Yves Rocher Colours Nature sommerkollektion 2011

11.06.11
Couleurs Nature sommer kollektion 2011
Couleurs Nature sommer kollektion 2011
Foto: Yves Rocher

Colours Nature er Yves Rocher eksklusive makeup linje, det er her, du finder de mest fantastiske farver, den største variation af nuancer og de bedste konsistenser. For første gang lancerer Yves Rocher solprodukter i serien, deriblandt en duo solpudder og en farvet makeupgelé. Pudderdåserne har haft fingrene i sommerkollektionen, som består af syv forskellige produkter:

Yves Rocher sommerkollektion 2011  

Øjenskygge
Der er tre smukke farver: Indigoblå, Kobberbeige og Gylden beige. De er meget pigmenterede, holder rigtig godt og ligger pænt på huden. Der er en del shimmer i, men når de kommer på, ser det ikke voldsomt ud. Den blå har en lidt smuldrende konsistens, men det var kun et problem på armen.

Colours Nature øjenskygge koster cirka 89 kr.

Yves Rocher sommerkollektion 2011
Fra venstre mod højre er det: Gylden beige, Kobberbeige og Indigoblå.

Rouge
Gylden brun er en utrolig smuk farve, men jeg er aldrig tidligere stødt på en blush med så meget glimmer. Det gør desværre at den ikke er særlig anvendelig. Hvis du er meget mørk, vil den godt kunne bruges i små doser for eksempel som en slags highligter. Som sagt er farven virkelig smuk og som øjenskygge, fungerer farven perfekt.

Colours Nature blush koster cirka 79 kr.

Yves Rocher sommerkollektion 2011
Blush i farve Gylden Brun

Glansgivende Neglelak
Perlemorsbeige er en ganske lys nude neglelak med en flot shimmer effekt, den fungerer fint med et lag, men to lag er efter min mening endnu bedre. Sienarød er en rigtig smuk brunrød nuance, den dækker utrolig godt og man kan sagtens nøjes med et enkelt lag.

Colours Nature neglelak koster cirka 55 kr.

Yves Rocher sommerkollektion 2011
Neglelak i farven Perlemorsbeige
Yves Rocher sommerkollektion 2011
Neglelak i farven Sienarød

Fugtgivende Læbestift
Denne lækre læbestift er virkelig behagelig på læberne, konsistensen føles som læbepomade og glider nemt på. De tre brune farver i kollektionen er fine, men jeg er stadig lidt 90’er brun forskrækket. Farverne hedder Brun chocolade, Brun noisette og Nude brun, de er fint transparente, hvilket gør dem anvendelige for de fleste.

Colours Nature læbestift koster cirka 109 kr.

Yves Rocher sommerkollektion 2011
Fra venstre mod højre er det læbestifterne: Brun noisette og Brun chocolade.

Duo Solpudder
Både den mørke og den lyse version af denne pudder indeholder nogle meget anvendelige farver. Konsistensen er mildest talt mystisk, man skal nærmest kradse i den for at få noget farve ud af den, men heldigvis kun første gang. Et andet minus er den meget kraftige duft af gardenia, den er så kraftig at Katja troede at alle produkterne var parfumerede, det er de heldigvis ikke. Personligt kan jeg virkelig godt lide farverne, men konsistensen og duften gør det svært at være rigtig glad.

Colours Nature solpudder koster cirka 159 kr.

Yves Rochers sommerkollektion 2011
Fra venstre mod højre er det Duo Solpudder i farverne: lys og mørk.

Farvet Makeupgelé
Kollektionens andet solprodukt er en farvet makeupgelé, som jeg kun har prøvet på hånden. Den virker nem at arbejde med og ligger pænt på huden. Den findes i en lys og en mørk udgave.

Couleurs Nature farvet makeupgelé koster cirka 99 kr.

Lash Plumping Mascara Waterproof
Denne mascara er den bedste vandfaste mascara, jeg har prøvet. Nu er vandfast mascara ikke noget, jeg dyrker, så det kan tælles på én hånd, hvor mange forskellige jeg har prøvet. Lash Plumping Mascara Waterproof giver fin volumen og også en del længde. Mascaraen fås i farven sort.

Couleurs Nature Lash Plumping Mascara Waterproof koster cirka 119 kr.

Couleurs Nature serie kan købes via Yves Rochers danske webshop her.

Hvis du køber inden den 20. juni, kan du ved at benytte rabatkoden: Sunkissed få en lækker løs mineral solpudder med i købet for 0 kr.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
11 kommentarer
Karen

Det ser rigtig spændende ud – men jeg må indrømme at min indre make-up snop kommer op i mig… Jeg kan ikke helt sætte mig ud over postordre-80’erne og forstå, at det godt kan være gode produkter. Måske man bare skulle prøve?

Pudderdåse Helene

Hej Karen!
Jeg havde det lidt på samme måde, men det meste af det, jeg har testet so far, har været godt. Det er en del bedre end andre mærker i den prisklasse (ja også af nogle af de dyrere mærker).
Det er også et kæmpe plus at der er så mange farver og nuancer at vælge mellem. Læbestifterne er holdbare og med rigtig fin pigmentering, samtidig med at de er virkelig behagelige på læberne.
Mvh. Helene

Karen

Ej altså Helene, nu bliver jeg jo nød til at prøve det… I er et dyrt bekendtskab 🙂

Pudderdåse Helene

Ups!
😀 Hvis du gør det, så skal du prøve en af eyelinerne (se månedens favoritter fra maj), de er så fine.
Fortsat god pinse
Mvh. Helene

Pudderdåse Katja

Karen, jeg havde det også på samme måde. Men de er i gang med at relancere deres produkter og skifte image (de ved det jo godt selv) og jeg synes, de gør det ret overbevisende. Jeg havde det som dig. Før jeg prøvede øjenskyggerne 😀

Karen

Nej altså 😀 Nu bliver jeg jo nød til at prøve nogle af deres ting. Øjenskygger og eyeliner skal helt sikkert bestilles!

Pudderdåse Katja

Undskyld 😀

Tina T

Jeg har været kunde hos Yves Rocher i mands minde (ØH hedder det sådan) nå men i hvert fald mange mange år. Jeg holdte på et tidspunkt en pause på rigtig mange år hvor jeg intet købte af dem for jeg var på det tidspunkt ikke tilfreds med produkterne synes farverne var forkerte på deres Make-up osv.
Men nu er jeg altså begyndt at handle hos dem igen for jeg synes virkelig deres produkter er blevet rigtig gode. Men deres parfume holder jeg fra for jeg vil helst ikke købe parfumer jeg ikke kender i forvejen. Jeg skal forøvrig på posthuset og hente en pakke fra dem imorgen glæder mig.
Har i nogensinde prøvet noget fra Oriflame??

Pudderdåse Helene

Hej Tina,
Ja, min mor fik engang meldt sig ind og har prøvet forskelligt derfra. Makeuppen jeg har prøvet fra Oriflame, har jeg ikke kunnet tåle 🙁
Mvh. Helene

Malene

Jeg har handlet hos Yves Rocher i næsten 20 år (siden jeg var 14!) og må sige at kvaliteten af deres produkter er steget voldsomt – især de seneste par år. Jeg er især glad for deres serum foundation, mascara og neglelakker – de kan faktisk måle sig med mit øvrige makeup fra Guerlain og Chanel som jeg ellers sværger til.

Pudderdåse Helene

Hørt! Jeg er helt enig Malene!
Som skrevet tidligere er det stadig en makeupfjerner fra “back then”, som jeg drømmer om at finde igen. Jeg synes også deres serum foundation er god og især deres primer. Øjenskyggerne fra denne serie er også rigtig fine, men jeg savner nogle matte varianter.
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *