Ferieguide: Det skal du købe i udlandet

18.06.11
Sommerkollage

Sommerkollage

Sommeren nærmer sig, og de fleste skal ud og rejse. Her i Danmark er der så mange mærker, vi ikke har adgang til, og sommerferien er en super lejlighed til at få kigget nærmere på dem. Hvis du kommer i nærheden af en europæisk storby eller lufthavn, synes vi, at du skal kigge nærmere på følgende mærker.

NARS
NARS er en Pudderdåserne favorit og kendt og elsket blandt makeupfolket verden over. Vi må desværre ikke købe det herhjemme, og det er et af de første mærker, jeg går efter, når jeg er udenlands. Læs for eksempel vores anmeldelse af NARS blush eller Multiple Stick.

Urban Decay
Urban Decay er et sjovt og anderledes mærke, som senest har fået verden til at gå i selvsving over deres Naked palette. Den finder du næppe nogle steder, men af andre populære ting kan nævnes deres andre paletter, 24/7 eyelinere, deres primer potion som skulle være på højde med vores Too Faced primer favorit og deres nye 24/7 Glide On Shadow Pencils, som er øjenskyggeblyanter, der ser super fine ud.

Benefit
Benefit er et meget sjovt og tøset mærke, der er kendt for deres sjove pap-indpakning og meget parfumerede produkter. Der er nogle fine ting i blandt, blandt andet deres Hoola Bronzer og Coralista Blush. Jeg skal selv have kigget på deres Benetints, som er en flydende blush og læbefarve. Og så er indpakningen bare et kig værd i sig selv.

Illamasqua
Hvis du skal til England, Paris eller USA, må du ikke gå glip af det engelske mærker Illamasqua. Det er et makeup artist mærke med de vildeste farver og teksturer, og det er vanvittigt lækkert.

Make Up For Ever
Det franske makeupmærke Make Up For Ever lader ikke MAC noget tilbage, når det kommer til udvalg eller farver, tværtimod. Det er også et makeupartist mærke, og udvalget er stort, farverne smukke og teksturerne fantastiske. Især deres nye serie Aqua Liners skal jeg se nærmere på, det er en serie af suverænt gode flydende eyelinere i alle regnbuens farver.

Shu Uemura
Shu Uemura er dyrt men godt. Det er japansk luksus, og det eneste, vi har fået lov at få herhjemme, er deres hårprodukter. De har en skøn makeupserie, og jeg skal især kigge på deres pensler, som skulle være blandt de allerbedste.

Jeg skal blandt andet til Frankrig til sommer, hvor vi skal besøge min familie i Bordeaux og på et kort stop i Paris, hvor jeg håber at få lidt shoppetid for mand og barn, så jeg kan kigge på det ovenstående. Hvor skal I på ferie i år, og skal I shoppe noget?

Hvis ikke du skal rejse
Du kan købe NARS hos HQhair.com, Urban Decay og Illamasqua hos Beauty Bay, Benefit hos lookfantastic.com. Der er noget med at makeupartist skolen i Odense sælger Make Up For Ever og der er også små forhandlere i England, man kan lave en ordre hos. Jeg har gode erfaringer med Guru Makeup Emporium. Shu Uemura er nok det sværeste at skaffe, du kan finde noget af det hos Strawberrynet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
25 kommentarer
Manja

Jeg vil gerne bekræfte, at Naked paletten er på lager igen, i hvert fald så jeg den i min lokale Sephora for et par uger siden 🙂 De havde i øvrigt også lige fyldt op med Benefit (som jeg kun ejer én ting fra – og det er for lidt!), så nu er jeg ret fristet…
Make Up For Ever er i øvrigt en kæmpe favorit! Jeg elsker deres vandfaste øjenblyanter i alle regnbuens farver og deres High Definition Powder. Kan klart anbefales! Min lokale Sephora har desværre ikke Nars (selv om det normalt føres i Sephora), så det ejer jeg ikke noget fra endnu, men er ret fristet af udvalget på Sephoras hjemmeside…
Sikke en smøre – tak for, at du lige mindede mig om, hvor mange lækre mærker jeg har adgang til hernede, haha 😉

Pudderdåse Katja

Og tak fordi du lige fik mig til at glæde mig ENDNU mere til turen går til Frankrig til sommer 😀

Maj

Hej,
Nu er jeg heldigvis også snart på vej på ferie, men…
… hvor meget er der egentlig at spare på parfumer, cremer og makeup i lufthavnen, og er der i det hele taget noget at spare? 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Maj,
Min erfaring er at man skal tjekke priserne hjemmefra. Indimellem er det ligefrem dyrere i lufthavne afhængigt af varen.
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *