikke farven på penslen eller huden, der er mest interessant, det er i pakken, de er allersmukkest.

Derudover er der tre mineralske blushes, fire Mineral Skinfinishes, fire læbestifer og fem Cremesheen Glass, som er min favorit gloss fra MAC.

Kollektionen har også en helt ny type split fiber brushes, som vi ikke har prøvet endnu, og nogle repromotes af eksisterende produkter. Penslerne er meget interessante, men vi får dem først at se samtidig med jer andre når kollektionen kommer 8. juli, måske lidt senere.

Mineralize Eyeshadow i Unsurpassable og Mineral Mode

MAC Mineralize Eyeshadow i Unsurpassable og Mineral Mode

Prøv lige at se på dem. Jeg er næsten ligeglad med, hvordan de virker og ser ud på, jeg skal bare sidde og kigge på dem sådan der. Unsurpassable er en blanding af grøn, lilla og kobber, mens Mineral Mode er en hvid base med kobber og grå.

Unsurpassable er meget anderledes på huden end i æsken. Farven er noget lysere, men den har en del anvendelsesmuligheder alligevel. Det er en lys changerende grøn og lilla med multifarvet glitter. Den kan sagtens bruges som sig selv, men over for eksempel en sort base forvandler den sig fuldstændig. Det er en, jeg skal lege meget mere med.

Mineral Mode bliver på huden til en lys rosa med meget sheen. For begge farver gælder, at du med stor forskel kan bruge dem våde. Spray en smule vand på, så bliver MACs mineralske øjenskygger meget mere pigmenterede og tydeligere generelt.

MAC Mineralize Eyeshadow i Unsurpassable og Mineral Mode
Fra venstre: Mineral Mode tør, våd og Unsurpassable tør, våd

Når jeg kigger på nettet på andre blogs, kan jeg se, der kan være stor forskel på de enkelte skygger, hvor meget af den ene farve, der er i i forhold til den ande. Med disse melange skygger er ikke to modeller ens. Det er også det, der gør dem så fascinerende.

Til den 8. glæder jeg mig især til at se Golden Gaze og Smoked Ruby. De ser dybt pigmenterede og helt fantastiske ud. Glæd jer!

MAC Mineralize Blush i Feeling Flush

MAC Mineralize Blush i Feeling Flush

Disse melange blushes er en helt ny type mineralske blushes, som vi ikke har set før, og udover at de er meget smukke at se på, så er det nok de bedste mineralske blushes, jeg har set fra MAC. I hvert fald den Feeling Flush jeg har prøvet.

Konsistensen er meget fin, blød og lækker og uden shimmer, og jeg er vild med den. Jeg ender med at eje de to andre farver også, kan jeg mærke. Feeling Flush er en smuk dyb pink med mørke meleringer. På kinderne er den en mørk pink, som skal lægges med en let hånd, og som giver en flot glød til min sommerbrune hud. Det er en markant men meget flot blush.

MAC Mineralize Blush i Feeling Flush

Mineralize Skinfinish Semiprecious Rose Quartz

MAC Mineralize Skinfinish Semiprecious Rose Quartz

Denne gang er Mineralize Skinfinishes også en anden type, end vi har set før. Der er en indre, meleret cirkel, med meget glitter, og en ydre cirkel med mere farve og mindre glitter.

Denne er ret glitret af en Mineralize Skinfinish at være, og det er ikke helt min kop te. Når de er bedst er de en diskret sheen til kinderne og her er der ret meget chunky glitter. På mine kinder fungerede den dog ok med en let hånd, men det er ikke min yndlings Mineralize Skinfinish.

MAC Mineralize Skinifinish Semiprecious Rose Quartz

Cremesheen Glass i Geo Rose

MAC Cremesheen Glass Geo Rose

Jeg ELSKER MACs Cremesheen Glass. Det er smørbløde og lækre lipgloss, som hverken klistrer, lugter eller på anden vis er ubehagelige, samtidig med at de som regel er uden glimmer. Denne er ingen undtagelse, og konsistensen er blandt de bedste lipgloss, jeg kender til.

Lipstick i Gem of Roses

MAC Gem of Roses Lipstick

MACs Lustre læbestifter er altid en favorit hos mig. Semi-transparente og cremede, og denne farve er en fin neutral pink. Hvad er der ikke at kunne lide?

MAC Subtropic og Gem of Roses
MAC Subtropic (?) og Gem of Roses

Her kan du købe det
Øjenskyggerne koster 155 kroner, blush 215 kroner, Mineralise Skinfinish 230 kroner, Cremesheen Glass 175 kroner og læbestifer 150 kroner. Du kan som altid købe det i Magasin, Salling i Aalborg og på Magasins webshop. De kommer 8. juli, måske lidt senere.

Se resten af kollektionen her.

Nååå, hvad synes I?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Rikke V

Super flot kollektion, men jeg synes faktisk skyggerne ser meget vage ud på hånden….?

Pudderdåse Katja

Ja det er nogle af de lyse fra kollektionen. Der er andre der er meget kraftigere og mørkere.

Emma

Underbart, jag älskar Cremesheen glass!

Amalie

Min søster er i USA, så jeg hååååber, hun når at få fat i det.
Det bliver garanteret (ligesom alle de andre gange) revet væk på et splitsekund. 🙂

Pudderdåse Katja

Helt sikkert! Og det plejer at være værre i USA synes jeg. Håber du får det, du vil have 🙂

Hanne

Jeg synes det ser fantastisk ud og skal sidde klar når det kommer på webshoppen!! Er vild med den grønne øjenskygge, men også den meget pigmenterede “golden gaze”. Er også vild med “jades fortune”.
blir så spændende..
I har sikkert set det her også:
http://www.vampyvarnish.com/2011/06/mac-semi-precious-collection-summer-2011-swatches-photos-review/

Pudderdåse Katja

Jeps 🙂 Men tak for link, jeg er sikker på, der er andre, der gerne vil se det 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *