Sneak peek: MAC Flighty kollektion

01.06.11
MAC Big Bounce Eyeshadow Free As Air

Siden MACs Flighty kollektion med Big Bounce øjenskyggerne lancerede i USA og flere andre steder i udlandet i starten af maj har MAC fået flere tæsk, end de har fået de sidste mange år til sammen. Sjældent har et produkt fået så dårlig en modtagelse, som Big Bounce øjenskyggerne har fået. De creaser og holder dårligt, klager folk over. Omkring 15 minutters holdbarhed på øjnene er lydt flere steder på de udenlandske makeup-fora, en makeup-nørd som jeg huserer på.

Så det var med stor spænding, at jeg modtog prøverne på MAC Flighty kollektionen. For de er jo ikke dumme inde hos MAC, er der virkelig slet ikke noget positivt ved produktet?

Kollektionen består af to produkter, Big Bounce øjenskyggerne, som kommer i 12 farver og 4 farvede Zoom Lash mascara. Jeg vil starte med øjenskyggerne, forårets smertensbarn for MAC.

Big Bounce Eyeshadow

MAC Big Bounce Eyeshadow Free As Air
MAC Big Bounce Eyeshadow i farven Free As Air

Big Bounce øjenskyggerne blive ikke mine yndlingsøjenskygger, men jeg synes faktisk slet ikke, de er så dårlige, som alle har sagt. De holder faktisk fint på mine øjne, det handler om at vide, hvordan man skal bruge dem.

Øjenskyggen er en tynd, vandig mousse og skal bruges som sådan. Hensigten med disse er, at de skal give et blødt skær af farve, inspirationen kommer vist fra vandfarver. Og problemerne begynder ganske rigtigt at opstå, hvis du prøver at få dem til at dække. Lad være med det! Men hvis du lægger et tyndt lag, som produktet lægger op til, så holder det ok.

Spørgsmålet er så, om det er den effekt, man vil opnå med en øjenskygge? De giver et transparent skær af farve med temmelig meget glimmer. Det er ikke mit favoritlook, men hvis du kan lide det, så bliver de faktisk siddende på mig. Men lad være med at prøve at få dem til at være en dækkende farve, så fungerer det slet ikke. Og set i lyset af at alle andre (næsten) hader dem, så prøv dem lige på, før du køber dem.

MAC Big Bounce Eyeshadow Free As Air

MAC Big Bounce Eyeshadow Free As Air

Zoom Lash Mascara

MAC Zoom Lash Green is Green
MAC Zoom Lash Green is Green

MAC lancerede også med Wonder Woman kollektionen en serie farvede mascara, og farverne her ligner til forveksling. Der er en blå, lilla, grøn og en grå. Hvis du har dem fra Wonder Woman, er der ingen grund til at gå ud og købe disse, men jeg foretrækker disse, fordi jeg bedre kan lide Zoom Lash end Opulash fra Wonder Woman. Zoom Lash giver mere fylde og længde til mine vipper end Opulash.

Den grønne her hedder Green is Green, og den er faktisk ret grøn. Jeg er begejstret for den, farvede mascara kan være en noget tam fornøjelse, men den her giver både fylde, farve og længde.

MAC Zoom Lash Green is Green

Her kan du købe det
Du kan købe MAC Flighty kollektionen fra cirka 8. juni i magasins stormagasiner og på Magasins webshop. Zoom Lash mascara koster 135 kroner og Big Bounce Eyeshadow koster 150 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Sofie P

må indrømme at jeg er lidt skuffet over farve pay off’en 🙁

Pudderdåse Katja

Jeg er helt enig Sofie. Der er med andre ord ingen. Det er IKKE en øjenskygge man skal købe, hvis man vil have farve. Det er flydende glitter. Desværre.

Sofie

Jeg havde håbet at det var noget ligende paint pots’ene, sp det er lidt øv ;(

Pudderdåse Katja

Samme her. Det er det SLET ikke. De ligner på ingen måde. Desværre 🙁

Sofie

øv bøv bussemand, synes nemlig det er længe siden mac er kommet ud med nogle mere spændende farver af panint pots’ene..

Pudderdåse Katja

Vi er helt enige 🙁

Katja

Farvet mascara <3 Det er gået min næse forbi i Wonder Woman kollektionen!
Dem glæder jeg mig til at inspicere 🙂 Jeg elsker min blå Dior!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *