Konkurrence: Vind ghd styler i Iconic Eras of Style kit

30.05.11
ghd Iconic Eras of Styler og Katy Perry
ghd Iconic Eras of Styler og Katy Perry
Katy Perry er ansigt for ghd’s Iconic Eras Collection, som du kan vinde her på Pudderdåserne.

De sidste par konkurrencer, vi har haft på Pudderdåserne, har vi hver gang kunne sige, at DENNE var den største. Men denne uges konkurrence bliver næppe slået i den nærmeste fremtid.

For ghd udlodder nemlig en ghd Gold Classic styler fra sommerens store special kollektion til en værdi af 1599 kroner til en af Pudderdåsernes læsere.

Som du kunne læse i weekendens test, er ghd styleren ikke blot et suverænt glattejern, men også en styler med mange facetter, du kan bruge til at sætte dit hår på professionel vis, også selvom du er glad amatør til hår, som jeg er.

Iconic Eras of Style er en kollektion, hvor ghd’s styler kommer i tre gaveæsker i stil fra henholdsvis 50’erne, 70’erne og 80’erne. Kollektionen har Katy Perry som frontfigur og kommer i butikkerne i juni. Du kan vinde et af de tre sæt til en værdi af 1599 kroner, der indeholder:

  • En ghd Gold Classic styler
  • Et beskyttende hylster, der lukker styleren
  • 2 ghd klips
  • En limited Edition taske i tidens ånd
  • Step-by-step guide til de tidssvarende looks

Hvis du vinder, kan du vælge mellem en 50´er Glamour, som er inspireret af klassiske Hollywood looks og glamourøse skuespillerinder og kommer med en smuk clutch i sort satin og  en 70’er Boho Chic, der kommer med en bohemeinspireret, cognac-brun clutch med frynser og repræsenterer de chikke 70’ere.

Derudover findes der også i kollektionen en 80’er New Wave version.

Det, du skal gøre, for at deltage, er at lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver, hvad du vil bruge din ghd styler til. Vi finder en vinder på fredag kl. 20.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
156 kommentarer
Nina

Min frisør viste mig sidst jeg var der, hvordan man laver de lækreste krøller med et snuptag. Så det vil jeg lave hver dag, hvis jeg skulle være så heldig at vinde :o)
KH Nina

charlotte h

Jeg trænger til produkter der kan hjælpe mig den rigtige retning.
så hjælp mig inden landmændene her i byen smider mig ud på marken for han troede jeg er en omvandernde skræmsel
Jeg lover at passe godt på jernet, og giv hende et helt særligt plads ude på badeværelset <3
Så jeg håber det bliver mig, for mít liv er for kort til at skulle stå på en mark

Heidi Lund

Jeg ville helt klart øve mig i at gøre noget ved min sommer-høstak, så andre også kan være tjent med at se på mig! Jeg har hår i forskellige længder/assymetrisk, så der er masser af muligheder…. tror jeg nok. Det finder jeg ud af, når jeg vinder. ;o)

Birgitte

Jeg ville bruge ghd’en til at tæmme mit vilde troldehår med – har det tykkeste hår der helt har sit eget liv og sin egen vilje 😉 Det skal være slut med at være morgengrim hele dagen 😀 *hahahah*
Derudover skal det bruges til at lave fine krøller med.. Eller i hvert fald øve mig! 😛

Katy

Jeg ville bruge GHD styleren: Til at tæmme mit tykke, lange(!), umulige asiatiske hår. Til at lave krøller. Komme af med de der småpermanente fimrehår. Til at få styr på mit pandehår, på de der ‘dårlige pandehårsdage’ (dem er der MANGE af). Det ville være super lækkert, hvis man endelig kunne få god hårkarma 😉

Dana

Her er historien om en ulykkesfugl,
Med kedeligt sort glat hår
Ja, hun nemlig er gul (jeg er asiat!)
På trods af at leve af SU
En ghd styler hun fik til sit umulige hår
Men en uge gik, og ghd styleren gik itu
For ulykkesfuglen på glattejernet træder!!!
… Med sin klodsethed, tomme pung og kedeligt hår
Sidder ulykkesfuglen nu og græder
Kæresten har et ønske når han har fået sig et par øller
Men uden en ghd styler kan dette ej opfyldes
Han kan ikke se ulykkesfuglen i de ønskede proptrækkrøller 🙁
Med en ghd styler i sin favn
Vil ulykkesfuglen lave proptrækkrøller eller bølget boheme hår
Ja, ghd styleren vil kun være til stor stor gavn
Lad ulykkesfuglen sejre,
Kære Pudderdåser.
Så der for en gangs skyld er noget at fejre!
Hilsen,
Ulykkefuglen og amatørpoeten, Dana

Ruqiya

Jeg har i hele mon voksen-dom misrøgtet mit hår med diverse glatte-“relaxer”-midler for at få det til at ligne de store afroamerikanske divaer – uden held! Det har resulteret i, at jeg nu har 30% mindre hårpragt! Desuden bliver jeg ca hver 5 år nødt til at klippe alt mit hår af, så det kan få en ny start. Det er sq da sørgeligt….
Sååååå…….. Jeg skal helt klart bruge MIN ghd Classic styler til at lave de lækreste lækre frisører hele sommeren igennem! – og skal være den udvalgte til FOR FØRSTE GANG NOGENSINDE at blive brugt i mit skøre skøre afro-hår!

Janni

Jeg har ikke et glattejern 🙁 Jeg har længe villet købe et men, vil gerne have noget ordentligt, og synes nemt de koster ret meget. Jeg har udover mig selv 2 små divaer på henholdsvis 1½ og 3 år i huset – begge med langt, smukt og sundt hår. Især Helene på 3 år vil SÅ gerne bruge mors ting, og hun har set faster bruge et smart glattejern til at lave krøller. Lige siden har hun snakket om at få lavet krøller med sådan en. Ville ønske jeg havde et godt et til at lave smukke prinsessekrøller på dem med 🙂

Mulle

Hvor bliver vinderen offentliggjort ? 🙂

Pudderdåse Helene

Lige nu og her!
Mvh. Helene

Tina

Hvis jeg vinder vil jeg bruge min styler med omtanke. Kun varme og glattejern kan tæmme mit krusede hår, men det er også bare en ond cirkel at komme ind i, og snart kan man ikke gå uden for en dør uden at have haft et glattejern gennem håret. Jeg vil sørge for ikke altid at bruge varme til at style mit hår, og når jeg gør vil jeg sørge for at bruge de rigtige produkter.
Tak for en super fed konkurrence 🙂

Din kommentar