Ferieguide: Det skal du købe i udlandet

18.06.11
Sommerkollage

Sommerkollage

Sommeren nærmer sig, og de fleste skal ud og rejse. Her i Danmark er der så mange mærker, vi ikke har adgang til, og sommerferien er en super lejlighed til at få kigget nærmere på dem. Hvis du kommer i nærheden af en europæisk storby eller lufthavn, synes vi, at du skal kigge nærmere på følgende mærker.

NARS
NARS er en Pudderdåserne favorit og kendt og elsket blandt makeupfolket verden over. Vi må desværre ikke købe det herhjemme, og det er et af de første mærker, jeg går efter, når jeg er udenlands. Læs for eksempel vores anmeldelse af NARS blush eller Multiple Stick.

Urban Decay
Urban Decay er et sjovt og anderledes mærke, som senest har fået verden til at gå i selvsving over deres Naked palette. Den finder du næppe nogle steder, men af andre populære ting kan nævnes deres andre paletter, 24/7 eyelinere, deres primer potion som skulle være på højde med vores Too Faced primer favorit og deres nye 24/7 Glide On Shadow Pencils, som er øjenskyggeblyanter, der ser super fine ud.

Benefit
Benefit er et meget sjovt og tøset mærke, der er kendt for deres sjove pap-indpakning og meget parfumerede produkter. Der er nogle fine ting i blandt, blandt andet deres Hoola Bronzer og Coralista Blush. Jeg skal selv have kigget på deres Benetints, som er en flydende blush og læbefarve. Og så er indpakningen bare et kig værd i sig selv.

Illamasqua
Hvis du skal til England, Paris eller USA, må du ikke gå glip af det engelske mærker Illamasqua. Det er et makeup artist mærke med de vildeste farver og teksturer, og det er vanvittigt lækkert.

Make Up For Ever
Det franske makeupmærke Make Up For Ever lader ikke MAC noget tilbage, når det kommer til udvalg eller farver, tværtimod. Det er også et makeupartist mærke, og udvalget er stort, farverne smukke og teksturerne fantastiske. Især deres nye serie Aqua Liners skal jeg se nærmere på, det er en serie af suverænt gode flydende eyelinere i alle regnbuens farver.

Shu Uemura
Shu Uemura er dyrt men godt. Det er japansk luksus, og det eneste, vi har fået lov at få herhjemme, er deres hårprodukter. De har en skøn makeupserie, og jeg skal især kigge på deres pensler, som skulle være blandt de allerbedste.

Jeg skal blandt andet til Frankrig til sommer, hvor vi skal besøge min familie i Bordeaux og på et kort stop i Paris, hvor jeg håber at få lidt shoppetid for mand og barn, så jeg kan kigge på det ovenstående. Hvor skal I på ferie i år, og skal I shoppe noget?

Hvis ikke du skal rejse
Du kan købe NARS hos HQhair.com, Urban Decay og Illamasqua hos Beauty Bay, Benefit hos lookfantastic.com. Der er noget med at makeupartist skolen i Odense sælger Make Up For Ever og der er også små forhandlere i England, man kan lave en ordre hos. Jeg har gode erfaringer med Guru Makeup Emporium. Shu Uemura er nok det sværeste at skaffe, du kan finde noget af det hos Strawberrynet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
25 kommentarer
Amalie E

Jeg skal til Nice til august, og jeg skal helt sikkert have shoppet en masse af det franske mærke L’Occitaine, som jeg især elsker for deres Rice produkter til skinnende hud i sommervarmen 🙂

Pudderdåse Katja

Nice lyder skønt! Jeg skal vinke til dig fra den modsatte side af sydfrankrig 😀

Sarah K

Hvorfor bliver NARS ikke solgt herhjemme? 🙂

Pudderdåse Katja

Det spørger jeg SÅ ofte om Sarah!

Lika

Jeg skal skrive speciale. Øv bøv. Til gengæld smutter jeg en tur til først Asien og derefter Australien til december. Så jeg er egentlig ikke særlig ked af det – andet end at det er super med sommerregn når man alligevel skal skrive speciale og lidt træls med sol, faktisk.

Pudderdåse Katja

Nej ok, så får du heller ikke lov til at være ret ked af det. Det lyder fantastisk. God skrivelyst.

Mette Straa

Hvis man skal til USA har jeg lige fået mail fra Sephora om at Naked palette er på lager igen, ellers har Too Faced et rigtig godt alternativ til den 🙂

Pudderdåse Katja

Uh den kunne jeg godt tænke mig at få fingrene i! Blev snydt af en sælger for den og mistede mine penge 🙁

Mette Straa

http://www.beautybay.com/cosmetics/urbandecay/nakedpalette/
Yderst fin pris de har den til der 🙂 Overvejer det helt selv nu, men har Roskilde festival lige foran fødderne og har brugt min andel af beauty penge denne måned (snøft)

Pudderdåse Katja

Hovhov! Ej ja, nu er jeg fristet…

Sofie Amalie

Stilas Natural Eye Shadow palette skulle eftersigende være bedre end Naked paletten. Pigmenteringen og teksturen i øjenskyggerne skulle være bedre og nemmere at arbejde med 🙂 Hele anmeldelsen af Stilas Natural Eye Shadow Palette kan findes hos scrangie.com 🙂

Bjørt

Jeg skal ikke nogle steder, men min mor skal til DK (jeg er fra færøerne) så det bliver MAC, MAC og atter MAC !!!
Vi har kun matas der sælger make up og så har vi the body shop og make up store, så MAC er et must når man er i DK 😉

Pudderdåse Katja

DET kan jeg godt forstå Bjørt. Det lyder godt. Sender Magasin heller ikke til Færøerne?

Tina

Et lille spørgsmål.. Nu kan jeg se at i ikke ligefrem er begejstrede for Garniers “Caffeine Anti-dark Circles 2i1”.
Men har i prøvet deres andet produkt som minder meget om og som ikke skal bruges som concealer? -den der hedder “Garnier Caffeine eye roller”

Pudderdåse Katja

Hej Tina. Nej den er vi ikke fan af på nogen måde 🙂 Nej vi har desværre ikke prøvet den du taler om. Kh. Katja

maria

Kan kun være enig med jeres liste! HVORFOR kan man ikke få disse lækre mærker i DK? Jeg ville i hvert fald sørge for, at de ikke gik nedenom og hjem 😀
Laura Mercier er jeg også ked af, at man ikke længere kan få i DK 🙁
/Maria

Pudderdåse Katja

Maria, jeg er med på en underskriftindssamling. Også Laura Mercier!

Lullumut

Genialt indlæg, tak for det 🙂 Desværre skal jeg “bare til Skagen”, høhø 🙂 Så tak for links også 🙂

Pudderdåse Katja

Skagen er dejligt, men nej udvalget af internationale makeupmærker er nok begrænset 😀

Caroline

virkelig et fedt, fedt indlæg – selvom jeg ikke umiddelbart har brug eller mulighed for at købe noget af det, da jeg skal køre på ferie, er det altid dejligt med en kort gennemgang af de mærker man ikke møder herhjemme! 🙂

Pudderdåse Katja

Tak Caroline 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *