Konkurrence: Vind ghd styler i Iconic Eras of Style kit

30.05.11
ghd Iconic Eras of Styler og Katy Perry
ghd Iconic Eras of Styler og Katy Perry
Katy Perry er ansigt for ghd’s Iconic Eras Collection, som du kan vinde her på Pudderdåserne.

De sidste par konkurrencer, vi har haft på Pudderdåserne, har vi hver gang kunne sige, at DENNE var den største. Men denne uges konkurrence bliver næppe slået i den nærmeste fremtid.

For ghd udlodder nemlig en ghd Gold Classic styler fra sommerens store special kollektion til en værdi af 1599 kroner til en af Pudderdåsernes læsere.

Som du kunne læse i weekendens test, er ghd styleren ikke blot et suverænt glattejern, men også en styler med mange facetter, du kan bruge til at sætte dit hår på professionel vis, også selvom du er glad amatør til hår, som jeg er.

Iconic Eras of Style er en kollektion, hvor ghd’s styler kommer i tre gaveæsker i stil fra henholdsvis 50’erne, 70’erne og 80’erne. Kollektionen har Katy Perry som frontfigur og kommer i butikkerne i juni. Du kan vinde et af de tre sæt til en værdi af 1599 kroner, der indeholder:

  • En ghd Gold Classic styler
  • Et beskyttende hylster, der lukker styleren
  • 2 ghd klips
  • En limited Edition taske i tidens ånd
  • Step-by-step guide til de tidssvarende looks

Hvis du vinder, kan du vælge mellem en 50´er Glamour, som er inspireret af klassiske Hollywood looks og glamourøse skuespillerinder og kommer med en smuk clutch i sort satin og  en 70’er Boho Chic, der kommer med en bohemeinspireret, cognac-brun clutch med frynser og repræsenterer de chikke 70’ere.

Derudover findes der også i kollektionen en 80’er New Wave version.

Det, du skal gøre, for at deltage, er at lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver, hvad du vil bruge din ghd styler til. Vi finder en vinder på fredag kl. 20.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
156 kommentarer
Line Nielsen

Har netop fået foretaget en drastisk klipning (fra hår til under enden til skulderkort.) og vil gerne udnytte min nye frisure optimalt, derfor vil det være super dejligt at kunne glatte det helt eller lave flotte krøller, især da jeg har et lidt “kedeligt” hår som bare er lidt bølget og kruser en del.
Mvh
Line

Louise

Jeg har ikke i sinde, at fortælle jer, hvordan min hårpragt er, da jeg går ud fra, at vi allesammen ville bruge dette gudeskønne glattehjern til det samme – nemlig til at style den perfekte frisure. Jeg ville kyle mit gamle, skidte glattehjern på containerpladsen, i containeren for ting, der stadig virker, i håb om, at nogen ville få glæde af det (jeg kan næppe tro det, men det virker jo stadig). Herefter ville jeg udnytte, at GHD står for “good hair day”, og satse på, at deres motto ville blive realitet i form af mit hår. Til sidst ville jeg storme ud af døren og finde nogle veninder, der kunne blive misundelige på, at min page (for en gangs skyld) sidder perfekt. Hurra for GHD-glattehjernet! ville give min venstre arm (for den højre skal jeg jo bruge til at glatte hår med) for at stå med sådan et i hånden, og rent faktisk kunne kalde det mit helt eget!

Marie

Hej Pudderdåser!
Tak for en dejlig blog – og en dejlig konkurrence;o)
Hvis jeg vinder, skal jeg bruge det til at gøre mit hår lidt mere lækkert efter 9 måneder med konstant hårkrise (læs = er gravid og skal føde om et par uger…. og mit hår er bestemt ikke værd at vende sig om efter, bl.a. pga. seriøs ud-groning og hvad der ellers følger med). Det ville da være skønt at føle sig lidt laber igen;o)
Mvh Marie.

Ajlin

Jeg vil gerne vinde det til min lillesøster som er meget glad for at glatte sit hår og låner mit GHD alt, alt for ofte 😉

Anja Jacobsen

Kæreste ghd.
Hvad vi to ikke ville kunne klare sammen?!?! For mig ville du være langt mere end ’kun’ et glattejern, for mig ville du være en daglig lifesaver!
Som fattig studerende på SU har jeg desværre ikke haft råd til dig endnu, men jeg ved, du vil kunne udrette mirakler og opfylde mange krav.
I det daglige ville du være uundværlig,
– når mit hår skal glattes
– når jeg vil lave de krøller, jeg ikke er blevet født med
– når kærestens slips er blevet krøllet og skal stryges
– når de kolde vinternætter nærmer sig, og jeg mangler en varmekilde
– når jeg skal lave (mini)-toast
– når jeg skal blære mig overfor veninderne (der ikke er i besiddelse af dig)
Ghd, du vil gøre mit liv mere smooth, glat, varmere og sjovere!
Tak for en fantastisk blog

Maja-Louise

Uh, den ville jeg gerne vinde,..
den skulle nemlig ryger videre til min veninde når hun har fødselsdag lige om lidt.
Hun ville nok få en chok over såsan en dyr gave iforhold til vores gavebudget, men det ku være lidt cool at overraske hende.
mvh

Lotte M

Jeg har længe ønsket mig et ghd jern og vil bruge det både til at glatte og krølle med, hvis jeg skulle blive den heldige vinder 🙂

Malle

Kære Pudderdåser, hvilken fantastisk konkurrence…
Jeg er ikke til Distortion-festlighederne, jeg er heller ikke ude i solen og spise is – jeg er i stedet bænket foran computeren med timers transskriberingsarbejde foran mig. Og når man sidder der som travl og tvivlende specialeskrivende, så hjælper det lidt på humøret, at man i det mindste føler, at håret er pænt. Så jeg vil bruge ghd-styleren til at lave lækre, bløde krøller i mit lidt kedelige, lange hår. Og så vil jeg ellers glæde mig til at komme ud i sensommeren og vise krøllerne frem, når specialet er afleveret 🙂

Neel

Hej 🙂
Jeg vil da bruge det til at imponere alle de andre studenter til dimision den 24 juni med en flot frisure der går godt til min pæne studenterhue, hvorefter jeg resten af sommeren vil fyre op for en masse forskellige looks til alle de skønne studenterfester jeg skal til 🙂
Og så vil jeg selvfølgelig bruge det til at glatte mit kilometer lange så det kan blive flot og glansfyldt, hold op hvor jeg sukker efter de 50’er agtige krøller 😀
Vh. Neel

Stine K.A.

Jeg har i lang tid drømt om langt hår, og nu hvor jeg endelig har fået det, ender det altid oppe i en knold. Derfor vil denne fine styler hjælpe med at få mit fine hår ud i lyset 😀

Din kommentar